FIV 293
Raspunsuri - Pagina 19
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Castelana bafta multa,multa daniela |
merci Daniela, merci fetele!
Am fost la clinica dimineata, toate au mers bine mai putin ouale mele care din pacate nu aveau continut...asa ca noi, adica eu si Castelanii mei ne oprim aici...
va pup si merci pentru tot, pentru ca existati!
aruam spune:
Buna fetele,
Am luat si eu rezultatele la analizele pt FIV si din pacate nu stiu cum m-am pricopsit cu un nenorocit de streptecocdin cauza asta o sa mai amanam cu cel putin o luna. Am primit trat cu antibiotic 17 zile iar dupa 10 zile de la terminarea trat trebuie sa repet analiza deci se duce o luna. Trebuie sa fac si histeroscopia dar dr spune ca pot sa o fac dupa ce termin trat inainte sa iau rezultatul la analiza mie nu mi se pare ok daca nu scap de streptococ nu risc in mom histeroscopiei sa il imptastie mai mult .. nu stiu va intreb si pe voi ca aveti mai multa experienta.
Castelana imi pare rau
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
mariuca83 spune:
Buna dimineata
Castelana imi pare rau
Aruam la ce analiza ti-a iesit streptecocul ? Mi-am refacut si eu analizele si sper in nov sa incep fiv 2 astept si eu rezultatele sapt viitoare. Sper sa fie bine. Multa sanatate
aristica spune:
castelana ma bucur ca-i ai alaturi de tine pe cei 2 castelani care-ti aduc atatea bucurii in viata
aruam daca faci tratament pentru streptococ, musai trebuie sa primesti tratament pentru candida, caci 17 zile de antibiotic, pot duce la dezvoltarea candidei in flora vaginala. Da, daca faci histeroscopie si ai un streptococ sau o candida, interventia este amanata, deoarece poate fi contaminat uterul - histeroscopia asta face, dezvaluie interiorul uterului ...deci trateaza streptococul, fa tratament preventiv pentru candida, repeta analizele si nu dispera: mai bine incepi fiv-ul mai tarziu cu sanse maxime, decat sa-l incepi repede, dar cu sanse mici de reusita
daniel in avans si sunt tot cu pumnii stransi pentru tatal tau.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aruam spune:
Mariuca streptococul mi-a iesit la cultura de col.
Aristica am primit trat si pt candida niste ovule.
Nici eu nu vreau sa fac FIV-ul decat cand sunt sigura ca mi-am rezolvat toate problemele ,dar insista dr sa-l facem mai repede si nu stiu de ce se grabeste atat. Oricum fac cum consider eu ca este mai bine pt mine adica mai astept .
Mariuca tu unde faci Fiv-ul ?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
catalina2307 spune:
castelana - nu pot spune decat ca imi pare rau....poate totusi va mai exista o data viitoare.
Te pup si iti sunt alaturi.
mariuca83 spune:
Aruam, eu fac fiv-ul la Dacia Medical Center sambata am fost si mi-a luat secretii din col le-am mai facut si au fost ok, dar inainte de al doilea fiv vreau sa suflu si-n iaurt , astept si eu rezultatele sapt viitoare. Tu la ce medic esti?
Infectiile astea sunt tare pacatoase mai bine le tratezi f bine inainte pt ca pot opri sarcina din evolutie. Multa sanatate !