FIV 293
Raspunsuri - Pagina 6
mariuca83 spune:
Buna dimineata
Cyc,draga mea, m-ai lasat fara cuvinte, nu-mi vine sa cred, poate mai e o speranta zic si eu sa va salvati casnicia. Sa nu-ti pierzi speranta si increderea in Dumnezeu, cu siguranta are pentru tine pregatit ceva mai bun, sa te intareasca Dumnezeu sa treci si peste aceasta mare incercare din viata ta,
Bruna, mie dupa curetaj mi-a prescris antibiotic si antiinflamator, este mai bine sa suni medicul sa-i spui cum te simti si el va sti ce sa-ti prescrie. Te pup multa sanatate sa te faci bine
DAniela multa santate tataului tau , ai grija de tine
Many, cum e Vlad s-a obisnuit cu siguranta cu gradninita si cu programul nu?
Mie mi-a venit in sfarsit menstruatia maine merg la dr sa vedem ce facem in continuare
Pup toate fetele o saptamana frumoasa sa aveti
donna3 spune:
buna fetelor,
ce m-am intors si eu din concediu si imi pare rau de ce citesc pe aici
cyc- nici nu pot sa ma gandesc cat trebuie sa fie de greu.Doamne ajuta sa-ti dea taria sa treci si peste perioada asta si sa-ti regasesti linistea.Cu siguranta dupa atata durere si incercari grele o sa ai parte si de clipe fericite.
daniela -multa sanatate pt.tatal tau
uratica -ai grija de tine
many,castelana
bruni-cred ca era normal sa primesti antibiotic.Cel putin mie mi-au dat inca cu o zi inainte de aspiratie si am luat 5 zile.Sanatate multa!
o saptamana buna la toata lumea!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria Neata buna! castelana tu ai cuvintele potrivite intotdeauna pt noi! Multumim pt gandurile frumoase! Sa ma plang si eu: m am trezit ieri de dimineata cu dureri musculare si de oase, abia ma intorceam in pat!Sa nu uit si febra: 39! Ieri nu m am miscat din pat, azinoapte nu am putut dormi deloc cat frisoane cat transpiram si eram fierbinte de al meu nu se putea apropia de mine! A vrunt sa ma duca la urgenta, nu am vrut am zis ca mai astept poate trece! O sa i scriu dr sa vad ce sa iau eu am luat 'doliprane durere si febra' , a trecut putin insa nici acum nu sunt bine deloc! Intrebare : oare nu trebuia sa mi dea ceva antibiotice dupa interventie? Sper sa nu ajung in spital ca m am saturat! Va doresc o saptamana cat se poate de buna! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
merci, esti draguta cu mine, ca de fiecare data
nu stiu ce sa zic, suna dr si vezi ce zice, eu nu am facut niciodata interventie...de natura asta...
Auzi draga mea, dar cum vine asta tu erai fierbinte si sotiorul nu nu se putea apropia? ADICALEA CUM? uau, bomba sexuala ce esti...scuze era gluma, de luni... poate un pic ne ( ca tot incep cu brio o perioada de ne-uri!)
te pup si sanatate! frumusico!
many_bani spune:
Bruni draga mea, din experienta mea, la al 2-lea chiuretaj facut, sarcina oprita din evolutie am primit antibiotic 5 zile, control dupa o sapt., facut in clinica privata(unde am facut si FIV), la al 3-lea chiuretaj, sarcina oprita din evolutie, nu am primit nimic, a zis dr. ca numai la avort la cerere se da, facut in spital de stat. Concluzia: fiecare dr. cu metoda lui, asa ca vorbeste cu dr. tau si vezi ce spune.
Dragele mele va pup pe toate, nu enumar, acum ne-am intors de la gradi. Azi nu am stat deloc in gradi. Au fost maraieli dimineata cand i-a intampinat pediatra (se face triaj zilnic) apoi la pranz cand sa-i bage in clasa ptr. masa el si Lila nu au vrut si s-au pus pe plans amandoi. Eu cred ca mai degraba erau obositi. Trag sperante ca pana la finele saptamanii va fi ok.
catalina2307 spune:
castelana - Frumusica ce sa faca, este superba :)))))))))), spune cioara. Merge, alearga, nu mananca, personalitate puternica si iubeste tzitzi. La noi baza este LM si completam cu mancare. Cu putina mancare.
Tata este ok, putin ipohondru, l-am operat in Salonic cand Anastasia avea 2 luni si 2saptamani. Se pare ca problema s-a rezolvat, au ramas insa urmele AVC-urilor.
Si eu am cochetat putin cu ideea unui alt FIV dar nu mai am putere. Cine stie....poate mai incolo ca avem vreme. Suntem tineri =)).
uratica - pup si eu, ma bucur sa te vad aproape "gata" :)
bruni - apai cum as fi putut sa dispar ca magaru in ceata si sa nu mai intru aici....pai asa e frumos?!
Mai fetelor, eu vreau ca intr-o buna zi sa deschid aceasta sectiune si sa imi spun....ups, nu mai cunosc pe nimeni. Toate fetele mele s-au mutat la odisee....din pacate aici va posta intotdeauna cineva.Sper numai sa o faca pt scurta vreme.
CYC - poate este o tampenie ce spun....de-a lungul anilor au fost multe fete la FIV care in cele din urma au divortat. Ei bine, toate, acum sunt mamici. Cu altcineva. Si fericite. Fiecare sut in fund este un pas inainte. Sa fie sanatos si sa se duccaaaaaaaa, sa se tot duca.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Dragele mele va pup pe toate, nu enumar, acum ne-am intors de la gradi. Azi nu am stat deloc in gradi. Au fost maraieli dimineata cand i-a intampinat pediatra (se face triaj zilnic) apoi la pranz cand sa-i bage in clasa ptr. masa el si Lila nu au vrut si s-au pus pe plans amandoi. Eu cred ca mai degraba erau obositi. Trag sperante ca pana la finele saptamanii va fi ok. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Cum stateau ei doi si ne compatimeau reciproc...emotionant!
Sigur se vor acomoda, vedem noi cine ne va scrie mandra la serbarea de Craciun...
castelanaC spune:
citat din mesajul lui catalina2307 castelana - Frumusica ce sa faca, este superba :)))))))))), spune cioara. Merge, alearga, nu mananca, personalitate puternica si iubeste tzitzi. La noi baza este LM si completam cu mancare. Cu putina mancare. Tata este ok, putin ipohondru, l-am operat in Salonic cand Anastasia avea 2 luni si 2saptamani. Se pare ca problema s-a rezolvat, au ramas insa urmele AVC-urilor. Si eu am cochetat putin cu ideea unui alt FIV dar nu mai am putere. Cine stie....poate mai incolo ca avem vreme. Suntem tineri =)). Catalina |
Ce frumos.....e superb, nu?
pai vad ca Frumusica e Fotomodel... pretioasa la papa...brava ei ca ii place tzitzi, e cel mai bun laptic! Eu daca nu era cu ideea de un alt FIV nu intrerupeam nici la 1.4 luni. daca nu era "pardalnica" asta de varsta nu ma grabeam cu FIV-ul 2, dupa 40 de ani nu mai ma bag...prea multe riscuri, apoi parca si energia noastra mai scade... cica la anul plecam din tarile calde...poate ne iese sa plecam cu o pereche ceva!
Mi-a fost tare greu psihic sa nu-i mai dau lapte, m-am simtit vinovata.
sanatate tatalui, stiu cum e, ma chinui cu al meu care...in lipsa de mama... are toate bolile "prietenilor" intalniti la sah in parc...in fine, mergem mai departe, facem "terapie " prin telefon! Traiasca internetul!
pup leoaicele si...vine si fratiorul sau surioara, ma bucur ca sunteti tinerei, mandria tarii!
dandanutz spune:
cyc m-a impresionat povestea ta imi pare tare rau pt tine sa-ti dea DD putere sa treci si de acest hop si sunt convinsa ca o sa fii bn cu sora sinepoatele ti-o spun din experienta am 4 surori si nimeni nu ma ajuta mai mult ca ele te imbratisez cu drag
bruni
va pup pe toate fetelor si sa ne ajute DD sa reusim
catalina ce-ti face printesa?
nici eu nu sunt intr-o stare prea buna nu stiu cand voi mai incerca iar timpul nu tine cu mine trece si trece in defavoarea mea...
dandanutz spune:
cyc te rog mult sa-mi dai si mie mai multe detalii despre acea manastire...multumesc frumos