Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Curajoasa Carola noastra, bravo.Bine ca te-ai descurcat!

Emma 25 saptamani

eh, as fi vrut sa fiu si mai curajoasa si sa actionez altfel.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Moniq daca nu sunt indiscreta, lucrezi cumva in cladirea de linga Plaza din drumul Taberei?

Ce e cu foamea asta pe voi mai fetelor. Eu parca nu as minca nimic, nu imi face cu ochiul nimic si nici nu imi suna bine nici un fel de mincare. Acum am pe foc un sos de rosii pe care o sa il pun la borcan pentru iarna si inca 20 kg de rosii in frigider pe care o sa le prepar dupa ce vin de la mare.

De citeva zile m-am apucat sa pun in dulap haine pentru bb 2 si pe zi ce trece intru in depresie, ca nu am spatiu suficient. Cred ca trebuie sa il trimit pe sot sa mai cumpar un dulap ca nu imi incap lucrurile. Am lucruri foarte multe de la primul copil si am mai primit inca de la o vecina de la copii ei si mi-a mai luat si o prietena de altauri unele noi si am mai luat si eu citeva lucrusoare noi,inainte de a cobora cutiile cu haine de la bb 1 din pod. Cred ca o sa fac in primul rand o selectie si o sa mai dau o parte din ele ca sunt prea multe si nu apuca sa le imbrace.

OOKA fiolele alea de la 3 chenes nu le-ai mai gasit pe site la ei pentru ca au schimbat ambalajul si il vand acum sub forma de www.cocooncenter.co.uk/3-Chenes-Bio-Children-Tonic-Immunity-125ml!10111.html" target="_blank">sirop de 125 ml.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna,
Am vazut ca e strigat catalogul si am zis hai sa scriu si eu. Nu prea am timp.Acum la munca sunt la secretariat la dir. general si cam greu de scris ceva. De citit citesc tot.
Santate multa tuturor burticilor si bebicilor.
Bun venit noilor burtici.
De crescut crestem si noi. Din cauza lichidului mult nu zici ca am doar 25 de saptamani. Burta e marisoara, dar spre surprinderea mea ma misc binisor.. Cand ma ridic din pat atunci e ceva mai greu. Pana se indreapta spatele .
Am fost weekend-ul trecut la mare, la bulgari si a fost frumos. Acum gata cu vacanta. La anul mai vedem marea... Dar o vom vedea in 3.
Al meu sot tot zice ca pana acum ii parea rau ca se termina vara si ca vine toamna, iarna si vine frigul. Acum in schimb abia asteapta sa vina. Asta inseamna automat ca vine si bubu.
Sper sa nu dureze la fel de mult pana cand o sa dau urmatorul semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna ziua burtici

carola , burtica curajoasa...
Brambu felicitari ptr grasunica, pe mine ma programat la cezariana cu aproape 2 sapt inainte.

Eu nu prea ma simt bine , parca sunt o baba de 180 de anima doare burtica , spatele, n-am chef de nimic si am o stare tare naspaimi vine sa plang din orice

Noi azi am papat file de peste la cuptor cu spanac si pe seara o sa-mi fac o salata mareeeee

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE!
BRAMBU felicitri pt bubulina,ma bucur tare pt vestile bune de la eco.Sa fiti sanatoase si sa o tineti tot asa pana la 39 de sapt cand va fi marea intalnire.

IRINA,sper sa fie bine Aidan si sa nu aiba asa ceva,multa sanatate si incurajari de la noi.

CAROLA,esti o curajoasa si jumatate,cred ca bebe al tau se va face politistca de,daca mama trece prin din astea.Tu cum te mai simti?

gravi 28+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Eu as manca niste tochitura din aia cu afumatura cu mamaliguta si ou ochi.Dar acum ma duc sa fac niste gogosi ca imi e pofta si de gogosi.
Voi ce mai gatiti?

gravi 28+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Sau voua ce mancare va iese cel mai bine?Cu ce va laudati?
Mie de ex imi iese super ciorba de burta(nu zic asta doar eu ci toti care au mancat din ea)savarinele,ciorba cu galusti,mancarica de legume si rulada cu compot de visine.

gravi 28+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

noi aseara am avut pofta de galuscute cu prune...au iesit super...si ne plac cu un pic de scortisoara in pesmet
de mancare am mai facut salata de macrou afumat cu ceapa si lamaie, ciorba de zarzavat cu iaurt, gratar cotlet si ceafa cu salata de sfecla

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Arleza, sunt ok. Azi ma duc la medicul de fam si m-am programat si la o eco sa vad cum e lichidul. Bine ca imi trimite mama azi mancare si nu salivez la ce ai scris tu aici.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluci - ma bucur ca ai scris si ca nu te-ai retras. Si ca nu ai luat discutia mea cu dana, despre tine, ca un respros. Ca nu asta a fost intentia, ci pur si simplu stii cum e ritmul intr-o odisee. Iar de la mine, personal, eu am declarat ca-s cu efect intarziat ... de citit citesc, da' pot sa raspund si peste 10 pag.

Deci bb2 tot baietel, v-ati gandit la nume?

carola - mor de ras ... stiu ca nu-i de ras, ai avut sange rece, da' chiar trebuie sa ti se intample toate in sarcina asta? Bine a zis cineva pe FB, esti ca intr-un joc pe nivele ... sper dupa patania asta sa zici GAME OVER si sa traiesti si tu mai linistita.

AM experimetat ceva de genul asta, in sarcina cu S., dar un pic diferite datele problemei . Brrr, nu-mi mai doresc ...

alecori - apropo de efect intarziat ... nu baga in seama toate gurile rele. Desi stiu ca dor anumite vorbe, in anumite momente, cand suntem mai sensibile.

moniqq - esti tare cu traforajul ... ti-ai mentinut pasiunea?

Vaaaaiii ... cate as manca!! Am o foame de nedescris ... sarmalute in foi de varza ... poate fi o idee.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput