FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 20
QiaoBing spune:
crisia cel mai bine pentru monitorizarea unei analize e sa o repeti la acelasi laborator. nu zic ca medsana nu or face-o bine, dar mai bine o repeti tot la synevo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica anastasia dar poate-s doua fete PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Aristica,puiule, orice va fi sa fie, sanatosi sa fie ca ne e indiferent, chiar nu avem preferinte de nici un fel. Eu tot zic "putzulici" nu ca ma refer la baietzei, ci in general la amandoua cazurile, si fetite si baietei, ca doar si unii si altii tot acelasi lucru au Diferite ele in esenta, dar tot asa le spune Dar dc aflu ca am fetite, schimb termenul, va anunt cu "pasarici", ca sa fac diferenta intr-un fel
Ai fost tare dragalasa
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
14+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui mirela2 anastasia....la mine ca la balamuc mai un pic si o sa intoarca casa cu fundu n sus o sa vezi tu..hihihih pup mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Mirelus, lasa, ca e bine ca suntem asa, mai rasfirate cu sarcinile si nasterile, ca abia invatam unele de la altele Tu esti lider de trupa aici, bebeii tai sunt cei mai maricei, nu? Abia astept sa ne mai dai poze cu dragalasii de ei. Si apoi vin toti ceilalti ingerasi, gemenasi sau singurei,toate fetele care sunt mamici deja. E bine ca ne povestiti cum va descurcati si ca va mai descarcati cat de cat, ca abia stim cam ce ne asteaptra si pe noi la propriu, din practica. Oare Corry ce mai face? E bine? Babyblue e si ea ok?
Rammy, Lumimar, pup mamicile!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
14+ cu 2
crisia_buc spune:
citat din mesajul lui QiaoBing crisia cel mai bine pentru monitorizarea unei analize e sa o repeti la acelasi laborator. nu zic ca medsana nu or face-o bine, dar mai bine o repeti tot la synevo. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Am zis sa mai fac o schimbare...stii cum se spune "schimbi locul, schimbi norocul"...
mirela2 spune:
anastasia uite aseara in parc
eu ma chinuiam sa stau dreapta sa nu apar cocosata si fara burta, degeaba, dar nu conteaza
Razvi are o ditai vanataia in frunte, a dat cu capul intr o usa de dulap si a doua zi tot acolo s a lovit, pana se insoara ii trece
pup
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui mirela2 anastasia uite aseara in parc eu ma chinuiam sa stau dreapta sa nu apar cocosata si fara burta, degeaba, dar nu conteaza Razvi are o ditai vanataia in frunte, a dat cu capul intr o usa de dulap si a doua zi tot acolo s a lovit, pana se insoara ii trece pup mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Mamaaa, Mirela, dar tare dulci mai sunt! Sunt dragalasi foc, ca nu apuci sa mangai sau sa alinti pe unul dintre ei, ca si celalalt vrea acelasi "tratament", vor iubareala mare puiutii de la mamica lor! Si se observa cum cresc de la o luna la alta din ce in ce mai bine! Toate florile din lume, Mirela!
Parintele Arsenie Boca
14+ cu 2
gabriela_tutuianu spune:
felicitari mirela . ti-am urmarit povestea inca de la inceput si unde iti vad numele ma intereseaza .
felicitari pentru cele 2 minuni mici pe care le ai .
mirela2 spune:
neata fetelor
cafea, sucuri si ce mai vreti voi
multumesc pt aprecieri
asa o sa fie si ai vostri
un pic de rabdare
pupi si sambata frumoasa
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
bccami spune:
Buna dimineata fetelor
Eu sunt in plin tratament, analizele au iesit bune, dar am cateva reactii adverse
Ma ustura stomacul ingrozitor (eu asa zic ca e stomacul), nu pot dormi nici noaptea de usturime. I-am spus dl dr cand am fost vineri si mi-a zis sa iau malox si biotics.
Eu credeam ca este de la Siofor dar cred ca si injectiile au ceva de-aface cu asta.
Ieri am baut niste lapte, am papat, mi-am luat tratamentul si azi-noapte am stat pe buda. Dar a fost rau de tot
Nu stiu ce sa zic - Sioforul are ca reactii adverse dureri abdominale si menopurul are, malox-ul are si el plus diaree.
Dimineata mi-am facut orez ca sa dreg.
Voi ati trecut prin asa ceva? Ati avut usturimi la stomac? Diaree?
Sau la voi nu a avut nici un fel de manifestare?
Va pup si astept experientele voastre.