Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bedrosmart Off topic: Brambu, am primit deunazi o sticla de Limoncello.Pana il desfac, te intreb pe tine (ca ma gandesc ca sigur ai avut ocazia sa bei): e dulce, ca un lichior, sau mai de aperitiv, ca o tuica (ca sa zic asa)? Stiu ca are gust de lamaie, dar nu stiu exact in care moment al mesei se serveste. Multam anticipat. B. PS Nu acuma vreau sa-l beau, da-mi fac planuri pentru mai tarziu . Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |
e dulce acrisor si buuuun este lichior, dar e taricel, sa stii
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
inna08 spune:
Buna fetelor.
Am vazut ca s-a strigat catalogul si am zis hai sa scriu si eu. Nu prea am timp, dar de citit citesc tot.
Noi am facut ultima ecografie saptamana trecuta la 27 saptamani si aveam 1100kg;colul s-a mai scurtat,dar in rest suntem bine.
Pana la 28 saptamani am luat 10kg.
Santate multa tuturor burticilor.
28+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
luny spune:
cristi, sa stii ca si eu am arso visinata mica, productie proprie,a cum vreo saptamana, la fel, am vazut-o si simteam ca mor de pofta
eu la party-uri beau un vinutz bun, un lichior, un cocktail,depinde de chef, mi-e cam dor de tinereti, pe care promit sa le regasesc dupa ce intarc Bogdanelul
cristi07 spune:
lasati descrierile astea ca tocmai ce v-am spus ca poftesc la astea...
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
abramburika spune:
Limoncello, din ce spune traditia pe-aici (si din ce am vazut in casele de italieni), se bea dupa masa, ca digestiv. Nu e aperitiv.
E dulce, dar contine alcool. Mie nu imi place .
Si apropo de poftele alcoolice in sarcina ... un spritz rece am poftit (si baut) si eu in sarcina asta. Si zau ca nu-s alcoolica sau dornica de "sucuri" (de struguri si prune) de-astea in general.
cristina - merci mult.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
aaa, daa, se serveste in special dupa mese pe baza de peste.
Eu prefer cocoteilurile (Cuba Libre e preferatul meu).
luny spune:
apropo, nu stiu daca stiti despre Omega 3 si efectele benefice asupra dezvoltarii creierului fatului, eu am luat si in sarcina cu Muf si pe perioada alaptarii, azi m-a lovit revelatia si mi-am amintit, asa ca mi-am cumparat si incepand de azi, iau si p-asta!
iar ptr astia mai maricei, ulei de ficat de cod de la Lysy ii dau Mateiului,si in loc de vigantol, caci are dozele adaptate numa bine!
edit: am uitat si avantaje ptr mami: scade riscul aparitiei preeclampsiei in sarcina, combate depresia postnatala si minimizeaza riscul aparitiei nasterii premature.
madabout2003 spune:
Brambu cand am fost ultima oara in Italia mi'am luat la aeroport un lichior de nuci........gata nu mai zic nimic ca'mi ploua in gura la propriu...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
cristi07 spune:
citat din mesajul lui luny cristi, sa stii ca si eu am arso visinata mica, productie proprie,a cum vreo saptamana, la fel, am vazut-o si simteam ca mor de pofta eu la party-uri beau un vinutz bun, un lichior, un cocktail,depinde de chef, mi-e cam dor de tinereti, pe care promit sa le regasesc dupa ce intarc Bogdanelul Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ca nu sunt singura ...rar gust la petreceri ceva mai degraba verific ce bea sotul meu...si e tare nasol ca ceilalti sa bea in jur...dar ce sa fac daca nu intra!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
abramburika spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Brambu cand am fost ultima oara in Italia mi'am luat la aeroport un lichior de nuci........gata nu mai zic nimic ca'mi ploua in gura la propriu... MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+ |
Pai daca mai ai din asta, trage o dusca . N-am baut, nu stiu cum e.