Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leonardo2007 salutare fetele am aflat ca e fetita surpriza din burtica mea! este bine la ultima ecografie, are 1020 grame, mai micuta un pic ca media ..dar si ma-sa e SLIM pt 29 de saptamani. Va pup fetelor. Scriu mai rar ca am cam mult de lucru inca! Dar va citesc cat pot de des. bebe |
Felicitari ptr fetita din burtica!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
abramburika spune:
Voi aveti puseuri de caldura, transpiratii?? De vreo cateva zile ma ia cu niste puseuri din astea, transpir (la propriu) si apoi imi trece. Ma trec valuri de caldura ... am pus-o initial pe vremea caniculara, da' acum s-a mai racorit, se sta bine. Palpitatii nu am, numai valuri de caldura ... apropo de sangue caliente .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
leonardo, felicitar pentru fetita.
Brambu, ma uimesti cum poti sa tii minte despre fiecare in parte.
Si eu am puseuri de caldura. Ieri mi se facuse si frig la un moment data.
Obsedatul ala a revenit. Stau cu geamul inchis, cu perdelele trase si cu lumina aprinsa la dormitor.
Trebuie sa ma schimb sa plec la dr. Sper sa fie lichidul la locul lui si bebe bine. Asta e o ecografie de control nu e cu dr meu.
29+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
mai am si alte resurse ascunse ... serios, nu am zis degeaba ca m-am implicat adanc in odiseea asta. Chiar daca par aeriana uneori, citesc bine ce scrieti.
Si despre leonardo cu burtica surpriza nu era greu de tinut minte ... era cam singura (parca mai era cineva, da' uite ca nu-s sigura).
Deci par a fi normale puseurile astea ... pana acu' n-am experimentat.
Sa vii cu vesti bune de la eco, desi sunt sigura ca piscina lui bb e ok .
abramburika spune:
detectiv Brambu iti vine in ajutor ... mergi pe picasa, uite-te la pozele picai si poate o recunosti tu de pe undeva din imprejurimile locului de munca. Ala pare a fi punctul de plecare. Nu de alta, sa nu mai stai incordita (cum zicea o nepoata de-a mea), pana te lamureste pica.
luny spune:
dia, nu cumva sunt carasei pestii tai? crapii, cat de mici or fi, tot nu-s asa plini de oase.. carasul noi il facem in solzi, dat bine prin sare grunjoasa, pus pe gratar, apoi scoasa pielea cu tot cu solzi, ramane carnea frumoasa, alba, uite www.bucataras.ro/retete/caras-in-solzi-si-sare-2192.html" target="_blank">aici.. oasele sa le inmoi, nu prea stiu, astfel incat sa le si mananci, eventual fiert bine si facut o pasta de peste tartinabila, am facut si d-asta, delicioasa! vezi ca pe site-ul asta, am tot pus eu retetele mele, daca te ajuta cu ceva ptr inspiratie.
mama, Carola... cred ca ma lua spaima.. pseu: mama mia, aparu si nr.2, mama lui de obscen da' unde stai, soro, de vin toti gramada sub geamul tau?
ce de fete ratacite au revenit sanatate si sa treceti mai des toate!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Bedrosmart spune:
Off topic:
Brambu, am primit deunazi o sticla de Limoncello.Pana il desfac, te intreb pe tine (ca ma gandesc ca sigur ai avut ocazia sa bei): e dulce, ca un lichior, sau mai de aperitiv, ca o tuica (ca sa zic asa)? Stiu ca are gust de lamaie, dar nu stiu exact in care moment al mesei se serveste. Multam anticipat.
B.
PS Nu acuma vreau sa-l beau, da-mi fac planuri pentru mai tarziu .
cristi07 spune:
buna ziua tuturor!
Petro ma bucur pt vestile bune de la eco!
Carola...palpitanta viata ai!
Apropos de limoncello al lui Bedro...v-am mai spus ca sarcina asta am poftit la visinata? sau bauturi dulci gen visinata...a se retine ca in conditii normale nu beau alcool...cred ca in toata viata mea am baut 2 beri puse cap la cap...la Radu nu rezistam fara sa gust la spritz...al doilea e cu taria . si evident ca mi-am satisfacut pofta am baut cate un paharel cand simteam ca nu mai pot...si mi=am aparat sticluta primita cu visinata de toti musafirii
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
madabout2003 spune:
Limoncello
E ca un lichior de lamaie, mai dulce. Parca in Italia se serveste la sf mesei...intra Brambu ca sigur stie mai bine + poate ne trimite si un paharel virtual
Dupa crapul lui Luny, limoncello...pfff crap de pofhta!!!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+