FIV 293
Raspunsuri - Pagina 5
uratica spune:
cyc-ule ma pun in locul tau si te inteleg..mai ales ca eu eram virgina cand la-m cunoscut pe sot..hmm..iar faza asta cu frumusetea stiu cum e!toooooooooata lumea imi zicea ca eu sunt frumoasa si el nu e de mine-ca mi-as gasi pe latul mult mai frumos,mai bun,mai mai si mai..dar ma gandesc acum..oare dupa 12 ani de incercari,tratamente,operatii etc de facut bebe-alt barbat-fat frumos ar mai fi stat langa mine?cxred ca nu!de asta mi-am si pus id-ul uratica!ca ma saturasem sa imi zica lumea ca e imposibil sa nu fac un bebe frumos ca mine.....
nu stiu ce sa zic sa te consoleze-cred ca nimeni nu te poate consola cu adevarat!ai dreptate-e inca o cumpana pe care din pacate trebuie sa o depasesti singura!dar la cat de calita esti-cu siguranta vei reusi!stii cum se zice..chiar si atunci cand zici ca nu mai poti-tot mergi mai departe!nu avem incotro!
insa eu sunt singura ca vei gasi pe altcineva care sa te faca fericita, implinita si care sa iti daruiasca bebelul mult dorit!ptr ca o meriti!poate acum asa simti-ca nu vei putea trece peste..insa fiecare sut in fund e un pas inainte!si in fond..e pierderea lui!cred ca noi gresim ptr ca ii cocolosim si le aratam cat ii iubim-devenim dependente de ei si uite-asa si-o iau in cap crezand ca merita mai mult!nu stiu ce sa zic..dar e un egoist!
ii inteleg durerea-ptr ca eu cred ca asta l-a determinat sa ia o astfel de decizie-toate incercarile de a avea un bebe cu persoana iubita!eu cred ca te iubeste-insa il doare faptul ca nu are un bebe cu tine..dar..la bine si la rau trebuia sa ramaneti impreuna!si cu siguranta reuseati!pacat ca si-a pierdut rabdarea si a uitat de faptul ca trebuia sa fiti in toate impreuna!e un egoist care din pacate nu se gandeste si la persoana iubita!!se gandeste doar la el!si nu isi da seama ca sfasie sufletul persoanei pe care o iubeste cel mai mult pe lumea asta si alaturi de care nu mai are puterea sa lupte!din pacate uita ca noi femeile asa suntem facute-sa induram si sa luptam si ptr ei!eu cred ca ai fi fost destul de puternica si ptr el-pacat ca a renuntat asa usor!
te imbratisez cu drag fetita!si ai grija de tine!
si nu uita ca tu esti cea mai importanta acum!nimeni nu merita lacrimile tale!
Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita
castelanaC spune:
CYC31 fara frumoasa cu suflet nobil...e fara cuvinte... nu mai pot articula... este ceva mai mult ca un cosmarrrrr...
eu una nu-mi pot imagina o poveste frumoasa sa se sfarseasca... dupa toate cele petrecute impreuna...
Ufff Doamne...Dumnezeule, de ce?
Sa ai grija de tine, nu te lasa prada disperarii, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe... care nu stiu unde sa-ti spun ca e...
As vrea sa-ti scriu multe, dar sunt fara cuvinte, nu mai zic daca-s potrivite... imi este frica sa nu zic ceva nepotrivit, scuze.
Doamne Ajuta si Dumnezeu sa-ti redea bucuria de a trai, de a zambi, de a iubi, de a fi femeie, mama!
te pup
catalina2307 spune:
CYC - nu pot spune decat....incredibil. Iti doresc sa ai puterea de a trece peste toate nemerniciile si necazurile.....
bruni - am aflat tarziu....am fost plecata 3 luni si nu am intrat pe forum .....vorbele sunt inutile, sper din tot sufletul ca minunea sa se intample si sa fie pana la final.
castelana - ma crezi sau nu zilele trecute mi-am amintit de tine :). Pup
many - pup tare.
mona - mai ai un strop si gata :). Bafta multa!!!
daniela - esti gata? Te pup si striga -ma!!!
Va pup pe toate fete dragi si va doresc numai bine!!!
daniela74 spune:
seara buna dragelor,
Cyc draga mea,eu ti-am mai scris si crede-ma m-am gindit in fiecare zi la tine,nu pot sa-ti zic decit sa ai incredere in Dumnezeu,el stie ce face,o sa fii fericita,nu a fost barbatul cu care sa ai un bebelas,nu merita.Te pup si ai rabdare,pleaca la Londra,fii alaturi de sora si nepotelele dragi si in curind o sa gasesti jumatatea ta,iarta-ma ca iti spun dar nu a fost el acela.Ai sa vezi,trebuie doar sa ai rabdare.
Catalina un pupic mare pt.tine si printesa ta
Acum vin si eu cu vestile rele:eu marti,adica ziua 20 a c.m.trebuia sa incep estrace,15 zile, spre sfirsitul carora trebuia sa-mi vina din nou c.m si sa incep stimularea dar azi dimi.dupa o saptamina in care am avut tot timpul scurgeri maronii(rugina cum le zic eu),m-am trezit cu menstra,deci la 18 zile..Nu mi s-a mai intimplat nici o data asa ceva. Probabil din cauza ca am muncit prea mult,ne-am mutat,am zugravit(nu eu-sotul,dar am trebaluit tot timpul) si mai am un stres mare,tatal meu o sa se opereze la inima saptamina viitoare,valva mitrala(care stiti ce e asta),are doar 67 de ani si vreau sa spun ca sint sufletul lui,nici nu stiu ce sa fac poate ar trebui sa merg acasa,desi am fost doar in iunie Eu cred ca toate astea m-au dereglat atit de rau,nu stiu ce sa fac,miine o sa sun la clinica,dar aici este liber,nu se lucreaza,cu siguranta ca o sa amin o luna,Dumneze stie,vreau doar tata meu sa fie bine...
va pup si sa auzim de bine
daniela
many_bani spune:
Cyc-ul drag, ma asteptam sa spui orice, sunt alaturi de tine si tare as vrea sa mai ramai pe aici, o frumoasa aspiranta incercata greu de soarta, dar care va reusi in final si totul va fi asa cum ea isi doreste.
Daniela si vorbit cu dr.? poate asa trebuie sa fie?
Cata chiar ma intrebam pe unde sunteti? Am inteles, vacanta 3 luni zici?
Gravidutelor nici un cuvant?
Pup toate fetele
NB
catalina2307 spune:
Daniela - ce sa spun....de tot rahatul.Tin minte ca si eu cand am ramas insarcinata cu Anastasia tot prin spitale alergam cu tata.
Many- acileasha, unde sa dispar. Fusei cu copila la mare dar am revenit in forta :).
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor...
ce sa spun, azi e luni, sa incepem o noua etapa...Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele...
Cyc, m-am culcat aseara cu tine-n gand...este cu adevarat fara cuvinte. dar ca sa ma bag si eu ca o cotofana de pe forumeala ( te asigur ca n-am bigudiuri si nici capod cu flori despicat pe un picior)... de ce atata graba cu divortul? adica dupa ani si ani impreuna soarta voastra se hotareste in mai putin de o luna?
Nu o ia prea repede, ma refer la sotorul speriat amneziat...
Ai grija de tine si daca asa este ca trebuie sa va spuneti La revedere...iti doresc forta si curaj de a merge mai departe.
Cata, multumesc de gand, si eu ma intrebam de faci...te cred ca acum vacantele au alt farmec, nu? tu cum esti? Ce face Frumusica? merge? tatal tau e bine? i-a placut la balaceala? noi suntem bine, pe metereze, cu gandul si fapta spre a alt FIV, sa nu ramana Castelan fiu unic . pup leoaicele inimoase!
Daniela, draga mea... ca si Cata acum 2 ani eram abia graviduta, frica-n san si pac mami meu a facut alte si alte complicatii, m-a terminat de dor si grija, de faptul ca eram neputincioasa, ca dr meu mi-a recomandat sa nu zbor ( aveam 12 ore de zbor direct apoi alte 2 ore)... ca Dumnezeu imi daduse asa o cumpana sa pun in balanta pe mama si fiul meu...
Din fericire a mers bine interventia mamei, starea eu s-a imbunatatit un pic...atunci... Putere si ai grija de tine, sanatate tatalui! Poate-i gasesti pe cei de la clinica mai repede sa vb cu ei sa puneti "tara la cale"
Mani, ce face strangarel gradinos? pup mami
Uratica alias frumusica , ce fac fetele azi?
fetele va pup pe toate, scuze ca nu nominalizez toata gasca, sunt un pic anxiaosa, astept sa vina CM sa incepem asaltul, apoi ultimile mesaje: CYC si Daniela m-au dat peste cap...off Doamne... Numai bine va doresc si aveti grija de voi!
uratica spune:
neata!
ce chestie-parca toate ne pliem dupa un sablon!si eu cand am ramas insarcinata-tata a facut preinfarct!eu eram pe drum-veneam dinspre tarile cxalde acasa..prima perioada a sarcinii am petrecut-o cu tati in spital..asa ca stiu cum e daniela!insa..Dzeu ne intareste in momentele alea si ne da putere sa mergem mai departe..ptr ca dupa ce am umblat prin spitale si am rezolvat cu tata..am primit vestea ca unul din bebelasii din burtica s-a oprit in evolutie!le-am avut pe toate la un loc!
insa uite ca Dzeu nu m-a lasat si sper sa nu ma lase nici acum..ptr ca eu am contractii mai mereu si ce e mai rau ca deja au inceput sa fie si dureroase!azi ma programez la dr sa vad ce imi zice,ce imi da!insa mi-as dori ca piticania mea sa mai stea in burtica!sa nu se grabeasca!
castellana-imi place si imi face ff bine optimismul tau!cum e viata asta..asa de optimista si vesela era cyc..nici nu stiu ce sa spun..insa cred ca dl sot o sa regrete amarnic fapta lui!si cred ca va fi prea tarziu..
cyc-te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume!
catalina-
many-abia astept sa ne povestesti de strengarel!
fetele- la toate cu mic cu mare!
sa aveti o saptamana frumoasa!
Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita
many_bani spune:
Buna dimineata,
Asa cum a zis si Castelana, o noua saptamana, cele bune sa se adune, cele rele....
Va pup ma duc sa trezesc piticul
brunadria spune:
Neata buna!
Se pare ca toata lumea are probleme... oufff!
M am trezit la 02h30 ,am citit forumul, am ramas fara cuvinte,tocmai noi care avem nevoie de mai mare ajutor ...
cyc imi pare f rau de ce ti se intampla! nu te grabi, lucrurile se mai pot rezolva! Am ramas fara cuvinte!
daniela si hopul tau e mare! Sanatate tatalui tau ,sa treaca cu bine peste aceasta operatie! Iar tu sa poti incepe tratamentul in liniste!
uratica eu nu ma pricep la contractiile astea, dar intreaba dr , trebuie sa stea piticuta inca putin in burtica!
Stai la orizontala si nu face absolut nimic!
catalina chiar ca nu te am vazut demult! Abia astept sa merg si eu in vacanta!
castelana tu ai cuvintele potrivite intotdeauna pt noi! Multumim pt gandurile frumoase!
many am asteptat si eu o noua saptamana mai buna dar pt mine nu cred ca va fi asa!
Sa ma plang si eu: m am trezit ieri de dimineata cu dureri musculare si de oase, abia ma intorceam in pat!Sa nu uit si febra: 39! Ieri nu m am miscat din pat, azinoapte nu am putut dormi deloc cat frisoane cat transpiram si eram fierbinte de al meu nu se putea apropia de mine! A vrunt sa ma duca la urgenta, nu am vrut am zis ca mai astept poate trece! O sa i scriu dr sa vad ce sa iau eu am luat 'doliprane durere si febra' , a trecut putin insa nici acum nu sunt bine deloc!
Intrebare : oare nu trebuia sa mi dea ceva antibiotice dupa interventie? Sper sa nu ajung in spital ca m am saturat!
Va doresc o saptamana cat se poate de buna!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."