FIV 293
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
daniela eu intrasem sa vad in ce stadiu esti...acum nu pot spune decat: Dumnezeu sa-l ajute pe tatal tau in timpul operatiei, dar si dupa operatie!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
uratica spune:
eu ma dusulesc si ma duc la dr..am emotii..sa vedem ce are de gand piticoata!daca are de gand sa iasa eu o imping inauntru-habar nu are ce bine e acolo in burtica-fara griji..off..
pupicei fetelor!vad ca saptamana asta cam toate suntem date peste cap!of of mai mai..
Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica eu ma dusulesc si ma duc la dr..am emotii..sa vedem ce are de gand piticoata!daca are de gand sa iasa eu o imping inauntru-habar nu are ce bine e acolo in burtica-fara griji..off.. pupicei fetelor!vad ca saptamana asta cam toate suntem date peste cap!of of mai mai.. Doamne ajuta pana la capat! +30 fetita |
bafta si sa vii cu stiri bune, te astept cu detalii!
catalina2307 spune:
dandanutz- cum naiba sa ii spui ma bucur sa te vad la sectiunea asta...minunea ce sa faca? Creste si o face prea repede. Dar este bine, multumesc de intrebare :).
amy25 spune:
Uratica, sper sa nu gresesc dar parca tu ai zis ceva de vaccinul acela pentru hepatita b la bebelus si ma interesa pretul si de unde il aduci?
Multumesc Bunului Dumnezeu!
8+
amy25 spune:
CYC, nu-ti cunosc povestea indeajuns de bine cum o stiu celelalte fete, insa stiu ca ai incercat foarte multe pentru a obtine o sarcina. In legatura cu ceea ce ai scris despre sotul tau, nu stiu daca te poate trezi cineva in momentul acesta din soc dar acum realizez cateodata ca sacrificiile facute in aceste situatii sunt de cele mai multe ori intelese doar de noi.
Probabil ca lupta a fost prea grea si nu a stiut sau nu a inteles ca acest lucru se joaca in doi. Poate asa a fost destinul vostru...
Sa te intareasca Dumnezeu in aceste momente sa poti trece de acest impas si as vrea din tot sufletul sa incerci sa te odihnesti atat trupeste cat si sufleteste.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
9+
uratica spune:
mai, am vrut sa vin cu vesti bune..insa se pare ca nu stam asa bine..pitica da semne sa iasa si are abia 1,6kg..e prea micuta..colul s-a scurtat ff mult si contractiile inca nu imi trec..asa ca de maine ma interneaza in maternitate..sper din tot sufletul sa mai stea in burtica!macar cateva saptamani!placenta deja e prea jos..acum sa vedem ce va fi!trebuie ca Doamne Doamne sa aiba grija si de noi!
amy-dap..eu iti zisesem de vaccin!ptr ca nu se mai fabrica de 200 de unitati..trebuie cumparat de 600..si costa cu tot cu transport 150 eur..e mai ieftin oricum ca la noi si e intramuscular!la noi e in jur de 1000ron si e intravenos-iar drii cer intramuscular!daca pot sa te ajut cu cea mai mare placere!numai ca saptamana asta o sa fiu in maternitate..
pup fetele!
Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita
brunadria spune:
Offf fata draga, sper sa stea micuta in burtica cat trebuie!
Eu ma rog pt tine si micuta sa ajungeti cat mai aproape de termen!
Te sun maine daca ai telefonul la tine in spital
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
dragele mele va multumesc pt.gindurile bune si va trimit cite o si un la fiecare,tare imi sinteti dragi.
Frumusico sper sa mai stea bebelina ta in burtica, sa mai creasca putin.Ai grija de voi
Aristica se pare ca tu,Samira si Castelana va graviditi primele,dupa care vin si eu daca or mai ramine bebe-i si pt.mine. Am sunat la clinica si astept sa vad ce-mi spun,e clar ca trebuie sa astept c.m viitor.Bafta multa,fata curajoasa.
daniela