FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
ali cand incepi inhibarea?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maripet spune:
Nu am mai intrat de mult, dar am citit in fiecare zi.
Va pup pe toate.
Camemar
Corry, cum esti? Dormi, dormi? ori ba?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
alilumi spune:
aristica, astept... CM-ul. Am primit data trecuta schema de tratament incepand cu 8 oct. (stimularea; pe 7 control+analize). Ideea este ca eu nu am menstra regulata, asa ca... indiferent daca 'mnealui, dracusorul rosu, binevoieste sa vie ori ba, cu minim 14 zile inainte de 7 oct., eu tre' sa "ma inhib" cu microgynoane. avand in vedere ca suntem inca "in grafic", nu ma agit. si oricum "zarurile au fost aruncate" ca sa zic asa...
toate "lumile", pumni stransi, ganduri bune etc. etc.
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisia_buc Buna fetelor, Eu scriu foarte rar ca nu am noutati dar citesc postarile. Asa l-am ales si pe dr Albu, dupa ani de schimbat medici si clinici. Si noi incercam de cativa ani sa facem un copil dar, niciun medic nu gaseste cauza... toate analizele sunt bune, inclusiv trombofiliile. Qiao , am vazut ca ai probleme cu tiroida si cu caderea parului... si eu m-am alarmat anul trecut cand am vazut ca imi cadea parul mai mult decat ar fi normal si am mers la endocrinolog. Dupa ce am facut analizele (avem TSH si A-TPO mari) mi-a pus diagnosticul de tiroida autoimuna (Hashimoto). Am urmat tratament din ian 2011 cu euthyrox de 25 mg dar problema cu caderea parului nu am rezolvat-o. Mai mult, au inceput sa-mi cada si genele si sprancenele. Am decis sa schimb endocrinologul, mi-a marit doza de euthyrox si dupa 6 sapt mi-am refacut analizele...surpriza, valorile la TSH si A-TPO erau mai mari. I-am spus si de problema cu caderea parului dar, la fel a zis, ca nu asta este cauza. Am uitat sa precizez, endocrinologul meu este de la Medsana (lucreaza si la Prhon), de la Medlife mi-a recomandat-o pe Cristina Copaescu .. i-am spus ca merg la dr Albu pentru probleme de infertilitate si s-a gandit ca este mai usor sa merg la aceeasi clinica. Nu am fost la ea, am ramas tot la Medsana (dr. Gudovan), luna aceasta trebuie sa-mi refac analizele la TSH si sa maresc doza de euthyrox daca nu a scazut sub 2. Si eu am noduli pe tiroida si nu pot sa scap de ei. Dr Albu asteapta sa-mi rezolv problema cu tiroida (ne-a propus FIV dar eu nu sunt de acord). Am inteles ca valoarea normala TSH ar trebui sa fie intre 1 si 2. Cred ca nu am gasit medicii potriviti desi eu sunt numai la al doilea. |
Buna si eu am probleme cu tiroida, am tsh sub valorile normale, cred ca hipertiroidie, joi ma duc la alt medic endocrinolog sa vad parerea lui, pentru ca medicul la care am fost a spus ca nu am nimic la tiroida, ca am depresie si sa refac analizele...asta dupa ce eu din proprie initiativa le-am refacut si m-am dus cu ambele rezultate la dansa. Sper sa gasesti medicul potrivit si sa revii la valorile normale ale tsh si sa poti face un bebe pe cale naturala.
Stiti cumva care este mai daunatoare pentru sarcina, hipotiroidismul sau hipertiroidismul? va multumesc
aristica spune:
ali citind postarea ta, mi-am amintit ca ar trebui sa se mulga putin si consortul meu. E programat vineri. Tot cu ocazia asta, mi-am facut si programare maine la controlul de dupa histeroscopie. Sper sa-mi amintesc sa-l intreb ce-mi da: clexane sau fragmin. Anastasia iti spun joi dimineata ce mi-a prescris, da? iar tu ne zici daca ai cuc si dodoasca la marsupiu
qiao mi-e putin rusine pentru urmatoarea postare, dar tre' sa intreb: Ce presupune controlul de maine? Tot eco cu maciuca magica? ca daca-i asa, stinge lumina, dar daca e altfel, adica daca ma pipaie prin "locurile esentiale", nu mai e foarte bine. Ca am fost la epilat in urma cu vreo 10 zile si a inceput sa cresca pamatuful, iar pe mine, desi ma duc la smuls cu ceara, nu ma tine mai mult de 2 saptamani, soto. Deci as vrea sa ma epilez si eu saptamana viitoare, pe la sfarsit, ca oricum n-am voie nici love, nici alcohooool, nimic...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
...bine, nu ca daca as avea dodoasca epilata, as avea voie alcool
adc spune:
aristico, nu ma pot abtine eu acum... grea problema asta cu pamatuful... ma vazusi, sunt si eu bruneta, si mama mama, doua saptamani e mult sa reziste o piele catifelata asa ca-n reclame. Si mai e si beleaua ca "pamatuful" de care zici nu creste deodata... una peste alta, parerea mea e sa nu te stresezi pt asta, orice fel de control ar fi parerea mea e ca - la general vorbind - daca nu esti "ca in grota", intelegi tu, cu pamatuful transformat in blana, e ok (ai vazut vreo nastere naturala pe site-uri straine? acolo blana, frate, si ma refer la locurile unde n-ar trebui sa fie deloc , nu la cele "optionale"). Relax... la controalele de care vorbesti chiar daca lumina nu e stinsa nu cred ca se vad detaliile. Stiu ca esti cocheta si finuta si ca nu-ti place cum arata... dar stai cuminte, esti destul de "faina" in rest ca sa nu conteze...
aristica spune:
Doamne ce dor mi-era de o postare de a ta! Nu de alta, dar esti scumpa rau la vorba. Ce face pruncul de la purtator? Ce-ti face fata? Cum iti e coloana? Si, desigur, multumesc pentru interventie, ca exact asta e problema, ca n-a crescut destul. Sar'mana
Ninia81 spune:
Doamne, Aristica ce haioasa esti! Rad aici cu lacrimi!
Imi amintesti de momentul cand eram dupa operatie...si intrebarea zilei era : ati avut gaze?:))))Parca altceva nu era mai important decat sa dam noi gaze...cu dr. Albu ma obisnuisem...dar seara veneau si alti macho-medici si aveau aceleasi intrebari pe teava.
Oricum...m-ai inveselit azi.
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.