FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Multumesc anna.
Chiar daca am nascut natural, nu cred ca as stii ce sa sfatuiesc pe cineva. Asa cum spune si Ladydy, am mers dintotdeauna pe cezarina. Nasterea naturala ma infricosa. Ca e bine natural sau cezariana, Dumnezeu stie. Am vazut aici ca 90% din nasterile naturale sunt un chin, travaliu foarte lung si cu diverse probleme, durerile sunt mari, pe majoritatea medicilor nu-i intereseaza durere pacientelor, ele se chinuie cum nu am crezut ca voi vedea vreodata. Si sa-ti mai spun ceva, asisitentele de la neonato, mi-au spus ca ele de cand sunt aici si asista la nasterile naturale, nu au vazut niciodata fericirea aia de dupa, stii tu cum se spune, toate pacientele sunt varza si ar face orice sa scape in momentele alea.
Eu multumesc lui Dumnezeu, am fost un caz fericit, mi s-a pus imediat perfuzii pt dilatare, in doua ore m-am dilatat mai mult decat suficient, am avut epidurala deci durerile nu au fost cine stie ce, dar iti spun ca procentul celor ca mine este fff mic.
De epiziotomie, am intrebat si eu medicul inca de la inceput, si a spus ca si in cazul in care bebeii sunt destul de mici se va face, pt siguranta lor. Asa ca am facut-o si pe asta. Oricum taietura este ffff mica, am doar trei copci fff mici, nu m-a durut deloc, iar dupa ce s-a dezmortit zona durerea de acolo a fost destul de mica.
Multumesc medicului pentru treaba foarte buna pe care a facut-o. Repet este o persoana extraordinara.
Te pupic mult si daca mai vrei ceva detalii ma poti intreba orice

rammy, mamica fericita de 2 baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

of mai rammy, totul e bine cand se termina cu bine...prin ce ai trecut...

adevarul e ca eu nu stiu ce sa mai cred cu nasterile astea, ams enzatia ca nu prea sunt optiuni multumitoare...la privat mai mult cezariene, la stat nasteri naturale insa depinde pe mana cui incapi si cand spun asta ma refer de la asistente, anestezist, medic...cat de priceputi sunt, insa si cum esti tu construita...imi par a fi cam multe variabile...

eu am avut 3 pritene gravide, 2 au nascut deja cu cezariana desi planuisera altceva...ultima e chitita pe cezariana...

eu-s la fel de confuza ca la inceput...probabil imi voi cauta asap un medic daca se paote sa fie la medlife insa si la un spital de stat si sa fie obiectiv, sa nu ia decizii cu luni inainte....mai e si groaza de durere...

oricum, sa fiti sanatosi, sa te bucuri de copii si sa-ti aduca numia bucurii

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladydy32 spune:

rammy cu cine ai nascut? nici nu mai stiu , am de ales intre 3 dr , dar nu mi prea convine ca 2 sunt de stat si spitalele sunt jalnice , dar sper sa veniti cu idei de dr si sa aleg pana la urma , pt ca tb sa mi monitorizeze toata sarcina . bine ca ai scapat cu bine rammy . eu nu vreau natural din mai multe motive in primul rand durerea care este si abia astepti sa scapi , si apoi ca nu ramai jos cum ai fost odata , mi e teama ca toate prietenele mele care au nascut batural se vaitau ca sotii le spuneau ca nu mai simt nimik . o prietena a stat in travaliu la filantropia de la 3 dimineata pana la 7 seara , fara sa i faca nimik de calmare , s a chinui tare mult, si pe langa asta un prieten dr , dar este ortoped mi a explicat amanuntit cum sta cu nasterea naturala si nu as face niciodata astfel .
poate stiti dr buni la clinici de stat nu conteaza dar sa faca cezariana . pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Ladydy, fetita, hai ca iti raspund eu in locul lui Rammy, ca intrebasem si eu acelasi lucru, cu dr Florin Popescu a nascut, e in pagina 3 parca raspunsul. Si eu sunt in cautari frenetice de dr ginecolog in perioada asta....Si mie mi-a spus dr Albu acelasi lucru, ca el are putere pana intr-un punct, dincolo de acel punct sunt regulile spitalului , iar el nu are nici o putere....e pacat ca nu se doteaza spitalul cu aparatura necesara, pt ca la Rammy a fost un caz fericit, a aavut si psihicul puternic si a fost mare noroc sa gaeasca totusi si un dr bun, de treaba la Filantropia, dar se putea sa se intample si altfel decat atat...aici e problema, ca te pregatesti psihologic sa nasti undeva, cu cineva si in cateva ore , ti se schimba tot planul. Bine ca la Rammy , totul a fost bine si ea si bebelusii sunt vitezi, sanatosi si frumosi!
Angelica, mama!!!! Dar nu trebuia sa plece fata in afara in perioada asta, inceput de septembrie? Eu ramasesem cu impresia ca esti deja acolo, ca nu scapai de telefoane atata timp......te stiam in concediu. Fa totusi un test, nu are ce sa strice. Dar pe dr l-ai anuntat? Poate e o dereglare cum am facut eu dupa histerosaplingografie, de nu mi-a venit 2 luni de zile ciclu...atunci mi s-a dat Duphaston si in 5 zile mi-a venit ciclu. Asta se intampla in decembrie-ianuarie, cand am avut eu procedura.
Anna, ai mare dreptate, stiu ca cea mai sanatoasa alegere pt bebei, mai ales, este nasterea la stat, acolo unde exista si conditii, bineinteles...pt ca cei de la privat nu au toti aparatura necesara post nastere, parca cei de la Regina Maria ar avea, dar nu bag mana-n foc...oricum, e mai sanatos asa.
Eu sunt oricum in stare de soc de cateva ore.....am aflat de la o ruda si ea gravidutza acum, dar in trimestrul 3, ca unei prietena f bune de-a ei , insarcinata cu tripleti, prin FIV la Medlife, i-a venit momentul sa nasca mai devreme de cele 35 de saptamani, avea 33 si nu au primit-o la Medlife din acelasi motiv, ca nu e aparatura necesara pt a sustine respiratia corecta a copiilor si s-a dus in dispararea aia, ca era o decizie de moment, la Elias. Si acolo a pierdut pe toti 3 bebelusi, desi erau cu greutate normala, tot, insa pana au intervenit medicii, au apucat sa inghita lichid amniotic si s-au innecat. Si pana si cei de acolo au spus ca nu aveau disponibile toate aspiratoarele alea de lichid...nu mai continuui ca deja mi s-a facut rau de nervi, ciuda si indignare pana la violenta
Qiao, sa ne spui cum esti, ce ai facut azi la dr, ca am ramas cu gandul la tine.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

12+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Lady, daca vrei musai sa nasti la stat...eu as alege clar Filantropia. Mi se pare cel mai ok ca si conditii si dotari.
Ca doctor...nu stiu ce sa zic...insa a nascut recent o cunostinta la Filantropia cu dr. Catalin Haiduc care i-a urmarit toata sarcina. Si ea din start i-a spus ca vrea cezariana si el a fost de acord. Numai ca planul de acasa cu,...nu s-a potrivit si astfel a fost nevoita sa nasca natural.
Bafta in alegerea pe care o vei face!

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

initital si eu optasem pt Filantropia, dar nu am mai ajuns acolo ca nu am gasit pe cineva sa ma trimita la un doctor cu recomandare si eu pe la usi nu stau sa astept; dar din cate am citit toti doctorii de acolo ar fi buni Haiduc, Cisleag (cea cu care a nascut corry), mai e unul cu nume mai ciudat cu care a nascut Mirela2...in fine doctorii sunt buni, conditii bune, dar cica nu prea lasa vizitatori la tine decat in timpul programului, ma rog nu e neaparat un lucru rau...insa marea probl pt cele care vor cezariana este ca se pare ca politica spitalului este sa se nasca natural si nu fac cezariana decat dc sunt probleme, dupa cum ati vazut chiar si lui Rammy nu i-au facut ca avea gemeni si prin FIV, iar Corry spunea ca doctorita s-a chinuit f mult sa-l convinga pe profesor sa accepte cezariana, asa ca mai ganditi-va cu Filantropia dc vreti cezariana la cerere

eu merg la Polizu, la Bogdan Calinescu, m-a trimis o prietena care a nscut acum 6 sapt; din pacate in cazul meu eu as vrea natural si dr nici nu a vrut sa auda; dar cine stie, dc vin asa pe nepusa masa poate ca scap si eu cu natural. Conditiile sunt ok, au rezerve private, resusucitare si tot ce trebuie. La Polizu e si sotia lui Calinescu, sef medicala, Raluca Ioan parca o cheama.

din cate stiu si Municipal e ok ca conditii, renovat, frumusel, stiu ca a nascut o prietena acum 2 ani.

Giulesti sigur are resuscitare ca e de profil, dar eu acolo nu as merge chiar dc sunt doctori buni, spitalul arata ca un buncar, zic ei ca l-au renovat dupa accident, dar tot nu as merge, ca se sta la coada la alaptat si dc ai cezariana te duci frumusel pe scari

in fine, doctori sunt gramezi dc citesti pe net, in general parereile sunt bune, cred ca s-au mai "civilizat" ca sa zic asa si doctorii, sunt mai atenti putin, in special cel mai tinerei pe la 40 ani asa, in fine oricum dc te duci la ei, le dai ce treb sa le dai, zic eu ca au grija de tine

cu spitalele private, pe langa faptul ca te duce 8-10.000 nasterea unui copil si 10-13.000 pt gemeni, ceea ce e f mult parerea mea; se pare ca nu au resusciatre nou nascuti si mai ai si surprize ca nu te primesc dc nasti prea devreme, deci ei nu-si asuma riscuri, asa ca mai bine la stat....ca mai apar probleme si acolo, ce sa zic, asta e, se mai intampla, dar in general sunt oricum mai bine dotate si au mai multi doctori

oricum ladudy si anastasia voi mai aveti ceva pana nasteti si mai aveti timp sa va hotarati, mai cititi si vedeti ce alegeti

23+ cu

Mergi la inceput

Anna, la cat de mult vad iti doresti sa nasti natural, eu in locul tau m-as fi dus de la inceput direct la Filantropia.

Odata ce intrai la unul din doctorii de care ai scris si tu ca sunt f. buni si te inscriai la el, te urmarea pe parcursul sarcinii si macar nu mai stateai cu dubii, stiai sigur de la inceput ca vei naste natural, doctorii erau toti de acord, nu iti mai faceai probleme la capitolul asta si nici nu mai trebuia sa-l mai convingi atat pe dr sa te lase sa nasti natural. Ca era deja politica spitalului. Prima consulatie si vizita ar fi durat sa zic mai mult...asta dc chiar trebuia sa astepti, ca asa e la prima vizita, dar apoi, odata ce erau pacienta dr respectiv, erai introdusa in agenda lor.

Cu sau fara recomandare, se intra facil la orice doctor de la Filantropia (bineinteles, cu conditia sa fie in cabinet, nu sa-l astepti sa vina de pe nu stiu unde), asta daca iau comparativ cu cat am asteptat eu 9 luni de zile la fiecare consultatie la Medlife, pana sa intru la dr, si asta fara sa fie vina d-lui dr, ci a sistemului de planificare a programarilor, iar in ultimul caz e vb de sistem privat, deci nu de stat...
S-a intamplat sa stau si 3 ore peste programare pana sa intru la dl dr, dar asta a fost, a meritat fiecare minut de asteptare si, repet, cum nu este vina dumnealui, ci a regimului de orar stabilit, chiar de "sus", de administratie, nu mai am nimic de spus la acest capitol.
M-am enervat suficient pe acest subiect pana acum, dar lucrurile astea nu au rezolvare de la noi, pacientii, sau de la dr.
Cei ce decid orarul ala, de 10-15 min. timpul de consultatie, indiferent de gravitatea cazului ar trebui sa se trezeasca si sa faca ochii mari, dar...asta e...ca sa se poata face cat mai multe programari, asa se intampla...
Deci, cred ca ar trebui sa schimbam spitalele, eu sa imi indrept atentia si cautarile si spre Polizu, unde accepta cezariana, iar tu sa vii la direct la Filantropia
Ma gandeam acum, Anna, la ce ai scris; dar tie dr Albu nu ti-a recomandat pe nimeni de la Filantropia initial, adica in prima faza, pana sa ajungi tu la Polizu, adica nu ti-a dat o recomandare, ceva , un nume de doctor, orice? Ca asa procedeaza, cine nu naste la Medlife, primeste o recomandare din partea lui sau macar cateva nume de doctori din care pacienta poate alege, macar orientativ.
Salut fata curajoasa foc!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

12+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anastasiaincerc sa-mi scot din cap povestea scrisa de tine...
ladydy chestia asta cu "sotii care nu mai simt nika" mi se pare d-un egoism crunt!!! Pai sa-si faca implant de madular! adica o femeie poate duce o sarcina timp de 9 luni, poate naste natural prin niste dureri crunte, poate suporta durerile de dupa nastere, se poate chinui sa alapteze, dar sa si slabeasca, sa aiba grija de copchil, de sot, de casa in acelasi timp, iar problema masculului este ca "nu mai simte nimic" ??? Scuze pentru tonul adoptat, dar in permanenta am fost indignata de aceasta gandire a barbatilor, dar si de atitudinea femeilor ce inteleg si incurajeaza o astfel de gandire.
Mi se pare normal ca o viitoare mama sa opteze pentru cezariana doar pentru binele copilului si al ei, ma refer la partea fizica! In rest, nu vad alte considerente, caci organismul uman feminin este creat pentru a putea sustine o nastere, iar Dumnezeu nu cred ca s-a gandit ca-n urma cu 10.000 de ani o femeie putea opta pentru cezariana...deci, logic ar fi ca pentru organism, nasterea naturala sa fie drumul firesc, iar cezariana este artificiul omului secolului XX-XXI

Asta-i buna, filozofai asa, pe nemancate...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Aristica, nu stiu daca ai postata afirmatia asta de mai demult, dar eu abia acum am vazut...si imi place f.f.f.f.f. mult:

Parintele Arsenie Boca

12+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, printesa rusoaica, e parte integranta din semnatura, mi s-a parut atat de adevarata, insa tragico-comica in acelasi timp...mai ales pentru noi, care mergem din doctor in doctor

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput