FIV Dr. D ALBU 41 bv Cami pt cele 3 minuni
Raspunsuri - Pagina 17
aristica spune:
Sar'na lyly. Am incercat si eu ieri sa pregatesc dipherelinele, dar mi le-a luat sotul din mana, c-a zis ca imi curge toata subtanta pana trag eu cu acul ala mare, d-apai sa schimb acele ...deci el pregateste injectiile, el ma inteapa, eu tre' sa produc foliculii aia buni
Eu nu vreau fara numar ca lungana noastra blonda (pe care-o salut ca stiu ca arunca un ochi aici), ci doar unul si bun, de preferat cu dodoasca la purtator.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
rammy_79 spune:
Felicitari Cami , sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, putere si sa-ti aduca cele 3 minuni din viata ta numai bucurii.
Pupici multi
rammy, mamica fericita de 2 baietei
tina_ spune:
Buna fetelor!
Va citesc de ceva vreme dar abia acum m-am hotarat sa scriu pt ca m-am hotarat sa merg la dr. Albu. Am 2FIV - uri nereusite la Timisoara la athena hospital si pentru al 3-lea si primul reusit m-am hotarat sa vin la bucuresti. De la receptie mi-au spus ca se fac FIV-uri cu donare de ovocite , vroiam sa vad daca stiti de asta careva.
Ralu_mv spune:
Tina, bine ai venit, desi stim ca ar fi fost mai bine sa nu ai motive sa vii pe aici !
Despre ovocite donate eu stiu ca trebuie sa iti gasesti singura donatoarea, la fel si in cazul spermei (ba chiar legat de sperma, stiu un caz real care a avut probleme mari cu adusul probei de la o banca de sperma la medlife, pt ca la ML i se spunea ca nu pot pastra proba si ca trebuie sa o aduca in aceeasi zi cu punctia...)
Adica nu au ei o banca pentru ovule sau sperma.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
ela_ella2003 spune:
Qiao revin cu vesti de la endo: nimic nou, sa stau linistita, fara tratament, posibil sa creasca tsh acum in toamna...sa revin la control dupa 3 luni cu analizele uzuale facute + una noua TRAB. Mi-a zis ca pot face linistita bebe si apoi sa fac operatia de scoatere a toroidei, din cauza nodulilor.
In rest continui cu analizele date de AD, scumpe rau....dar mergem mai departe
Astept sa primesc vesti bune de la tine, Doamne ajuta.
Tina iti doresc din tot sufletul ca FIV 3 sa fie cel norocos si sa va aduca bebele mult dorit in viata voastra
adipapazi spune:
waaaaaaaaaaaaaaaw. ce-mi vad okii!
carmen, 3 bebei? pupa-i-ar mama de grasi! doamne, cata burta ai avut? 6300 copiii, plus 1,5 placentele, basca likidul, at least 10 kilos!
esti mare eroina, dar razboiul acum incepe.
sfat de mama de gemeni: SPECULEAZA TOT AJUTORUL! NU TE DA ROTUNDA, CA AI FOST DESTUL DE ROTUNDA IN SARCINA! cere ajutoare, in fiecare zi ia-ti cateva ore pt tine, nu e un gand egoist, dar e bine pt psihicul tau. copiii au nevoie de o mama sanatoasa la cap, relaxata, nu de una vraiste de oboseala. asa ca profita de orice ajutor.
cand te vei simti obosita, gandeste-te ca nu e dezumanizant ce simti, toate mamele sunt la un moment dat doborate, dar ai sa vezi ca un zambet de bebe sterge toate orele de nesomn.
esti o adevaraciune si copiii sunt niste super grasi tinand cont ca au fost 3. noi, cand au implinit ai nostri 3 kg, am dat kef!
lumimar spune:
Felicitari Cami,sa fie sanatosi si papaciosi si sa va bucurati de ei
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
maria81 spune:
lumimar
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
QiaoBing spune:
ela TRAB se face pt a depista daca e vorba de boala Basedow Graves. sunt curioasa cum iti iese. mie in dec imi iesise bine (0.54). dr a zis ca incepe sa nu mai aiba incredere in analiza asta ca prea iese bine la muta lume care are simptome vizbile de boala. nu m-a mai lasat sa o repet, cred ca s-a gandit la buzunarul meu.
unde o faci ? mie la medsana mi-au dat la sf lui august o valoare aproape identica cu cea din aprilie anul trecut (0.1 fata de 0.1093), cand conform altor laboratoare stateam bine
astept vesti bune in continuare !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)