FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi ati botezat galusca? Ce-ti face cumnata? parca avea gemenei din fet cu albinosul, nu?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Maria
Aristica
Galuscutza o botezam sambata viitoare pe 24 sept,este o dulceata de fetitza,cumintica ,papacioasa si cam rasfatata.....
Cumnata mea este bine,are gemenasi,luni merge la grizonat la echo si atunci aflam cu certitudine sexul,data trecuta a vazut fetitza si baietel...
Honeys
Inna
Anastasia
Pupacei la toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lumi o adevarata domnisoara ! sa fie sanatoasa si fericita.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumimar

Maria
Aristica
Galuscutza o botezam sambata viitoare pe 24 sept,este o dulceata de fetitza,cumintica ,papacioasa si cam rasfatata.....
Cumnata mea este bine,are gemenasi,luni merge la grizonat la echo si atunci aflam cu certitudine sexul,data trecuta a vazut fetitza si baietel...
Honeys
Inna
Anastasia
Pupacei la toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Luminar,!
Fetita, spune-mi si mie, la cate saptamani a reusit sa vada dr prima data sexul copilasilor, la gemenasi? Eu am fost saptamana trecuta, la 13 saptamani si cateva zile, dar nu au vrut galustele sa desfaca piciorusele deloc, dadeau numai din manutze in continuu.
Va pup pe toate

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

14+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

ela TRAB se face pt a depista daca e vorba de boala Basedow Graves. sunt curioasa cum iti iese. mie in dec imi iesise bine (0.54). dr a zis ca incepe sa nu mai aiba incredere in analiza asta ca prea iese bine la muta lume care are simptome vizbile de boala. nu m-a mai lasat sa o repet, cred ca s-a gandit la buzunarul meu.
unde o faci ? mie la medsana mi-au dat la sf lui august o valoare aproape identica cu cea din aprilie anul trecut (0.1 fata de 0.1093), cand conform altor laboratoare stateam bine
astept vesti bune in continuare !
mi-a zis sa fac undeva pe la cotroceni nr. 50, dar nu la medsana. nu stiu ce laborator este...o sa refac analizele in decembrie si cred ca atunci fac si trab daca mai este nevoie...te pup
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anastasia, noua la eco de 12 sapt ne a spus ca s baieti
mai ca i a sarit al meu sot de gat doctorului
eu am tot sperat ca unul din el se preface n fetita, dar n a vrut
are mama 2 baieti care mi manca creierii pe paine

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

anastasia, noua la eco de 12 sapt ne a spus ca s baieti
mai ca i a sarit al meu sot de gat doctorului
eu am tot sperat ca unul din el se preface n fetita, dar n a vrut
are mama 2 baieti care mi manca creierii pe paine

Multumesc, Mirelus! Ei, inseamna ca ai mei bebei au tinut putzulicile ascunse intentionat, sa mai asteptam o luna, sa ne mancam urechile de curiozitate...
Puii tai ce mai fac, tot prostioare cu cablurile? Cred ca misuna deja peste tot,ca sunt maricei si de acum incep nazdravaniile, mititetii de ei!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

14+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anastasia dar poate-s doua fete

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ela la Cotroceni 20 e un centru Regina Maria, altceva parca nu am vazut.
Nasti nu stresa copchii, ce daca sunt pudici Prietena mea din Olanda (cea cu 3 copchii in dotare si care cazuse closca din gresala cu tripleti) mi-a zis ca la ei nici nu au voie sa le zica sexul. pe acolo le place suspansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anastasia....la mine ca la balamuc
mai un pic si o sa intoarca casa cu fundu n sus
o sa vezi tu..hihihih
pup

Mergi la inceput