Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
abramburika spune:
dia -
luny - la o asa harnicie si energie mergea o cana de lapte !! Da' il ierti tu, ti-a adus stiuci, nu?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Bedrosmart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika bedro - prima oara am nascut la 39 sapt. fix, declansata natural. A doua oara la 40s+5, tot natural. Dar nu de asta, cica prin lege nu au voie sa faca mai devreme de 39 sapt. Programata, fara nici un fel de problema. Si eu o vroiam cat mai aproape de termen, da' stau cu "teama" sa nu se declanseze inainte de data programata. Cum o fi, o fi ... cum o vrea D-zeu atunci. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Aha, am inteles. E bine ca sunt obligati sa nu faca cezarienele programate prea devreme, dar parca 39 de saptamani mi se pare nitel cam mult (dovada ca pentru mine, de exemplu, la prima nastere ar fi fost prea tarziu).
Tin pumnii sa iasa totul asa cum vrei tu!
B.
abramburika spune:
pai poate e tot o metoda, mai subtila, ca sa descurajeze cezarienele la cerere, fara motiv. Nu stiu ... eu sper sa mearga totul cum ne-am propus. Vom vedea, merci!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bedrosmart Eu, de exemplu, am nascut la 38 de saptamani si am inteles de la alti medici ca de obicei nasti cam la aceeasi varsta a sarcinii de fiecare data (adica daca ai nascut prematur, vei naste tot prematur, daca ai nascut la 41 de saptamani, vei naste probabil tot pe la 41 de saptamani etc.) B. Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |
Sper sa ai dreptate! Eu am nascut la 36+5 saptamani si totul a fost perfect! Nu m'ar deranja sa se repete scenariul pt bb2 ...as naste cam la sfarsitul lui noiembrie
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
dia_filipas spune:
Luny te pricepi la retete de peste? Ca vad ca al tau e pescar. Ca vroiam sa te intreb, daca am crapi mici, plini de oase, cum sa-i fac sa se mai "topeasca" sau "inmoaie" oasele sa-i putem manca?
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
28+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru cafelute!
O zi minunata va doresc!
Brambu felicitari pentru Eliza bucalata ! Abia astept marti sa ma vad si eu cu bb2...nume n'are inca
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
MoniQQ spune:
nicole Tu de unde iei materiale pentru crosetat? Ma intereseaza pentru bunica care e pasionata de crosetat, si ma tot bate la cap sa ii gasesc niste materiale bune prin Bucuresti ca ea nu rpea iese din casa si nu mai stie mercerii. De mine nu s-a prins deloc asta cu crosetatul, eu mi-as fi dorit sa fac traforaj la orele de lucru manual :D.
ninapreda Si eu am avut 15/10 in cabinet, si odata dupa ce mi-au luat sange 10/6. Aparent e destul de comun sa iti creasca tensiunea in cabinet - e din cauza panicii. Daca iti place sa te testezi - poti sa ceri sa iti monteze un Holter - iti masoara tensiunea din 5 in 5 min sau asa timp de 24h. Mie nu mi-au dat medicamente, au zis ca-mi dau daca e vreo problema cu IP-uri/IR-uri la eco Doppler, si nu erau.
dia_filipas Mersi de urari, dar eu am decis ca nu-s burtica cu probleme! Ma vad astia la 100 kile in cabinet si isi zic ca "trebuie sa fie ceva in neregula cu ea", si trebuie sa fie si ei utili cumva, dar sunt doar o burtica (foarte) grasuta cu analize un pic pe margine, majoritatea cauzate de greutate oricum :).
Dupa ce apare bebe ma bag si eu la cura - sa nu merg la serviciu si sa nu mananc la mall la pranz ar trebui sa ajute :D.
Am vrut sa slabesc inainte sa raman gravi, am fost la nutritionist si am slabit vreo 8kile, dar apoi a dat peste mine o dereglare hormonala. M-au pus 3 luni pe anticonceptionale, asa ca de stress si nervi m-am lasat de cura si m-am ingrasat la loc. Cand s-au rezolvat problemele, am decis ca imi doresc mai mult un bebe decat sa slabesc, si ca nu mai aman bebelusul inca 1 an cat imi ia mie sa slabesc 10-15-20 kile.
dia_filipas spune:
Moniq sper ca nu te-am suparat! Imi place atitudinea ta! Las' ca o sa slabesti muuult si bine cand o sa invete bebe sa mearga in 4 labe si sa umble! Is asa rapizi, de trebuie efectiv sa fugi sa-i ajungi. Eu eram scheletica dupa vara in care a invatat Miruna sa mearga...ce vremuri...
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
28+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
Wildorchid spune:
Fetele, ce mancati bun la pranz? Ca eu as bucatari un pic, dar nu prea am idei.
Emma 25 saptamani
carola spune:
Neata!
sa va mai zic din pataniile mele? Azi era sa ma trezesc cu un hot peste mine in casa. Noroc ca l-am vazut cand deschidea geamul. Acum regret ca nu am avut mai multa rabdare sa ii pozez mutra.
29+
www.flickr.com/photos/carola456