FIV 293
Raspunsuri - Pagina 3
mariuca83 spune:
Am fost azi la Fundeni sa-mi fac screeningul pt trombofilie la d-na dr usacatescu. La ora 1 am fost chemata dupa rezultat , mi s-a spus ca una dintre analize nu a iesit cum trebuie, nu mi-a specificat care, a fost f expeditiva m-a chemat in oct inainte de al doilea fiv la Medsana Cotroceni sa-mi dea schema de tratament ( care contine femibion si magne b6, femibion am luat si la primul fiv ) mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca nu e ceva grav si mi-a mai scris sa-mi faca atunci si analizele:igp si igm nu inteleg f bine scrisul ei.
Voi ce parere aveti fetelor ca iar m-a dat peste cap.
mariuca83 spune:
A si apropo mai am o problema: intreruperea de sarcina am facut-o pe 16 iulie iar mie de atunci nu mi-a aparut menstruatia,deci luna august a trecut si eu nu am avut menstruatie.
Oare e normal sa intarzie atat?
L-am sunat pe dr si a zis sa-l sun luni daca nu-mi vine si sa ma duc sa ma vada. Nici nu mai stiu ce sa cred nu stiu ce e in neregula cu mine, m-am saturat sa-mi tot descopar probleme.
mariuca83 spune:
Many eu ma credeam cea mai ghinionista femeie cand mi s-a intamplat sa aflu ca sarcina mult asteptata nu decurge bine.
Sincer, incepusem sa cred ca la toate sarcinile cu fiv se intampla la fel, insa ma bucur sa intru si sa vad ca sunt multe fete norocoase care au reusit sa devina mamici.
Forumul asta, voi fetelor imi dati putere sa merg mai departe si sa fiu optimista ca va fi bine si pt mine.
many , mahaui, bruni, sunt sigura ca vom cu burtica si noi curand.
monaramona spune:
ce mai faceti fetelor?
uratico pe unde mai umblii? daca mai poti? cate kg ai luat pana acum? cu te mai simti si ce mai face bebelina?
pup toate fetele
32+
camrynna spune:
Buna ,fetelor , ce mai faceti
Stie cineva ceva de Bruni ?
Chiar asa , Uratica pe unde o fi ?
Mariuca , bafta la urmatorul FIV
Monaramona ,
many_bani spune:
Mariuca, este adevarat ca dupa un chiuretaj cm se insaleaza cam "cand vrea el", in functie de organism. La mine a fost cam la 40-45 zile la primele doua. Acum in mai am facut pe 13 chiuretaj iar in iunie am inceput sa sangerez cam pe 15 dar s-a instalat pe 19, cam la 35 zile, in iulie a fost fix la 30 zile, iar augut la 23 zile , mai eram si in vacanta, programata special sa nu ma prinda pe acolo. Si sa stii ca trebuie sa-ti doresti cu ardoare, sa poti sa duci tratamentele din p.v al sanatatii dar si financiar(care din pacate este partea cea mai grea), si bebe o sa vina. Eu pe Vlad l-am obtinut prin transfer de embrioni criogenati, o sarcina grea, cu sangerari si multe altele, plangeam, ma scuturam si ziceam ca nu se poate iar sa pierd. Am ramas in concediu de risc maternal si am ajuns la 38 sapt si 2 zile. Asa cum am mai zis, la mine este inca recenta rana, care sangereaza si iar sangereaza si vreau sa-l vad si pe Vlad acomodat cu gradi, apoi probabil ca voi face iar un crioET, mai avem 4 embrioni.
Bruni daraga mea, cum esti,hai si zi un cuvintel
Fetelor va pup pe toate fara exceptii, pe mine ma asteapta o noapte alba din cauza emotiilor, de maine am baiat gradinar, sper sa fie o decizie buna asta de al da de la varsta asa mica la gradi.
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
Buna dimineata gagici frumoase!!!!!!
Mani, incep cu tine, sa ai o zi cu lacrimi de bucurie( ai grija la mascara dupa nu dai bine-n foto), de fericire, puiul tau azi "zboara" prima data fara de mamica lui!!!! Tati sa nu uite camera de fimlat, mami sa nu uite florile pentru doamna edu si batistele!!!! te pup si Doamne ajuta la cat mai multe momente cu lacrimi de bucurie!
Amy, pup mamica in devenire de bebic puternic si luptator ca mama lui!!!sarcina usoara in continuare!
Bruni, primesti o si un pupic de la Castelan?
Uratica si Monaramona pupam burticile hai voi deja va puteti incuscri, ce ziceti?
Daniela, ce faci? lasa smotrul ala, ca nu-ti face nimeni statuie, relax si cu rabdare le faceti incet pe toate. Fa-ti poftele acum, eu mananc ce e interzis in sarcina de ex, bag japonez si fructe de mare acum, ca dupa cucu!Ai grija de tine si menajeaza-te!
mariuca 83, nu stiu ce sa zic...nu ma pricep sa stii, bafta si sa fie cu ochi cat mai curand!
Bianca, pup mamica de baietei! esti foarte generoasa si frumoasa la suflet! Multumim ca-ti faci timp sa scrii la fete, le mai dai curaj si speranze! Ajuta enorm sa vezi ca fete care au reusit impartasesc din experienta lor! Doamne Ajuta la toata lumea sa se bucure de zambete si rasete zglobii in casele lor!
fetele va pup pe toate!!!! e Castelan "calare" si nu mai pot scrie, trebuie sa-l scot la plimbare!
va pup si toate cele bune!!!!
mariuca83 spune:
Buna dimineata
Camrynna si tie multa bafta la urmatorul FIV capul sus si o sa vezi ca o sa reusesti pana la urma. Doamne Doamne nu ne uita.
Many o zi frumoaa sa ai atazi plina de zambete, nu cred ca exista bucurie mai mare decat sa-ti vezi copilul crescand si sa-i fii alaturi in momentele importante, prima zi de gradi este f emotionanta pentru mamici
Castelana si sa ne viziteze curand si pe noi barza.
Pup toate fetele.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Many cum a fost pr Vlad prima zi de gradi? |
A fost mai ok decat ma asteptam, dar este loc si de mai bine. Este in grupa cu prietena lui, mai mica cu o saptamana decat el, care este o vorbareata si se poarta foarte protector cu el. S-a jucat in clasa cat m-a stiut intr-un colt acolo, afara insa nu a mai avut treaba cu mine, imi mai facea cu mana cand si cand. Educatoarea m-a asigurat ca in 2 sapt. o sa fie ok, eu am rabdare. Ca varsta el si Lila sunt cei mai mici din grupa. Este o gradinita Montessori si tare imi place atitudinea personalului si metoda educationala.