FIV 293
Raspunsuri - Pagina 20
mariuca83 spune:
Mahaui
Sunt pacienta dr.Chadi. Stiu ca tu nu ai fost multumita aici ai fost parca la Cezara Bucur, dar eu sunt f multumita de dr in primul rand dar si de clinica in general.
mahaui spune:
Mariuca sa te ajute Dumnezeu sa ai rezultate bune,eu nu am fost multumita de laboratorul lor in primul rand..de felul cum lucreaza analizele..dar asa cum am mai spus au trecut ceva ani de atunci si probabil ca s-au schimbat lucrurile in bine1, cu ce embriolog lucreaza medicul medicul tau?inca o data mult succes!
subhanAllah
mariuca83 spune:
Mahaui,
Embriolog este dr. Bechir, ce sa zic...dr meu ii dau nota 100 este in primul rand un mare OM si un medic f bun (asta e parerea mea) merg la el din aprilie 2010 atunci am banuit eu ca e ceva in neregula si am fost f multumita din prima.
Sa stii ca procentajul de reusita la fiv-uri este mare.
Mult succes si tie si sa venim cu 2 liniute cat mai repede.
Tu cand incepi urmatorul?
daniela74 spune:
Castelana iubita,imi pare rau,nu ma asteptam la asa ceva
Aristica esti o fata de milioane,te pup si iti tin pumnii
eu astept inca rezultatul de la analize,va tin la curent....
daniela
mahaui spune:
Maruicama bucur mult ca ai reusit sa gasesti un medic bun si care in primul rand nu a uitat ca este omiti tin pumnii sper din suflet sa reusesti.Eu nu ma grabesc cu urmatorul fiv, nu ma simt pregatita sufleteste si psihicmai astept putin
Danielasa de-a Dumnezeu sa vii cu rezultate bune
subhanAllah
daniela74 spune:
Mahaui si vacanta placuta in continuare.
Am primit raspuns:nivelul progesteronului este inca scazut(nu mi-a spus cit)si o sa-l mai repet joi.Deci,asteptam ovulatia,dupa care iau 10-15 zile estrace si la c.m urmator incep stimularea,sperrr.
va pup dragelor
daniela
samira33 spune:
Doamne-ajuta!!! daniela
castelana,imi pare rau.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
mahaui spune:
Daniela sa te ajute Dumnezeu sa produci multe outze de foarte buna calitatemersi pt urare
subhanAllah