Strumfi de iul-aug 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dar pen' ce trebuie rucsac? intreb si eu........

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pai noi puneam in el o sticla de apa la jumate', servetele umede, uscate, un pieptan (mai ales iarna, cand scoteam caciula, se mai ciufulea).
Restul de hainute de schimb, le ducem saptamanal, si stau intr-o punguta, in dulapul ei.

Las' ca o sa te prinzi din mers cum stau treburile

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

dar pen' ce trebuie rucsac? intreb si eu........

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

pai si rucsacu sta in dulap la gradi??????? ca mi-a dat o colega un rucsac si mi se pare mare. arata asa http://www.schoolfriendly.ro/produs/259/ghiozdan-lazy-town.html
o fi bun???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, eu i-l las dimineata in dulap la gradinita, langa punguta aia cu schimburi de care ziceam, si il iau (adica il ia Andreea in spate) in fiecare dupaamiaza.
Ghiozdanul nu este mare, nu este din acela in care sa incapa carti, caiete, adica din asta pt scoala.. in al nostru nu ar incapea

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

monica, multumesc! am inteles.....nu cred ca ma "coafeaza" ghiozdanul asta! e prea mare si nu cred ca incape in dulap. imi trebuie unul mic! sau o punga in care sa-i pun schimburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Noi punem schimburile in rucsac, cam ca cel pe care l-ai pus in poza Michi, numai ca este rosu si cu alt design.
eu pun acolo ciorapei, pantaloni, tricou, maieu, adica un schimb complet cam de toamna/iarna asa pt ca acum nu avem nevoie de maieuri.

Apa nu, au acolo dozatoare de apa si pahare de unica folosinta, dar in principiu se ia la clasa o cana din aceea mare cu cioc si se pune fiecarui copil in pahar cand cere.

Altceva nu avem nevoie. Eu stau aproape de gradi si o duc in hainele cu care ramane acolo, cu masina. Mai precis o imbrac de acasa in pantaloni de trening si tricou acum de toamna, acolo ii schimb incaltarile si voila. Iarna faceam la fel.
Ma rog, facem putin pana acolo si cu masina, mi se pare aiurea sa o imbrac de acasa intr=un fel doar pentru cele 5 minute in masina si acolo sa stau sa transpir (eventual daca afara este frig si in gradi cald) si eu si ea, sa ne dezbracam din nou si sa ne echipam in alte haine. Daca veneam de departe si nu cu masina, eventual iarna prin zapada nu prea mergea cu pantaloni de trening si sosete dar asa da.

Si noi dam o suma la inceput de an pentru rechizite si jucarii, altceva nu ni se mai cere.
Pijama luni si o gasesc inapoi in dulapior vineri.
Haine de schimb daca este nevoie, dar sincer nu prea a fost nevoie, asa cum le duc, asa le iau vineri (cu tot cu rucsac).

In alta ordine de idei astazi ne-am luat alta masina! yeee, cum suna, astazi am plecat sa cumparam o masina si am cumparat. O stiam de vreo saptamana ii dam tarcoale si astazi am luat-o, acum e cuminte in fata blocului si asteapta copiii sa o cunoasca.
O sa vindem acum una.
Ne-am luat o Toyota Avensis argintie tare dragalasa.

Avem emotii cu inceperea gradinitei, chiar daca este al doilea an...asa, ca o schimbare fata de vacanta...la program.

Va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

gabi,cam asa as da si eu pe un rucsac si asta pe care l am vazut e mic,trebuie sa mai caut ca i-am promis si poate urletele de inceput se vor mai domoli
mychy,ti-a raspuns monica pentru ce e rucsacul,asa ii pun si eu,un schimb,apa ca nu prea cere la clasa,servetele umede,etc
claucia,sa stapaniti fericiti masinuta...si eu i duc gata echipat la gradinita,doar iarna cand e frig tare ii trag peste pantalonasi alta pereche,in general combinezon sau pantaloni de ski.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Simo acum nu vreau sa rasucesc cutitul in rana dar mie mi-au dat tone de progesteron aici.ungurii nici nu au vrut sa auda ,e inutil dupa 12 saptamani. Si cred ca iti aduci aminte cum ma luptam eu cu contractiile.dupa 18 satamani l-am intrerupt si m-am ascultat medicul din ungaria.nu s-a intamplat nimic mai rau.dar si asa eli e mai paroasa,da pilozitate excesiva la copii...printre altele. Eu am luat magne b6 la recomandarea dr ungur.relaxeaza musculatura fff bine magneziul.

Azi le-am vazut pe cris ,soph si sara si taticul lor.o dupa-amiaza tare placuta. Fetele s-au jucat exemplar,in fine inca rememorez cele cateva ore petrecute impreuna... Pacat ca elvetia asta e asa departe.oricum mai bine ca irlanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina iau si magneziu. Nu vreau sa fiu Gica-contra, dar eu am incredere in medicul meu, nu e genul panicos si care sa sara pe medicatie aiurea, in general e pro "natura sa-si urmeze cursul". Despre pilozitate ce sa zic...noroc ca-i baiat si Matei chiar nu e excesiv de paros.

Va tin pumnii cu operatia!

Mychy nu am nimic de adaugat. Matei are un rucsacel mic, sta la program scurt, in care ii pun apa si pachetel.

Noapte buna!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si21+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina legat de pilozitate, gena isi spune cuvantul. Eu la Daria, cred ca am luat in toata sarcina doar vreo 6-7 no-spa. Nimic altceva. iar acum Dariuca ii chiar paroasa. Pe spate cand suflu isi muta pozitia puful, formeaza carare . Ma consolez cu gandul ca exista epilarea long time si ca se spune ca cei parosi sunt norocosi .

Clau felicitari pentru masina.
Si noi astazi am semnat actul de vanzare-cumparare la casa insa tot parca nu ma simt proprietar. pana nu pleaca fostii (asta intr-o luna ca asa am prevazut in contract) sa intru eu sa o vad goala parca nu simt marea schimbare.

Mergi la inceput