Sezatoarea canadiana (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, bine ca mi-ai zis de gramatica de la Internationala.
Da, de sapt. viitoare intram in focuri cu "portes ouvertes" la diverse scoli.

La Multi Ani !! Mariilor mari si mici.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu am intrat sa vad daca ne mai intilnim sau nu.

Miine cred ca a iesit deja din discutie, oricum nu aveam masina.

Am inceput serviciul saptamina asta. Inca am dureri , dar suportabile.Sunt insa aproape continuu. Mai greu e seara la intoarcere,la volan.

La multi ani Mariilor din Sezatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza numele azi!

Dana sanatate multa in continuare, ma bucur ca esti mai bine!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

cge, la mine e mai groasa. eu am aflat care este visul meu PREA TIRZIU (!!!). cumva s-a conturat in jurul anilor de liceu, dar fara sustinere....a zburat
ce pot sa fac este sa imi incurajez copiii sa isi urmeze instinctul, visele.
am prietene care ... nu prea stiu nici acum ce sa faca, mi-as fi dorit sa fiu ca ele citeodata.

daaaa, corect, se spala lunch bag la masina ... la perfectie (!)
eu ii dau mincare calda in cutii de termos. imi spune ca e ok, mincarea este inca calda. a avut ciorba (mai groasa, fara prea multa zeama)... mazare....azi are spaghete cu carne. ca si gustare/snack are granola bars, fructe si vreau sa introduc legume cu sos din ala de-al lor...ranch...dar nu sint sigura de sosul ala.....

pt fetele care stiu problema lu fi-miu "to be or not to be clasa intii?" - m-a oprit profesoara (dupa 3 zile) sa imi spuna ca fi-miu e neatent si nu se poate concentra atitea ore. imi venea sa intru in pamint, sa imi dau sutur in fund si palme in fata pt ca trebuia poate sa o ascult pe profa de kinderg sa il las inca un an acolo.
acum stau sa ma intreb daca intr-adevar nu se poate concentra din cauza virstei sau e e dezinteresat? desi... dupa numai 3 zile sa fii dezinteresat? acasa aproape in fiecare zi exersam litere si cifre, sunete si ce mai ...are el in cartea aia, si niciodata nu comenteaza ca nu vrea...etc.... poate pt ca stie ca "trebuie sa vrea...???"

A mai fost cineva in situatia asta? cum sa imi dau seama daca e dezinteresat sau e prea mic? El a implinit 6 ani inainte cu o zi sa inceapa cls 1.

off... cind credeam ca am scapat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Dana, iti doresc multa sanatate ! Ia-o incet cu munca, menajeaza-te si vezi ce s-a mai intamplat cu appointmentul ala pe care-l astepti.
Ma bucur ca ati fost la Niagara, dar pe la noi de ce n-ati trecut :(?
sper ca data viitoare sa tragi si pe la noi o fuga, OK?

Noi cu lunchul avem mari probleme. David fiind alergic, are ff putine optiuni, asa ca alternam sandvisuri cu salam, legume taiate cu branza, paste; fructe si gustarele gluten free are zilnic.
Ioana a avut thermos din clasa a 1a, ea n-are alergii definite, doar in general la mancare...vine cu pachetul pe jumate nemancat pt ca e ff ocupata sa vb cu colegii in pauza de lunch; la ea la mare pret sunt pastele alea inecate in sos de la conserva, in diferite forme, macar astea le mananca. Fructe si legume crude cu greu mananca, cand imi vine cu ele acasa, mai intai o pun sa le manance, poate asa se grabeste si ea in pauza sa-si termine pachetelul.

Anda Panda, David anul trecut era cel mai mic din clasa, fiind nascut la sf lui noiembrie...mie daca mi-ar da optiunea asta, l-as mai amana un an...ce pierde, lauri academici ?
la anul va fii taman copt de scoala, atent, nu va mai obosi atat de usor; este ff mare diferenta intre el si un alt copil care are 6.5 ani, sa stii...parerea mea :).

Nu vreau sa ma laud, dar am pus niste castraveti murati asa buni, yam-yam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

cge, multumesc pentru pontul cu spalatul boaitei de lunch, a iesit f bine, la fel si rucsacul. La noi pe durata scolii au fost curate insa la campul de jour a fost jale ... cand ma gandesc la vara viitoare

Nici soricica noastra nu manaca prea mult la pranz la scoala. Ce ii dau eu - omleta cu paine, sandwich doar cu unt sau cu unt si jambon, paste cu lapte, cous cous simplu sau cu carne fiarta taiata bucati f mici, pure de cartofi cu carne, paste cu branza sau paste cu sos cu carne tocata. Mai pun un fruct deja taiat/desfacut - clementine, piersic, struguri si un suc alaturi sau biscuiti. La gustare - mufin facut cu aluat de pandispan sau cupcake sau biscuti sable (ultima data am facut eu in casa) sau un fruct taiat sau branza babybel. Oricum are f putine zile cand mananca tot sau mai bine de jumate, in rest ...

Dana,
sanatate! esti tot pe cont propriu? Eu am pierdut firul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sa va zic ce am aflat, ca in alberta legea invatamintului e cea mai idioata. daca robert va fi aminat un an in K, atunci el o sa implineaca 18 ani in cls a12a. in alberta ti se cer 100 de credite de terminat intre cls 10 11 si 12. in mom in care ai implinit 18 ani nu mai poti aplica pt nici un credit. cele 100 de credite folosesc la eliberarea diplomei de bac fara de care nu poti intra la facultate. unii copii termina cls a12 si aplica in continuare pt acumularea a 100 de credite, nemaivorbind ca unele universitati iti cer ANUME credite, care posibil din cauza virstei sa nu mai poti aplica. nu stiu care va fi regula peste 12 ani, intr-un fel mi se pare trasa de par ideea asta insa mi-a spus-o directoarea scolii unde e robert.
probabil - parerea mea - e ca daca nu ai suficiente credite si totusi vrei sa te duci la facultate, mai faci niste cursuri pt creditele ramase. sau asta se aplica celor ca noi, care nu au studiat in canada......
mie imi vine sa ma duc la secretariat la un liceu, dar daca incep sa le spun alora ca "buna ziua, fi-miu e cls intii si am nevoie de niste info" imi e ca le captez brusc atentia la toate si mi-e rusine sa fiu in centrul atentiei asa brusc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Da Ica sunt pe cont propriu de 4 ani. Laura nu am stat decit 2 nopti si in noaptea in care am dormit in K tu erai plecata. De la Niagara -unde am stat o noapte, am plecat direct acasa. Drumul mi s-a parut f lung, eram ingrijorata , mi-a sunat alarma acasa de citeva ori, am trimis si politia prima oara pina am inteles ca era datorita furtunii- uragan Katia. Am incercat sa fac vizita cit mai scurta, eu m-am tot drogat sa pot tine pasul cu ei, adica sa pot merge! Poate data viitoare sau daca ne-om mai aduna cu totii. Desi la cita activitate e pe aici cred ca multa lume s-a retras din diverse motive. Se citeste la greu dar nu se mai contribuie. Eu de ex as vrea sa stiu de ce s-a suparat Nelia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Si eu as vrea sa stiu de ce s-a suparat Nelia, nu de alta dar ca sa stiu sa nu mai intreb unde e si de ce nu scrie. Am crezut ca e in vacanta si la intoarcere asteptam povesti de la ea (tine).... Si eu de ce n-am fost invitata pe face-book-ul ala?
Eu scriu, daca am ce, raspund chiar daca nu pot veni la intalnire, daca pune cineva o intrebare, incerc sa ajut daca se poate.
Anda, incearca sa suni, cauta organismul central, nu un liceu anume, ca de multe ori depinde de comisia scolara, au independenta sa adopte anumite reguli.
O zi buna sa aveti,
Carmençita,
Cristian 4 ani si Alex 15 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dana, iti doresc sa te refaci complet si cit mai curind

Din pacate cam asa este, s-a cam spart "gasca"...Si daca nu este o anumita continuitate in dialog, parca nu imi mai vine nici mie sa scriu...

O saptamina buna la toata lumea

Mergi la inceput