FIV 293
Raspunsuri - Pagina 8
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 castelanaglumeam, de unde mama atata tinerete. Fuse si tare se Mai duse. Catalina |
se vede ca esti tineret mandria tarii, se vede din condei...
si esti mai "prospatura" ca mine.
oricum cu gagalicile, mai dam in mintea copiilor, deci intinerim inzecit!
castelanaC spune:
Uratica/frumusica noastra sub acoperire, tinem pumnii si facem o rugaciune pentru fetele in cumpana, sa stea micuta ta sa se dolofaneasca! Doamne Ajuta!
Bruna te pup, cum te simti, stiu e o intrebare nepotrivita, dar ce faci? sper ca nu te-ai dat la sex... pup fata
daniela, merci, sper sa fie cu noroc si FIV-ul asta, adevarul e ca imi este tare frica, probabil se vede, scriu mult si prost, uneori fara rost, dar ma mai iau cu voi, dragele mele. Eu sapt asta incep, astep mare zi Z a cm si merg la clinica, cica in urma analizei de sange vedem cu ce concentratie mergem de data asta.
Si sunt bebei pentru toata lumea, mai ales pentru doritoare ca tineeee!!!! pup si lasa shmotrul asa ca nu-ti face nimeni statuie
pup
brunadria spune:
castelana ma faci sa rad!! de ce sa nu ma dau la sex , e interzis cumva dupa aspiratie?
Sunt destul de bine , nu mai am febra, ma simt putin slabita!
Acus vi cu beta mare! Tin pumnii stransi! Trebuie sa reusim toate , vorba Catalinei, sa nu mai vad pe nimeni cunoscut pe aici!
Eu astept sa mi revin , plec luna asta cateva zile in vacanta , apoi mai plec in luna octombrie o saptamana si uite asa se apropie noiembrie si sunt din nou pe baricade!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
dandanutz spune:
catalina ma bucur ca micuta e bn ...
nu prea am inteles ce ai vrut sa spui in prima parte a mesajului(cum naiba sa ii spui ma bucur ca te vad la sectiunea asta)...
am facut vreo gafa?
amy25 spune:
Uratica iti multumesc, dar sunt dezamagita de gramajul fiolei. In momentul asta nu aveam eu nevoie ci cumnata mea, eu inca nu sunt sigura ca imi va trebui. Totusi poate gaseste de 200 ca nu am ce face cu restul, dar ramane sa vedem.
Cat priveste fetita ta, sa dea Dumnezeu sa fie bine, si sotul a fost de 1,600 si acum n-ai crede. Sper sa fie ok si mult curaj in continuare!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
9+
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui dandanutz catalina ma bucur ca micuta e bn ... nu prea am inteles ce ai vrut sa spui in prima parte a mesajului(cum naiba sa ii spui ma bucur ca te vad la sectiunea asta)... am facut vreo gafa? |
Am vrut sa spun ca nu ma bucur sa vad pe nimeni aici....mai alesdupa atata vreme.Cum as putea sa ma bucur?Este printre cele mai dureroase sectiuni ale DC-ului.
catalina2307 spune:
uratica - feelingul meu spune ca micuta o sa vina la sfarsitul saptamanii 37. O sa vezi :).
castelanaC spune:
citat din mesajul lui brunadria castelana ma faci sa rad!! de ce sa nu ma dau la sex , e interzis cumva dupa aspiratie? Sunt destul de bine , nu mai am febra, ma simt putin slabita! Acus vi cu beta mare! Tin pumnii stransi! Trebuie sa reusim toate , vorba Catalinei, sa nu mai vad pe nimeni cunoscut pe aici! Eu astept sa mi revin , plec luna asta cateva zile in vacanta , apoi mai plec in luna octombrie o saptamana si uite asa se apropie noiembrie si sunt din nou pe baricade! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
deci te-am citit, erai in "activitati" , nu stiu daca e interzis, ca nu m-am aspirat pana acum.
Hai du-te-n vacanta, distractie, relax si...toate cele, ca de la anul nu mai mergeti singurei ci cu caruciorul!
merci, pana la beta mai am, cam o luna, nici nu am inceput, adevarul e ca imi este frica, de toata perioada asta, de nervii care ma vor apuca, de stari nebune de...etc, dar e cauza nobila si nu bag in seama "maruntisurile"
te pup
angieangie spune:
Brunipup burticuta frumoasa..ce faci,cum te simti?cate sapt ai?noi avem deja 3 dintisori..9700gr si 82 cm..cra-cra..abia astept sa ne spui si tu ce porti in burticuta
Daniela tu urmezi..STIU SIGUR
va pup pe toate cu drag..si noi si vechisi va doresc fericire maxima!!!!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011