FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata, fetele!
Aristica, felicitari pentru postare! Sunt de acord cu tine.
Cat priveste sistemul medical...nu stiu de ce, dar brusc mi-a venit sa povestesc patania mea cu medicii...
Stiam de existenta fibromului de mult timp, insa fiind subseros (in afara uterului) unii medici spuneau ca nu ma impiedica sa raman insarcinata...altii ca ma impiedica...singura varianta fiind operatia...si evident nimeni nu garanta nimic in ceea ce priveste conservarea uterului. In 2007 am ramas insarcinata, cu tot cu fibrom, insa la 8 sapt sarcina s-a oprit din evolutie. A urmat un chiuretaj facut la dr. Peltecu in Filantropia. A trecut si partea asta...apoi am incercat sa raman din nou insarcinata fara reusite.
Medici...nu va mai spun nr lor...dar pot da nume...Dr. Peltecu, dr. Radoi, Dr. Nayel Isreb, dr. Brasoveanu, dr. Mitroi, dr. Hudita, dr. Herghelegiu, ...etc...
In aprilie anul asta...merg la un medic de la Euroclinic, care imi propune tratamentul cu diphereline, preoperator...fac 2 luni injectiile...intru in menopauza...pe 30 mai stabilim data operatiei si ce credeti??? Cu 3 zile inainte de operatie nu mai raspunde la telefon!!!! Secretara lui se uita la mine ca la extraterestrii...cine sunt eu? Ce caut acolo? cine ma opereaza? a zis cineva ca ma opereaza???
Dupa ce am indurat chinul gandului unei operatii...pe mine nu mai avea cine sa ma opereze.
In fine...30 mai a trecut...eu tot nu ma operasem...Sefa mea decide sa ma trimita la Viena, la dr. Peter Huslein. Un super medic, recunosc. M-a consultat si pt prima data in viata mea...vad o atitudine optimista asupra fibromului....si mai mult mi se garanteaza pastrarea uterului 100%. Bun...revenim in tara...ne facem calculele...suma era maricica..7.000 euro, dar eram dispusa sa dau oricat pt a scapa de operatie si sa raman intreaga.
Intre timp, seful sotului meu, ne zice sa cerem parearea si a lui Dragos Albu, care o ajutase pe fiica dansului, dupa 8 ani de plimbat de la un medic la altul...Dr. Albu a reusit sa o ajute sa aiba un copil.
Am acceptat sa ma programez si iata-ma in fata acestui medic...dr. Albu. Eram disperata, terminata de cautari...obosita...si toate cele...M-a ascultat...m-a consultat...si mi-a zis...va garantez consevarea uterului! 100% nu exista nimic...dar sub 1% risc. Cand am iesit in salon...la receptie am cerut deja programare la operatie. Sotul se uita la mine socat! Nu ii venea sa creada ca ma programez...
Dar va zic sincer...am simtit ca dr. Albu este cel pe mana caruia pot sa merg. L-am simtit pregatit sa lupte alaturi de mine...si asa a fost!
Ma iertati ca m-am intins...dar am simtit nevoia sa va povestesc...ca stiu ce inseamna sa te plimbi din medic in medic...si pot sa va spun doar atat...ca aceste plimbari te fac sa descoperi ce sistem avem...Nu zic ca nu avem medici buni, insa latura umana lasa de dorit.
Nici acum nu stiu ce a fost in capul medicului care m-a lasat balta atunci pe 30 mai...dar stiu ca Dumnezeu atunci m-a ajutat sa trec un hop...nu era momentul si nici locul potrivit pt operatia mea.
Acum am aproape 2 sapt de la operatie si ma simt destul de bine...Multumesc din suflet dr. Albu...care m-a ajutat enorm! Efectiv mi-a readus speranta in suflet.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mda, Albu mi-a recomandat-o numai pe Cisleag, dar cum corry nu era initial incantata de ea, si cum eu nu sunt incantata de dotori-chirurigi femei (ma iertati de discriminare dar asta e parerea mea ca barbatii sunt mai buni chirurgi) si cum nu aveam chef sa ma duc pe la Filantropia si as astept sa intru si Haiduc era in concediu cand ma hotarasem sa merg la el; a nascut o ptietena la Polizu, a zis ca e ok si spitalul si doctorul si asa am ajuns la Polizu si nu ma mai apuc acum sa schimb iar.
Am mai vb aseara cu prietena mea si-mi zicea ca si medicul de la Polizu este pt nasterea naturala, dar la mine probbail gandindu-se ca e o sarcina obtinuta mai greu si gemelara nu vrea sa-si asume riscuri.
Vom vedea, dc vin pe nepusa masa ca la rammy si sunt mititei si stau frumos cu capu-n jos, poate-l conving sa incercam; daca ii duc pana la 37-38 sapt ca corry si sunt mari si nu stau cum trebuie, atunci fac cezariana, m-am cam impacat cu gandul; dar raman la parerea mea ca nasterea naturala e mai buna si pt mama si pt copil; daca nu sunt evident probleme care sa nu o recomande; iar recuperarea e mult mai rapida.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

saluti
vin si eu cu un scurt raport - nu prea am cuvintele cu mine in ultima vreme.
am fost ieri la sotia lui Albu, bineinteles ca nu i-a placut valorea la TSH, mi-a facut si ea eco. nodulul nu pare a fi nici din cei autonomi(deci nu de la el mi se trage TSH-ul mic), dar nici din cei care sa ridice suspiciuni de cancer. in concluzie, am "negociat" si nu mai fac punctie, insa mai stau 6 sapt si pe urma repet iar analizele sa vedem ce surprize ne mai rezerva madam tiroida care fix acum s-a gasit sa o ia razna. s-ar parea ca ma indrept spre hipertiroidism ceea ce in sarcina nu e prea roz, ca nu puteam sa am si eu un hipo care era mai simplu de tratat.
fetele, burticile si

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Qiao cum o cheama pe sotia Dr.Albu?
Eu am descoperit de putina vreme ca sunt suspecta de hipotiroidie, tsh 0.71, transpiratii, kg, etc si eco am facut cu 2 zile in urma:chist si nodul pe dreapta si chist si 4 noduli pe stanga.
Mi-a recomandat se merg cu analizele de sange si eco la endocrinolog insa as merge cu draga inima la sotia Dr.Albu.
Sunt cam speriata........ar avea legatura cu sarcia oprita in evolutie, poate embrionii nu sunt de asa buna calitate.....nu prea stiu incotro sa o apuc.
Dr de la eco mi-a zis ca uneori e mai bien sa nu deranjam nodulii.....la mine au structura discret neomogena si semnal Doppler vag........e incredibil cum am castigat si asta si mi-a mai spus ca e posibil sa se fi declansat de la trat cu hormoni.
Multumesc frumos de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladydy32 spune:

buna fetelor .
ninia ma bucur enorm pt tine ,cred ca a fost un chin stiu si eu cum este cu doctorii , asa am umblat si eu pt desfundarea trompelor si majoritatea dr ma sfatuiau sa fac in FIV , si nici nu am vrut sa aud asa ceva pt ca nu mi se parea normal .
ninia te rog mult imi poti spune si mie in ce consta operatie care ai facut o la dr Albu ? o prietena din Timisoara are un fibrom de 6 cm si saraca a facut embolizare dar nu in timisoara , in alt oras si nu i a reusit , ba din contra i s a agravat. saraca este terminata si tare speriata , are abia 28 de ani , nu are copii si isi doreste enorm unul dar e terminata ca va trebui iar sa faca embolizare si poate iar nereusita si sperante iar spulberate , bani , durere . de aceea daca imi poti spune ce ti a facut dr Albu si cam cat a costat operatia as aprecia f mult . multumesc din suflet .ma bucur pt tine mult ca ai scapat si sanatate multa sa ramai cat mai curand posibil

Mergi la inceput

Cocolyso o cheama Alice Albu si are program la MMF doar joi. eu am descoperit nodulul anul trecut in septembrie inainte sa raman insarcinata natural, nici atunci TSH-ul nu era OK, nu facusem inca nici un tratament cu nimic, deci eu nu prea am pe cine sa dau vina doar socul emotial de la pierderea mamei.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anastasia mami plecarea mea este pe 30 septembrie si vin pe 7 octombrie ....... sunt aici cu ochi pe voi ..............mie nu mi-a venit ciclul nici acum ...nu stiu ma bate gindul sa il sun pe Albu sa ma duc la un control !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

algelica cm o mai ia rzana dupa chiuretaj, o fata se vaita ca i-a venit dupa 6 sapt. mie Albu mi-a dat 1 cutie de climen si mi-a venit ca la carte (din pacate doar atunci). vb oricum si cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Buna ziua, sunt o aspiranta la bebe, posibil sa devin mamica prin FIV (de ceea ce mi-a fost frica se pare ca nu am scapat), deocamdata sunt in incestigatii la dl dr. albu dragos. Problemele care le am sunt cu tiroida (hipotiroidie, acum se pare hipertiroidie - cerem parerea si unui alt medic endocrinolog)si o trompa obturata complet.
Nu am timpt foarte mult la dispozitie sa stau pe net, dar cand pot va citesc cu mare placere. Ma primiti si pe mine aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Qiao cum o cheama pe sotia Dr.Albu?
Eu am descoperit de putina vreme ca sunt suspecta de hipotiroidie, tsh 0.71, transpiratii, kg, etc si eco am facut cu 2 zile in urma:chist si nodul pe dreapta si chist si 4 noduli pe stanga.
Mi-a recomandat se merg cu analizele de sange si eco la endocrinolog insa as merge cu draga inima la sotia Dr.Albu.
Sunt cam speriata........ar avea legatura cu sarcia oprita in evolutie, poate embrionii nu sunt de asa buna calitate.....nu prea stiu incotro sa o apuc.
Dr de la eco mi-a zis ca uneori e mai bien sa nu deranjam nodulii.....la mine au structura discret neomogena si semnal Doppler vag........e incredibil cum am castigat si asta si mi-a mai spus ca e posibil sa se fi declansat de la trat cu hormoni.
Multumesc frumos de raspuns.

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Cocolyso o cheama Alice Albu si are program la MMF doar joi. eu am descoperit nodulul anul trecut in septembrie inainte sa raman insarcinata natural, nici atunci TSH-ul nu era OK, nu facusem inca nici un tratament cu nimic, deci eu nu prea am pe cine sa dau vina doar socul emotial de la pierderea mamei.

Ati fost cumva la aceasta doctorita, este buna ce impresie va lasat? dl dr nu doreste sa fiu vazuta decat de catre dansa si spermograma sa fie facuta la ei, restul analizelor pot sa le fac unde doresc

Mergi la inceput