FIV 293
Raspunsuri - Pagina 4
castelanaC spune:
Draga Mani, abia asteptam sa scrii, azi am deschis forumul cu gandul la tine, la voi!
Bravo, bravo!!! Baiet mare are mami!!!!!
Si are deja prietena care-l tine "mamoasa" langa ea, bravo Vlad, te descurci de mic!
Tie iti trimit un pupic mareeeeeeeeeee, , flori , si un bravo pentru alegerea gradinitei, sunt o admiratoare a Metodei Montessori, poate nu 100%, a fost pusa pe picioare acum 100 de ani, dar are multe chestii excelente: ii invata superordonati, ii invata sa aiba initiativa, sa respecte natura, ambientul.etc, etc.
te pup si sa-ti fie in fiecare zi mai usor cand vezi puiul ca intra-n clasa!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Draga Mani, abia asteptam sa scrii, azi am deschis forumul cu gandul la tine, la voi! Bravo, bravo!!! Baiet mare are mami!!!!! Si are deja prietena care-l tine "mamoasa" langa ea, bravo Vlad, te descurci de mic! Tie iti trimit un pupic mareeeeeeeeeee, , flori , si un bravo pentru alegerea gradinitei, sunt o admiratoare a Metodei Montessori, poate nu 100%, a fost pusa pe picioare acum 100 de ani, dar are multe chestii excelente: ii invata superordonati, ii invata sa aiba initiativa, sa respecte natura, ambientul.etc, etc. te pup si sa-ti fie in fiecare zi mai usor cand vezi puiul ca intra-n clasa! castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
Multumesc mult.
Nici eu nu sunt 100% adepta montessori, insa in Bucueresti, in Ro eu zic ca am gasit o alternativa buna la o cresa de stat unde sunt 25-30 in grupa, cu mucii pana in pamant si multe altele. Am cautat extrem de mult, din aprilie tot vizionez gradi. (inca eram gravi si nu eram convinsa ca va merge din sept. eu urmand sa mai stau acasa), a fost printre putinele care am zis ca merita.
Pup Castelanul mic si mamica lui.
Fetelor sa aveti un w-e minunat
PS. Prietena lui Vlad, Lila este o fetita de la odiseea lui, cu care iesim in parc de cand aveau copii 3 luni. S-a legat o prietenie frumoasa intre noi, copii nu cred ca realizeaza acum, insa se aliaza de multe ori la prostioare sau impotriva altor copii.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui many_bani Nici eu nu sunt 100% adepta montessori, insa in Bucueresti, in Ro eu zic ca am gasit o alternativa buna la o cresa de stat unde sunt 25-30 in grupa, cu mucii pana in pamant si multe altele. Am cautat extrem de mult, din aprilie tot vizionez gradi. (inca eram gravi si nu eram convinsa ca va merge din sept. eu urmand sa mai stau acasa), a fost printre putinele care am zis ca merita. Pup Castelanul mic si mamica lui. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Da are beneficii multe metoda asta, din cate stiam eu a fost prima in lume care a introdus grupele prescolare, apoi mobo=ilierul proiectat pentru dimensiunile copiilor, atragerea lor in toare activitatile, pregatirea mesei, etc. Aici am gasit deja gradi Montessori, personal nu "imbratisej" metodele americane si anglosaxone, la mare moda. La anul cred ca mergem si noi la gradi...
Am vazut un film emotionant despre viata Mariei Maontessori, caut daca vrei numele si ti-l zic, poate-l gasesti pe net.
Cum a fost azi? mai detasat? Mami, mai relaxata?
brunadria spune:
am trecut si peste asta!
va multumesc ca v ati gandit la mine!
ieri am avut interventia , a trecut cu bine!
va doresc mult noroc celor care incep procedura si d zeu sa va ajute sa reusiti! iar gravidutelor sarcina usoara in continuare!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
castelanaC spune:
citat din mesajul lui brunadria am trecut si peste asta! va multumesc ca v ati gandit la mine! ieri am avut interventia , a trecut cu bine! va doresc mult noroc celor care incep procedura si d zeu sa va ajute sa reusiti! iar gravidutelor sarcina usoara in continuare! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Te frumusico, suflet nobil si preaincercat...
M-am gandit in fiecare zi la tine, e greu sa "rup" cateva cuvinte potrivite acum... iti doresc refacere fizica si mai ales sufleteasca, liniste interioara, lacrima sa nu mai curga si tu sa poti reveni in forta pentru marea provocare.
Sa nu-ti pierzi speranta si sa crezi cu tarie ca buburia maternitatii iti este harazita si tie!
Ai grija de tine si te asteptam sa ne mai scrii cand mai poti!
o de la Castelan
monaramona spune:
bruni te pup si ai grija de tine
castelana m-ai facut sa rad ..poate ne cuscrim (eu si uratica) dar nu mai dau de ea
deja ne pregatim si noi cu scoala la cel mare ( e clasa a 8 a)vrea numai haine de firma si m-a uscat de bani..plus hainutele celui mic ..daca aveam 2 in burtica eram soacra cu 3 nurori..in rest suntem bine
multi pupici la fete
many deacum incepe greul cui gradi, apoi vine scoala primara , si uite caum trece timpul ..si ne pregatim de liceu..al meu vrea la pedagogic dar cum e sportul , proba eliminatorie si cum e cam rotunjel imi e teama ca pica si nu stim unde sa il dam..cat de curand te vei confrunta si tu cu astea...
32+
uratica spune:
hello!
sunt si eu pe aici..numai ca sunt consemnata la pat..contractii BH..am burtica intarita mai mereu si nu e ok..mi-a dat scobutil,nospa si duphaston..nu prea ajuta-dar sa speram ca mai sta piticoata in burtica!maine implinim 7 luni!
bruna mea-off..prin cate ai mai trecut si tu..trebuie sa fie bine data viitoare!pe bune..m-a terminat chestia asta!tot nu inteleg de ce!!
in rest va pupacesc pe toate si va doresc tot binele din lume..
acum trecem iar la orizontala..
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita
CYC31 spune:
Scumpa mea Bruni, sa ma ierti ca nu am intrat pana acum ca sa te imbratisez, sa-ti spun ca stiu ce simti, dar trebuie sa te remontezi ca sa mergi inainte. Sigur vei fi mamica
Amy sburtica draga, of...ai pierdut un gemenas, dar Dumnezeu e mare si va apara si pazeste pe tine+bebe luptator si frumos!
draga mea, relax si odihna cat mai multa ca mai ai putintel, felicitari pentru cele 7 luni implinite
Daniela, Many, castelana, mariuca, of, sa nu uit pe cineva, dar eu am intrat mai demult printre lacrimi si durere macar sa mai citesc cat puteam sa vad cu niste ochi si un suflet sfasiat, cam ce mai faceti voi. Deci tin pumnii fetelor in focuri sa veniti cu reusita si un beta mareee si burticilor sarcina usoara si la termen.
Eu am avut asa: pe 27.06 ET, a 2-a zi am zburat bebe a prins la acest FIV 6, insa nu a mai vrut sa stea decat pana pe 27.07. Apoi nepoatele si un sot bun mi-au fost suport, voi prietenele mele inclusiv. Pe 14 august (cat si inainte cu o saptamana) caci avusesem interdictie doar 7 zile de sex, oho avusesem destul cu FIV-ul, am facut dragoste, caci noi2 am fost cuplul dintr-un love sory (sotul m-a cerut dupa 3 zile de sotie) Luni a fost liber caci era dormirea Maicii Domnului. Ne-a lasat pe mine+nepoate in capat la bulevard (in Ploiesti se inchide in week-end si e bulevardul e doar de promenada, biciclete, joaca etc) El a plecat la Bucuresti. Apoi au venit sora mea marti noaptea (ar fi dorit sa vina sa-i vada) eu buna si miloasa i-am zis sa stea cuminte ca are servici sa nu se oboseasca. La mare in cele 4 zile cat am stat (a fost super, doar ca prea putin) nu a venit, ca vezi doamne a avut mult de lucru. Sambata ne-am intors de la mare, am condus eu 1 masina, nasii surorii in alta cu fetele. Am stabilit sa-l sune sora mea (nasha noastra) cand ne apropiem de Bucuresti, asa ca s-a nimerit si chiar in acelasi timp noi, cele 3 masini, am intrat in Ploiesti cam in acelasi timp. A venit in apartamentul surorii sa imi spuna ca vrea sa-mi spuna ceva, ok, eu nestiind ce ma asteapta, spune-mi de fata cu sora mea, caci e nasha noastra ce ar fi asa un mare secret. La care el mi-a dat vestea care de atunci ne-a facut pe toti neoameni:"vreau sa divortam" Asa ca eu am inceput sa plang, nu am mai fost buna de nimic din acea sambata nefasta de 20 august. Fetelor deci sa ma credeti ca eu tot nu realizez ca EU traiesc acest cosmar Au trecut 13 ani si 8 luni ai unei casatorii de vis, tocmai ce am trecut si prin a 11-a anestezie generala, caci la chiuretaj am fost asa anesteziata. Ce ma doare ca daca tot a copt-o de ce nu i-a spus dr-itei sa-mi faca vacinul antiimunoglobina. Deci eu de atunci traiesc un cosmar, care continua, chit ca eu+maa+soacra mea am mers la biserica, este fetelor, care simtiti nevoia sa mergeti imediat dupa Urlati este o manastire unde este o biserica de lemn, cu icoana Sf. Fecioare Maria facatoare de minuni, iar preotul Cleopa se spune ca ar fi clarvazator. Toata biserica (enoriasi+preoti si calugari) ma stiu probabil de d-na care plange neincetat la icoana. Chiar la miruit vineri, preotul Cleopa m-a vazut ca tot plang,mi-a spus "nu mai plangeti d-na ca o sa fie bine" La care eu i-am raspuns ca "ce bine parinte, unde?" Se zice ca ce spune el se implineste, insa eu nu stiu ce sa mai fac si cred, aseara m-am luminat si stiu ce s-a intamplat, cineva pe care de mult o banuiam, omatusa sora vitrega a soacrei mele, ne face vraji de dragoste si sa ne desparta (aseara am vrut sa manac o placinta cu mere in care... am gasit fulg de pasare de vreo 3-4 cm) nici eu nu credeam cum s-a transformat in 5 zile omul care era alaturi de mini oricand in operatii tratamente anestezii generale, nunti, chefuri, petreceri, concedii, barbatul care e sufletul tau pereche, cel cu care traiesti o poveste unica de dragoste si treci peste atatea, a plecat mama+nepoatele, le-am ruinat si lor vacanta, toti suntem intr-o stare de soc (parinti, surori, nepoate) Cea mare a fost ingerul meu pazitor, a dormit cu mine de duminica 21 08. pana pe 31.08 cand au plecat, i-am spus ca nici nu stie ce bine ii va fi ei in viata pentru ajutorul. M-a sustinut moral, eu tot zic ca e alta femeie careia i se intampla asta, caci noi eram... la unison in pat in ganduri in actiuni, altii probabil traiesc o viata si nu au ce aveam noi de fiecare data, o relatie unica In sfarsit, marti mergem sa divortam la notar, neavand copii, se desface casatoria in 30 zile
Va pup pe toate, deci lupta mea s-a cam sfarsit momentan aici,... Dumnezeu stie ce imi da in viitor.
uratica spune:
Doamne CYC..ce cosmar!!nu pot sa cred ca omul de langa tine a cedat si e capabil de asa ceva!
eu inteleg ca si ei sufera..insa nu se compara cu toate prin cate trecem noi!!noi suferim atat psihic cat si fizic-iar ptr unii barbati e ff greu sa ne suporte????e incredibil ce se intampla cu lumea asta!
cine Dzeu i-a bagat bazaconii in cap?
sa-i fie rusine!!iar preotul ti-a zis bine..o sa-ti fie bine de-acum inainte!esti un om cu un suflet ff nobil si Dzeu te va ajuta cu siguranta!e greu acum ca ai primit palma dupa palma..dar trebuie sa mergi mai departe!cu siguranta Dzeu are ceva bun pus ptr tine deo'parte!
te imbratisez cu drag fata frumoasa si ma rog ca Dzeu sa iti aline sufletul si sa iti dea linistea de care ai nevoie!
Doamne ajuta pana la capat!
+30 fetita
CYC31 spune:
Sarut mana draga mea uratica, asa este am trecut prin atatea, sunt calita destul, insa recunosc sincer, asta nu prea vroiam sa traiesc. Ma rog sa-mi ajute Dumnezeu sa trec peste aceasta cumpana, caci probabil dupa acest nedorit episod, voi pleca la Londra la sora mea, cel putin sa am suport moral caci nepoatele sunt ingeri de copii si de frumoase si de bune, asa cum le iubesc eu imi raspund dragostei mele cu aceeasi masura daca nu mai mult. Pacat ca orice ar fi in viata, voi trai cu un gust amar al casatoriei mele cu sufletul meu pereche, nu neg faptul ca-s frumoasa dupa unele pareri foarte frumoasa si modesta pe deasupra , probabil un om cu suflet frumos si gentleman se va indragosti de mine... sau nu, asta numai Dumnezeu stie, insa eu inca nu concep alt babat afara de sotul meu. burtico