FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 7
ALTESA spune:
nasti am avut de lucru si nu am mai intrat de mult dar acum m-am mai eliberat si am inceput sa fac planuri gen camera lui bebe ,renovarea camerei noastre si alte masuri de protectie si modificari prin casa.
eu merg la ediz huseynoglu dar el nu avea program pe ecograf ieri si stiam acest lucru si mi-a spus ca pot merge la orice alt coleg are vineri program cu ecograful si apoi cu rezultatul sa merg la el s asa am picat din oficiu la varlas.
Vreau sa spun ca alaturi de mine era o doctorita tinerica cu o pacienta si ii auzeam gura tot timpul ce ii explica fetei stiu mai multe de beblusel acelei paciente decat de al meu.
In fine de acum in colo ecografiiile le voi face numai la ML siti voi vorba dai un ban dar stai in fata.
21+ cu
alilumi spune:
Eei, ce de vesti bune citesc eu aici!
Felicitari proaspetelor mamici! Chiar am plans de bucurie citind impresii... care mi-au trezit asa... niste impulsuri pozitive!
Si pumni stransi celor in focuri! Si nastere usoara si cu sanatate maxima celor ce isi asteapta minunile sa vina printre noi!
Aristica, sa fie cu noroc draga mea! Si tuturor de altfel! Eu astept sa vina C.M.-ul, ca sa incep inhibarea... Asa ca, in afara de a va citi si de a fi alaturi de voi cu tot sufletul, nu am deloc noutati.
Doamne-ajuta tuturor!
QiaoBing spune:
Altesa ai trecut deja de jumatate drumului ! succes la amenajarea camerei lui bebita, cred ca e o perioada f frumoasa.
Nasti si mie imi cade parul cu pumnul, de mi-e groaza sa ma mai spal pe cap . am zis la endorcinolog si nu a dat vina pe tiroda, asa ca o pun pe seama stresului constant din ulima perioada.
Angelica gata, pe cai !!!
aristica d-na Albu a fost al 5-lea endocrinolog. deja am obosit sa merg de la unul la altul si sa aud pareri total diferite. medicul de familie imi daduse trimitere la parhon pt punctie, ma gadesc sa o folosesc sa ma duc si acolo la o consultatie si sa repet analizele si la ei. in dec facusem o analiza (TRAb) care imi iesise bine, dar dr a zis ca incepe sa nu mai aiba incredere in ea, ca iese bine la prea multa lume care are simptome vizibile de boala. a zis ca nu are rost sa o mai repet in alta parte, dar iti dai seama ca pe mine ma mananca in palma si o sa ma duc Faza asta cu repetatul analizelor in alta parte, am vazut ca nici medicul de familie nu a fost de acord, dar s-a gandit strict la efortul financiar si stresul meu.
iar cu asteptatul, asta am zis si eu, ca de cand tot astept, situatia se deterioreaza. mi-a zis ca e datoria ei sa imi prezinte situatia, dar pana la urma e decizia mea ce fac. asa ca i-am zis ca eu o sa repet analizele luna viitoare, dupa ce vine cm (sper sa nu imi fac asurpriza sa vina prea repede totusi), pe urma la duc la sotior si vedem ce facem. intre timp o sa incerc sa imi fac un program cu mai mult somn si relaxare, crec ca imi iau sapt viitoare concediu, chiar daca o sa stau acasa si o sa ma uit la telenovele.
apropo de fibroame uterine, colega mea care a nascut miercuri, avea vreo 2 de care stia (unul cam maricel) si a ramas natural pe nepregtite, in timpul sarcinii dr zicea ca are 3 care cresteau o data cu copilul, la cezariana a constata ca tot uterul era insa plin, de s-a mirat ce bine s-a dezvoltat aia mica in conditiile in care nu a avut cine stie ce loc in casuta ei.
am incadrat-o la categoria "uite ca se mai intampla si minuni"
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
fetelor, dar de tripletii nostri si mamica eroina nici o veste ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ninia81 spune:
Qiao, felicitari colegei tale! Si eu am ramas insarcinata natural cu fibrom...dar nu am avut noroc sa o duc la capat. Si mai mult al meu dupa sarcina a crescut ca nebunul.
Vroiam sa va intreb daca voi ati avut probleme cu prolactina...ca eu acum un an cand am facut analizele acelea din ziua 3,14 si 21...imi iesise prolactina usor marita si medicul Badiu mi-a dat tratament cu dostinex, pe care l-am intrerupt de la mine putere.
Oare mai e nevoie acum sa repet analiza?
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.
crisia_buc spune:
Buna fetelor,
Eu scriu foarte rar ca nu am noutati dar citesc postarile. Asa l-am ales si pe dr Albu, dupa ani de schimbat medici si clinici. Si noi incercam de cativa ani sa facem un copil dar, niciun medic nu gaseste cauza... toate analizele sunt bune, inclusiv trombofiliile.
Qiao , am vazut ca ai probleme cu tiroida si cu caderea parului... si eu m-am alarmat anul trecut cand am vazut ca imi cadea parul mai mult decat ar fi normal si am mers la endocrinolog. Dupa ce am facut analizele (avem TSH si A-TPO mari) mi-a pus diagnosticul de tiroida autoimuna (Hashimoto). Am urmat tratament din ian 2011 cu euthyrox de 25 mg dar problema cu caderea parului nu am rezolvat-o. Mai mult, au inceput sa-mi cada si genele si sprancenele. Am decis sa schimb endocrinologul, mi-a marit doza de euthyrox si dupa 6 sapt mi-am refacut analizele...surpriza, valorile la TSH si A-TPO erau mai mari. I-am spus si de problema cu caderea parului dar, la fel a zis, ca nu asta este cauza. Am uitat sa precizez, endocrinologul meu este de la Medsana (lucreaza si la Prhon), de la Medlife mi-a recomandat-o pe Cristina Copaescu .. i-am spus ca merg la dr Albu pentru probleme de infertilitate si s-a gandit ca este mai usor sa merg la aceeasi clinica. Nu am fost la ea, am ramas tot la Medsana (dr. Gudovan), luna aceasta trebuie sa-mi refac analizele la TSH si sa maresc doza de euthyrox daca nu a scazut sub 2. Si eu am noduli pe tiroida si nu pot sa scap de ei.
Dr Albu asteapta sa-mi rezolv problema cu tiroida (ne-a propus FIV dar eu nu sunt de acord). Am inteles ca valoarea normala TSH ar trebui sa fie intre 1 si 2. Cred ca nu am gasit medicii potriviti desi eu sunt numai la al doilea.
rammy_79 spune:
Anastasia - am activat PM, mai greut ca nu prea stiam cum, dar eu sper ca am reusit.
Pupici
rammy, mamica fericita de 2 baietei
anna_a spune:
rammy, ai ajuns acasa cu baietii?
cum e? cum e cu alaptatul (intrebare valabila si pt corry)? ii alaptati la direct la san? eu ma gandeam ca s-ar putea sa fie mai usor sa ne mulgem si sa punem in biberoane, ca asa le-am putea da la amandoi o data si am sti si ce cantitate mananca
vai ce adormita sunt, ne trebuie o cafeluta
o zi buna fetelor
25+ cu
QiaoBing spune:
saluti
eu nu am auzit inca de asa ceva la noi. voi ?
www.farmaciata.ro/stiri/item/21950-afla-sexul-bebelusului-doar-printr-un-test-de-sange
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing fetelor, dar de tripletii nostri si mamica eroina nici o veste ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
inca nu a nascut, au amanat o pe miercuri
e in spital sub supraveghere
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi