FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 19
crisia_buc spune:
Qiao, cei de la Medsana dau rezultate eronate? Tocmai am facut TSH si mi-a iesit bine.
QiaoBing spune:
nu stiu ce sa zic, inainte aveam incredere in ei.
acum mi s-a parut suspect ca am avut la TSH anul trecut in aprilie 0.1093 si la inceputul lui sept anul asta 0.1. Hmmm....
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
inna08 spune:
lumimar este superba fetita!sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurii!
30+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
crisia_buc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing nu stiu ce sa zic, inainte aveam incredere in ei. acum mi s-a parut suspect ca am avut la TSH anul trecut in aprilie 0.1093 si la inceputul lui sept anul asta 0.1. Hmmm.... --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Si eu ma bucuram ca mi-a iesit TSH-ul bun! In mai am avut val TSH 5.6 (la Synevo) acum, la Medsana 1.7542.....ma gandeam ca si-au facut efectul vitaminele. Eu am tiroida autoimuna si am citit ca omega 3 si B complex ajuta la imunitate. Am mai luat macca si Zn. Am citit ca si seleniu ajuta dar nu am luat...
simonia spune:
felicitari cami
, ,
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
lumimar spune:
[quote]citat din mesajul lui QiaoBing
lumi o adevarata domnisoara ! sa fie sanatoasa si fericita.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
[/quote Asa este mai avem cateva zile si facem 3 luni
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 lumimar este superba fetita!sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurii! 30+ Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete. |
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anastasia_7
Luminar,! Fetita, spune-mi si mie, la cate saptamani a reusit sa vada dr prima data sexul copilasilor, la gemenasi? Eu am fost saptamana trecuta, la 13 saptamani si cateva zile, dar nu au vrut galustele sa desfaca piciorusele deloc, dadeau numai din manutze in continuu. Va pup pe toate „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 14+ cu 2 Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi) |
pestic spune:
Felicitari Camiiiii!!!! Multa sanatate si rabdare - cate-un pupic pt bebei si parinti
Mirela ... esti o fericita!!!
Anastasia ma bucur ca esti mai bine!
Pupici pt mamici, gravidute, bebei si aspirante