Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

'neata mai pe la pranz fetelor
Moniqq, eu n-am mai pus mana pe croseta sau andrele de 10-15 ani, de cand eram la liceu... m-a plesnit acum harnicia, sper sa mai stiu sa fac...materiale frumoase toate culorile am vazut in mag Obor, eu pe acolo bantui ca e in zona noastra, in oras n-am avut timp

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Neata!
sa va mai zic din pataniile mele? Azi era sa ma trezesc cu un hot peste mine in casa. Noroc ca l-am vazut cand deschidea geamul. Acum regret ca nu am avut mai multa rabdare sa ii pozez mutra.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

What??? Stai la parter sau cum?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Doamne, Carola, si ce ai facut?

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Dap, stau la parter si nu am gratii.

Ce sa fac, m-am dus, am inchis geamul la bucatarie (pe asta il deschisese) si apoi m-am dus la dormitor, am deschis geamul si l-am intrebat " Ce faci ma aici?" :)). Evident ca a luat-o la fuga.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Aoleu Carola! Cum s-a petrecut? Doamne fereste! Cred ca ai tras o sperietura! Cum esti?

Chiar asa...voi ce mai mancati?? Imi trebuie ceva retete de mancaruri ce se fac pe 2-3 zile (gen tocanite, da' nu asa grase), ca momentan nu am timp sa gatesc zilnic. Ceva site-uri pt. inspiratie?

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
28+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Doamne Carola, cred ca muream de inima... Cand va puneti gratii?

Eu mananc sarmale in foi de vita! Mi'a facut mama aseara si crumble de mere (pe care l'am facut eu)... Uff maine pleaca mama si s'a dus cu traiul meu pe vatrai...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Pe moment am fost tare. Nu m-am pierdut. Ma gandeam sa ies afara sa alerg dupa ala :)).

Mad, maine vine un nene sa ia masuri ptr gratii.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

Mad, maine vine un nene sa ia masuri ptr gratii.

29+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Cred ca e o idee buna, chiar daca estetic vorbind nu aranjeaza pe nimeni, e mai sanatos asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Curajoasa Carola noastra, bravo.Bine ca te-ai descurcat!

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
raluci [/red] (si tu esti activa la prietene, da' pe-aici nici un salut, cum mai esti??)
Asteptam vesti de la voi, burtici!!

multumesc de strigare, in nici un caz nu m-am retras, asa vroiau ei, hormonii de sarcina, dar nu m-am lasat. Si la prietene scriu foarte putin, maxim un mesaj pe saptamana, nu am cand. Ai mei nu mai stau cu mine, nu mai am nici un ajutor, asa ca dimi parc, seara parc, mancare noroc cu sotul.

burtica bine, morfofetala bine, bebe se va numi Cezar Ioan, colul cica e cam scurt 36

Multumesc Dana

va pup pe toate si sper si ma rog ca toate sa fiti bine impreuna cu puii vostrii

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 25+cu

Mergi la inceput