Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
abramburika spune:
carola - ca sa nu mai spun ca iti apreciez umorul, pe langa sangele rece. Ai sa iei un ban frumos pe albumul ala "hoti si alte animale"!!!
dana - merci de sarmalutele virtuale, is mai apreciate alea reale, au mai mult gust .Da' intentia conteaza, oricum .
Presupun ca tot in Ro ai vizionat episoade de-astea fierbinti... sau is nemtii atat de lipsiti de pudoare sa o faca in public??
raluci - imi place numele!! Cum mai este burtica?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
MoniQQ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_filipas Moniq sper ca nu te-am suparat! Imi place atitudinea ta! Las' ca o sa slabesti muuult si bine cand o sa invete bebe sa mearga in 4 labe si sa umble! Is asa rapizi, de trebuie efectiv sa fugi sa-i ajungi. Eu eram scheletica dupa vara in care a invatat Miruna sa mearga...ce vremuri... Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008) 28+ cu shmoo mic "pisicutz verde" |
Dia, nici vorba sa ma supar - mi-ai dat ocazia sa ma dau viteaza :).
abramburika spune:
Ce-mi vazura ochiii??? leonardo, nu mai e surpriza bb din burtica?? Sa va traiasca !!
daca esti prin zona, da un semn ...
leonardo2007 spune:
salutare fetele
am aflat ca e fetita surpriza din burtica mea!
este bine la ultima ecografie, are 1020 grame, mai micuta un pic ca media ..dar si ma-sa e SLIM pt 29 de saptamani.
Va pup fetelor.
Scriu mai rar ca am cam mult de lucru inca! Dar va citesc cat pot de des.
bebe
abramburika spune:
Cum asa, ati vrut voi sa aflati pana la urma sau v-au stricat ecografiile planurile?
abramburika spune:
aha, am inteles ...
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika dana - merci de sarmalutele virtuale, is mai apreciate alea reale, au mai mult gust .Da' intentia conteaza, oricum . Presupun ca tot in Ro ai vizionat episoade de-astea fierbinti... sau is nemtii atat de lipsiti de pudoare sa o faca in public?? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Petro, doar in tara am avut parte de episoade din astea...si sunt fara numar Ii gaseam prin scara blocului cand veneam de la scoala.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
abramburika spune:
dana - mda, romanii, popor latin, sangue caliente atunci
leonardo2007 spune:
Nu am vrut sa aflu .... dar mi-a dat o justificare ...e normal ca e mai micuta ca si greutate, e fetita .... si fetele-s mai mici!
Si la mine s-a intors cu capul in jos dar are cordonul in jurul gatului o data. Dar a zis ca pot naste normal, nu se pune problema de cezariana.
Va pup!
bebe