INSEMINARE 81
Raspunsuri - Pagina 8
sensibila spune:
La multi ani celor care poarta
numele
Sf Ana !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Urez pentru ieri cu scuzele de rigoare
La multi ani celor care poarta numele si
derivatele numelui Maria !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
aruam spune:
Buna fetele
Stiti careva daca Dr Moisa este in concediu pt ca nu reusesc sa iau legatura cu ea de vreo 2 zile.
Alexa tu stii ceva ?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
mari_dom spune:
BUNA FETELOR!Sensibila-multume4sc frumos pt. urarile de sf.Maria.sunt in ziua a12-a de la I.A. si deocamdata sunt bine.Aruam-la dr.Moisa ai fost la spital sau la cabinet?
BelissimaEva spune:
Mari_Dom,
Maine vom fi amandoua in focuri...vom afla ce mare "branza" au produs gigeii ! Stiu ca presiunea si stresul vor fi mult mai mari pentru tine , pentru ca tu ai facut IA! Eu am mers pe natural, luna aceasta , asa ca nu imi fac prea mari sperante!!
Vei face Beta sau test ?
Astept cu nerabdare sa ne dai o veste buna
Pup
alexa78 spune:
Aruam, nu stiu daca-ti mai foloseste informatia, dar eu am vb azi dimineata cu dr. Moisa. Bafta multa la FIV. Faci histeroscopie inainte?
Mari_dom, Eva ati facut testul? Sper sa veniti cu vesti bune amandoua
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
mari_dom spune:
Buna fetelor!Va anunt un mare esec.Luna aceasta nu a fost cu noroc,nu a fost sa fie.M-am programat pt. histeroscopie la dr.Enache.Apropo daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie cit costa o histeroscopie.Eva -sper ca ai avut mai mult noroc si sper sa fie bine pt. tine
alexa78 spune:
Mari_dom, imi pare rau. Histeroscopia o faci la Giulesti? La spital e gratuita cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat. Costa doar ce dai tu la medic.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
evaioanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_dom Buna fetelor!Va anunt un mare esec.Luna aceasta nu a fost cu noroc,nu a fost sa fie.M-am programat pt. histeroscopie la dr.Enache.Apropo daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie cit costa o histeroscopie.Eva -sper ca ai avut mai mult noroc si sper sa fie bine pt. tine |
Buna,
Unde anume vrei sa faci histeroscopia, stat sau privat? Eu 90% o voi face saptamana viitoare la spitalul Polizu.
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Aruam, nu stiu daca-ti mai foloseste informatia, dar eu am vb azi dimineata cu dr. Moisa. Bafta multa la FIV. Faci histeroscopie inainte? Mari_dom, Eva ati facut testul? Sper sa veniti cu vesti bune amandoua MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt |
Alexa multumesc am reusit sa vb cu dr Moisa.
Tu ce mai faci?
Tu ai facut histerosopie, cu Moisa ?
Eu vreau sa fac histeroscopia dar inca nu am vb cu dr Moisa sper sa fie de acord.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta