FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 6
aristica spune:
qiao si daca peste 6 saptamani nu se intampla nimic? Mai stai inca 6? Apoi? Tot asa? Te rog din suflet sa nu te superi pe mine, dar te-ai gandit sa mai ceri o alta parere, de la un alt doctor, care sa nu fie la Medlife, caruia sa-i pui in fata ultimele rezultate de la analize, dar sa nu-i spui ce diagnostic ti s-a pus deja?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
QUIAO mai astept citeva zile si dac nu vine ,o sa ma duc la un control la el ,sa vedem ce imi spune!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Anastasia mami plecarea mea este pe 30 septembrie si vin pe 7 octombrie ....... sunt aici cu ochi pe voi ..............mie nu mi-a venit ciclul nici acum ...nu stiu ma bate gindul sa il sun pe Albu sa ma duc la un control ! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. |
in z 35 mi a venit mie dupa chiuretaj
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
angelica28 spune:
Mi-a venit ciclul IN SFIRSIT ............ma bucur si eu odata ca mi-a venit !Acum pot sa reiau lupta linistita!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Ninia81 spune:
Lady, sfatul meu pt prietena ta este sa consulte si pe dr. Albu. Eu nu am facut embolizare, insa din ce am auzit este posibil ca embolizarea sa scada fertilitatea. la 6 cm nu este chiar asa mare...si poate reuseste sa il scoata laparoscopic.
Operatia pe care am facut-o eu se numeste miomectomie, adica scoaterea fibromului cu pastrarea functiilor de reproducere intacte. Sincer...acum, dupa ce greul a trecut, iti spun sincer ca nu a fost deloc o operatie grea...iar refacerea a fost destul de rapida. Oricum, din experienta iti spun ca aceste fibroame cresc...si pot ajunge mari cat un copil...asa cum a fost al meu.
Mult succes ii doresc prietenei tale si sa o ajute Dumnezeu sa ia cea mai buna decizie!
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.
samira33 spune:
fetelor,embolizarea este interzisa femeilor care doresc sa mai aibe copii.
sanatate tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Anastasia_7 spune:
Mirela, tu ai nascut natural gemenasii sau cu cezariana, ca am retinut ca la dr Varlas ai nascut, dar nu stiu pt ce ai optat tu.Varlas e la Filantropia si el, nu?
Fetelor, mai am o intrebare pt voi toate, gravidutzele, e normal sa cada parul f.f.f tare in perioada asta? Din cate stiam eu si mai citisem, parul ar trebui sa nu mai cada in sarcina, ci se intampla dupa nastere...vitaminele, tot, mi le iau corect, de mancat, mananc...dar cade cu pumnul zilnic. Dr Avram spunea ca de la Fragmin si Clexane se poate intampla sa cada parul mult, mai ales ca se fac zilnic, dar nu stiu ce sa spun...
Va pup pe toate, sa aveti un sfarsit de saptamana senin si linistit!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
12+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
ALTESA spune:
fetele am fost si eu ieri la control bebe are 410 g si a ridicat o manuta si la salutat pe taticul lui.
Mai mult nu stiu pentru ca domnul doctor abia vorbea a trebuit sa-l intreb eu ce greutate are copilul ca altfel nici atat nu imi spunea a uitat sa-mi masoare si artera uterina stanga si astfel tratamentul dat la fundeni s-a facut in baza unei singure artere bine ca mi-a masurat-o si pe aia.
Doctorul acesta se numeste varlas valentin iar asistentea lui si anume una gretoasa se certa cu o gravida in telefon ca biata fata nu-si aduce aminte al -2 -lea nume al doctorului la care a fost programata la eco,si nu intelegea ce are de facut o gravida in afara de a sta in pat si a tine minte cand si cu cine are de facut eco.
Nu mi-a placut deloc si nici ca mai calc sa fac eco la filantropia ma duc la ML si cu rezultatul vin la doctorul meu la filantropia.
Nu mai spun ca la tel mi-au spus ca eco e 4D si a fost 2d abia am reusit sa vedem adica tacsu nu eu cand a ridicat o manuta( ca eu nu l-am vazut ca nu a intors nici un moment monitorul inspre mine si al 2-lea monitor ca la ML nu exista)
21+ cu
rammy_79 spune:
Anastasia - referitor la caderea parului, eu iti pot spune ca nu m-am confruntat deloc cu acesta problema, din contra, parul meu s-a indesit ffff mult. Nici nu-mi vine sa cred.
Oricum eu aveam parul destul de ok ca si desime, pe parcursul sarcinii s-a facut si mai si.
Deci s-ar putea ca medicul sa aiba dreptate.
Eu multumesc lui Dumnezeu nu am avut probleme cu trombofiliile, deci nu am luat medicatia precizata de tine.
Eu am luat doar ELEVIT SI ACIDUL FOLIC.
Te pup mult si sper sa gasesti vreun remediu la aceasta situatie.
rammy, mamica fericita de 2 baietei
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Anastasia - referitor la caderea parului, eu iti pot spune ca nu m-am confruntat deloc cu acesta problema, din contra, parul meu s-a indesit ffff mult. Nici nu-mi vine sa cred. Oricum eu aveam parul destul de ok ca si desime, pe parcursul sarcinii s-a facut si mai si. Deci s-ar putea ca medicul sa aiba dreptate. Eu multumesc lui Dumnezeu nu am avut probleme cu trombofiliile, deci nu am luat medicatia precizata de tine. Eu am luat doar ELEVIT SI ACIDUL FOLIC. Te pup mult si sper sa gasesti vreun remediu la aceasta situatie. rammy, mamica fericita de 2 baietei |
Multumesc, Rammy! Eu nu aveam probleme cu caderea parului inainte mai deloc, cadeau acolo, cateva fire la periere, zilnic, dar atat. Si desi e blond, e des; acum...sa vedem ce va mai ramane din el...
Rammy, activeaza-ti si tu PM, ca tot am cautat sus in lista , dar nu am gasit. Pup fata cu bebelusi superbi!
Altesa, de cand nu am mai auzit fata!!! Am mai intrebat de tine pe aici. Dar tu la ce dr mergi la Filantropia? Era un nume strain, parca. Acum nu era dr tau in spital sau cum ai ajuns la alt doctor?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
12+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)