Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Mada, ar fi ceva echivalent, se cheama onthaals moeders, mame de receptie, care au in grija pana la 7 copii. Cu 3 copii mai merge, dar 7 mi se par multi. Oricum ramane sa investighez si pista asta. Tu deci asa ai facut cu Emily si ai fost multumita? eu nu cunosc pe nimeni, n-am nici o recomandare, imi cam bataie fundu' sa o dau pe mana unui necunoscut, chair daca sunt formati, etc. Multam' oricum de sugestie

29+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

Mada, ar fi ceva echivalent, se cheama onthaals moeders, mame de receptie, care au in grija pana la 7 copii. Cu 3 copii mai merge, dar 7 mi se par multi. Oricum ramane sa investighez si pista asta. Tu deci asa ai facut cu Emily si ai fost multumita? eu nu cunosc pe nimeni, n-am nici o recomandare, imi cam bataie fundu' sa o dau pe mana unui necunoscut, chair daca sunt formati, etc. Multam' oricum de sugestie

29+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Si mi se par multi 7 pentru o singura persona!
Nici eu nu aveam cunostinte, recomandari... Am vizitat vreo 5-6 pana am gasit perla rara . Si am semnat contractul de la prima intalnire, cred ca e o chestiune de feeling... Dar recunosc ca am fost f stresata, n'am dormit cateva noptii pana am gasit'o.
Apoi a fost f bine, a mers la doamna asta pana la 3 ani, mai era o fetita cu ea si de pe la un an au fost 3. S'a simtit f bine, inca o vizitam, ne sunam, facem gratare impreuna.. Dar totusi pt bb2 as vrea sa avem un loc la cresa in primul rand pentru perioada 1-3 ani si in al doilea rand pt ca e mai avantajos dpdv material...

Sunt sigura ca o sa gasesti pana la urma solutia cea mai potrivita pentru voi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari!
Moniqq , interesant site-ul. E bine sa stii ca lucrurile nu sunt atat de negre pe cat par a fi. Tu cum esti acum? Tensiunea tot mare e? Proteinuria se mai mentine? Si ce tratament/regim urmezi?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Irina, sper sa fie alarma falsa, ma gandesc la voi si tin pumnii stransi sa fie bine puiul! sa ne dai de veste cand poti..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ralu bun venit din concediu si sanatate multe, sa scapi de toate
loredana ma bucur ca a iesit buna analiza pt diabet, incearca sa privesti partea pozitiva - il vezi mai des pe bebe - si o sa fie totul bine
irina off, nu vreau sa ma gandesc ce in sufletul tau, suntem alaturi de tine
brambu hai ca mi-a placut de S..ai fata mare acum..asteptam si poze de la eco

eu azi sunt un pic mai linistita, m-au sunat de la clinica ca s-au anulat toate programarile de martea viitoare, ca dr are o interventie chirurgicala..asa ca am gasit loc liber maine dupa masa pt eco
de abia astept sa imi vad bebelina

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Seara buna fetele,

Irina tin pumnii sa-i iasa bine analizele lui Aidan, off nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul tau

Loredana o sa fie bine si tu si bb o sa fiti sanatosi, ai sa vezi!

Lia si Baby tin pumnii fetele sa stea puii la caldurica cat mai mult timp

Bianca am tot zis ca te sun, dar n-am mai apucat, daca o sa muncesti doar 2 zile pe sapt. sigur o sa avem ocazia sa ne vedem. Btw este o biserica ortodoxa in Antwerpen, chiar am fost la un botez acolo tinut de un preot roman.

Brambu asteptam numa vesti bune despre bramburica mica

Luny insanatosire grabnica! Sa stii ca a zis bine Bianca ca marea e un remediu f bun vacanta placuta!

Ralu bine ai venit din vacanta! Si multa sanatate! Btw, tu ziceai de produsele pt. bb Uriage, i-am cumparat si eu lui S, imi place gelul, vroiam sa te intreb, au si crema de corp? ca pe net nu am gasit

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Irina, multa sanatate lui Aidan. Sper sa nu fie nimic grav.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

fetelor eu stiu ca botezul nu se repeta, preotul ulterior poate face o slujba ca sa dea binecuvantare, dar botezul e unu, asta si in cazul in care crestinul a fost botezat in alt rit crestin si ulterior vrea sa se faca ortodox...

educatia religioasa intra in sarcina preotului dae si ei au pareri impartite unii sunt mai habotnici decat altii si plaseaza sarcina educatiei religioase exclusiv pe umerii nasilor de botez..dar nah de unde nu a dat nici Dumnezeu nu cere asa ca si preotii ar putea fi ceva mai flexibili in asteptarile lor...

pana si in privinta scufundarii si stropirii cu apa sunt opinii si opinii in biserica ortodoxa romana...

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

cazul de forta majora e decis de fiecare in parte , pana la urma, cum spunea cineva mai inainte ca li s-a spus la scoala la ora de religie: daca esti in preajma cuiva care pare ca e in la limita si stii ca e nebotezat poti face ritualul acela simplu, preotul trebuie informat ulterior ca s-a procedat in felul acesta....

cumva aiurea mi se pare in cazul adultilor nebotezati, ca adultul se boteaza un cunostinta de cauza, deci mi se pare aiurea sa-l crestinez daca el nu o cere...

Brambu, eu ti-am scris zilele trecute de fratele meu, parintii mei au trecut si ei prin ce ai trecut tu, eu aveam 7ani si am inca foarte clar in minte ce si cum a fost, ce pot sa-ti spun e ca din punctul de vedere al unora si altora si parintii mei au facut "greseli de neiertat", mama mea le-a intors-o tuturor cum au indraznit sa deschida gura, atata timp cat nimeni nu m-a sfatuit si nu mi-a spus cum sa fac ceva anume, ce am facut ramane bun facut.... vreau sa-ti spun ca cineva s-a trezit sa-i scoata ochii ca incalca traditiile, si lla asta mama i-a spus traditiile se schimba din momentul asta eu am traditiile mele....

iar la inainte de citit stalpii preotul s-a simtit dator sa faca o precizare si anume ca aducerea steagului si obiectelor bisericesti langa decedat cu o jumate de zi mai devreme sau mai tarziu nu il aduce inapoi pe acesta din morti.... frumoase cuvinte de spus la capataiul unui copil si in fata parintilor...

Sa revenim la botez, sotul meu e anglican, el isi doreste copilul botezat in biserica anglicana, ceea ce sunt foarte de acord, cu conditia sa nu ma puna preotul lor sa renunt la ortodoxie. Eu consider ca indiferent de rit si de biserica, crestinismul e unul singur, Isus e unul, Dumnezeu e unul etc. asa ca nu sunt de acord cu notiunea de lepadare de biserica, in creierul meu e ca si cum m-ar pune sa ma lepad de credinta. Am discutat si am ajuns la concluzia ca nu se va pune problema asta nici daca ne cununam in biserica anglicana ca si la ei conceptia e tot de unitate a crestinismului.
Am avut insa de lupta cu o prietena care m-a tot interogat ce si cum e sotul meu. Desi i-am povestit si explicat m-a trezesc intr-o zi ca imi spune, ca indiferent daca sotul meu vrea sau nu sa crestinam copilul (??!! de unde i-o fi venit ideea habar nu am) eu totusi sa o fac si ca ma ajuta ea, aranjam o vizita la ea sau in romania si rezolvam "problema". M-a cam necajit sugestia ei, asa ca m-am pus pe studiat diferente si asemanari intre biserica anglicana si cea ortodoxa romana. Ca doctrina nu au diferente majore, ca organizare da, dar ce imi pasa mie de organizarea lor?...eu nu stiu nici cum e organizata BOR, prin urmare ramane cum am stabilit cu sotul si i-am comunicat si ei si concluziile si detaliile studiului.
S-a dat ranita, ca deh ea a vrut sa-mi faca un bine ...si eu...pagana de mine...

Crezul este marturisirea de credinta si este acelas si la ei si la noi; botez prin stropire cu apa se face si la ortodoxi in functie de preot si de cum te intelegi cu el (am o prietena care are preoti in familie, ea a vrut musai sa nu scufunde bebele in cristelnita si preotul i l-a stropit cu apa pe frunte...asa ca se poate); nasul are aceeasi functie ca si la ortodoxi...asa ca ce sa ma mai pun contra in familie doar sa fac gustul unora si altora.

ps. noi mese intinse si bairam nu vom face, vom face doar ceremonia religioasa, voi fi foarte castigata daca voi avea un copil sanatos, alte daruri nu-mi doresc

editez: si sa fim si noi sanatosi pe langa ...macar pana face 18 ani...ca noi nu mai suntem tinerei

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia79
Referitor la botez noi am reusit sa-l botezam la Terapie intensiva pe Iustin... cu acordul asistentelor... cu lumanarea la usa... ca le era frica sa nu ia ceva foc... mi se face si acum pielea gaina cand imi amintesc... oricum au fost intelegatori... ca nu e usor sa vezi un bebe asa mic plin de tuburi si fire... si sa nu stii daca maine mai traieste!!!
Iustin al meu e acum un zdrahon de baiat, cuminte din cale afara si extraordinar de destept... si chiar nu ma laud cand spun asta...
Zilele trecute imi zicea... nu mami, nu in brate... doare burtica... mi-a venit sa plang... el mititelul vroia in brate dar si-a amintit cand -am luat ca am burtica! Cateodata zice ca ma doare surioara!
E un scump!
Va pup pe toate si va citesc mereu chiar daca nu scriu asa des!
Va doresc numai bine!
In concediu nu cred c-o sa pot citi/scrie asa ca ne auzim dup 7 septembrie!

+28 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea

Georgia - Doamne, ce m-a impresionat povestirea ta. Nu stiu ce probleme ai avut cu bebe insa ai trecut ca o luptatoare prin ele. Micutu' tau e un mare luptator si el si un scump din cate povestesti. Si in plus e protectiv cu mami lui. Foarte impresionant. Mi-au dat lacrimile cand am citit si nu m-am abtinut sa nu-mi exprim starea.

Sanatate multa ambilor copilasi si tuturor gravidutelor si bebelusilor din odisee!

23+

Mergi la inceput