Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
ooka - eu am avut "companie" la cafea 2 felii de tort de mere . La 5 dimineata ... si am o foameeeeee!!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bpaula spune:
neata,
mie imi e mai rau ca ieri. Am arsuri, n-am putut dormi, am vomitat si azi noapte si de dimineata. Oare s-au intors greturile sau am suparat fierea cu ceva? Zici ca sunt batuta, asa ma simt.
Am citit tot ce ati scris si ma gandesc la fiecare dintre voi dar nu am energie sa si scriu mai mult. Astept sa vina doctorita de la medicina muncii poate imi poate da concediu vreo 2 zile.
abramburika spune:
luny - eii, ai vazut ca harnicia vine muncind . Bravo, mamica gospodina!!
paula - oooff, pe tine te-au chinuit starile astea de rau si la inceput, nu? Ce pot sa spun ... te incurajez ca mai sunt doar +/- 2 luni si e pt. o cauza buna, rezista!!
ooka spune:
Brambu, eu am mancat niste orez si niste cartofi dimineata, plus praji si ceai, pe la 7 ca sa nu ies in evidenta. Probabil de la vitamine, dar mi'e o foame...
Ptiu Luny cita harnicie, bravo tie ca poti!
Paula, poate totusi e de la fiere si intr'o zi doua iti trece, sanatate multa!
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
abramburika spune:
ooka - m-ai batut la meniu, da' eu la ora . Deci, egalitate! Si mie mi-e o foame !!!
Wildorchid spune:
Neata, fetele.
Eu vin cu lapticul din nou in dimineata aceasta.
Brambu,felicitari pentru bebelina frumoasa.
Emma 25 saptamani
dia_filipas spune:
Neatza fetele!
Off, doamne ce de vesti proaste!
Loredana imi pare rau de diagnostic! Mult curaj si optimism! Sper sa fie bine pt. tine si bebe pana la final!
Miere Multa sanatate puiutului! Sper din suflet sa iasa bine analizele!
Lia, Baby, Carola, Nina, Moniqq si celelate burtici cu probleme va doresc mult curaj si multa sanatate pt. voi si bebe!
Brambu, ingrozitoare experienta cu botezul! Ce pretot...total lipsit de har si omenie... Felicitari pt. vestile bune de la eco!
Nina, Georgia ce greu v-a fost si voua! Ooff
Apropo de astea, eu cred ca e important ca bebe sa primeasca harul botezului, sa fie in paza lui Dumnezeu, indiferent de religia in care e botezat (sincer, in crestinism asa mari diferente nu sunt intre culte si nu asta (=cultul) ar trebui sa fie cel mai important, ci taina botezului in sine).
Multa sanatate fetelor bolnavioare! Ingros si eu randul "tusitoarelor" de vreo cateva saptamani! Tare naspa e si m-am saturat...
Eu, ca majoritatea de aici, dupa cum vad, is super obosita, greoaie si fara energie. Am enorm de mult de lucru, ma fortez sa fac fata, da' pe interior is pleostita rau...
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
26+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
luny spune:
m-a lasat al meu fara lapte, imi vine sa-l strang de gat!!! atata vroiam lapte cu cereale, fix o cana mai era, si nu mai e.. si de ce am in frigi nu am nicio pofta... asa ca bag cateva lingurite de iaurt si plec...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Bedrosmart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Nu se poate mai devreme de 39 de sapt., dar nici nu imi doream. |
De ce nu se poate?
Tu la cate saptamani ai nascut primele doua dati?
Eu, de exemplu, am nascut la 38 de saptamani si am inteles de la alti medici ca de obicei nasti cam la aceeasi varsta a sarcinii de fiecare data (adica daca ai nascut prematur, vei naste tot prematur, daca ai nascut la 41 de saptamani, vei naste probabil tot pe la 41 de saptamani etc.)
Prima oara eu intentionam sa nasc tot prin cezariana, pe care dr. mi-o programase cu o zi sau doua inainte de DPN. N-am mai apucat pentru ca, cum ziceam, la aproximativ 38 de saptamani s-a declansat nasterea.
Din cauza asta, daca voi naste acum prin cezariana voi avea grija s-o programez tot in saptamana 38 , ca sa fiu sigura ca nu am alte surprize.
Nu ma intelege gresit, sunt total contra cezarienelor facute prea devreme, din diverse motive (ca e dr de garda, ca pleaca in concediu, ca sa fie copilul o anumita zodie sau mai stiu eu ce aberatie din asta). Eram doar curioasa de ce ti-a zis ca nu se poate mai devreme.
In rest, multa sanatate celor care au probleme si felicitari celor care au primit vesti bune la eco!
La noi nu sunt inca noutati, asa ca nu prea am cu ce ma lauda.
S-auzim de bine!
B.
abramburika spune:
bedro - prima oara am nascut la 39 sapt. fix, declansata natural. A doua oara la 40s+5, tot natural. Dar nu de asta, cica prin lege nu au voie sa faca mai devreme de 39 sapt. Programata, fara nici un fel de problema. Si eu o vroiam cat mai aproape de termen, da' stau cu "teama" sa nu se declanseze inainte de data programata. Cum o fi, o fi ... cum o vrea D-zeu atunci.