FIV 293
Raspunsuri - Pagina 18
castelanaC spune:
buna gagici, gata plimbata sunt obosita moarta ca am dat ture la mall sa ma aerisesc, singura fara castelani!!!!!
Uratica, uite ce bine ca stai linistita 100%, profita acum ca dupa nastere ai nevoie de resurse, ai sa vrei sa stai cu ochi-n tavan
he he he, e burtica e sus, pentru asta iti este foame, putin si des papi si tu, relax, filme si carti, uite as trec saptamanile si pitica mai creste!!!!!
monaramona, sa fie sanatos, numele pana la urma sa va placa voua! in rest si daca nu te "coafeaza" la inceput un nume devine cel mai potrivit pentru el. mai ai un pic!!!!
many, pup maimica de gradinel strengarel!
Daniela, da luni la ora 8am este programata actiunea ouaouatoare
asta seasa la ora 8 pm ( fix, am voie doar 5 min "+"sau"-" am ultimul act al jurnalulul de bord pretransfer. vin eu la raport mai tarliu sa inteleg ca ai wk-end sexual? hai ca facem galerie transpacifica!!!!
Amy, bafta la scoli si sa nu te stresezi prea tare, stai cat poti de mult linistita, nu te agita, nu face bine la bebe! ai grija de tine si sarcina usoara!!!!
va pup, ma duc sa ma joc un pic, ma strigaaaaaaaaaaaaa!!!!! va doresc si voua clipe ca asta, sa auziti toata ziua mammaaaaaaaaaa!!!!
many_bani spune:
Castelana, deja te apropii de finalul tratamentului, bravo puicutza.
Bafta luni si sper ca ne aduci numai vesti bune asa cum ne-ai invatat.
Sa inteleg sa tu ai umblat singura si Castelanii au stat acasa singurei? Las ca vine si fetitza si activitatile vor fi, fetele cu fetele, baietii cu baietii.
Cand veniti in tara?
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Castelana, deja te apropii de finalul tratamentului, bravo puicutza. Bafta luni si sper ca ne aduci numai vesti bune asa cum ne-ai invatat. Sa inteleg sa tu ai umblat singura si Castelanii au stat acasa singurei? Las ca vine si fetitza si activitatile vor fi, fetele cu fetele, baietii cu baietii. Cand veniti in tara? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Da da da, ai inteles bine, cel mic l-am lasat dormind, pe cel mare la jucaria sa preferata: la calculator fara ciocanitoarea pe cap ( a se citi EU), ii mai lasam asa in wk-end, mai fac si eu una alta, un coafor, masaj, etc, azi am fost mai mult de voie de nevoie, ca stiu ca in urmatoarele sapt, pana la beta nu mai pup iesiri, ma inchide talibanul meu in casa
Sa te auda DD, sa vina si fetita, nu am preferinte de data asta, daca vine baiat are tot nou nout, multe lucruri, jucarii, acareturi inca au eticheta, altele sunt doar spalate si calcate, nepurtate. Daca vine fetita este inaltator...e fara cuvinte, sa am pereche, asa am fost eu cu fratele meu cel mare si ne-am inteles perfect de mici.
Nu ma gandesc acum atat de departe, Castelan mi-a ocupat o buna parte din timp si energie acum, nu prea mi-a mai zburat mintea aiurea.
Stii cum e fizic esti pregatit sa suporti absolut orice, nu durerea, tratamentul sunt greu de dus, ci suferinta psihica este cumplita.
Ca o protectie personala nu-mi fac scenarii, ca sa nu sufar, poate ca e banal cand auzi pe cineva: sa fie sanatos asta-mi diresc, dar e asa important!!!!
De asta mi-am si ocupat timpul intr-u fel sa nu-mi ramana prea mult pentru "luatul pe campii"
M-au ajutat enorm castelanii mei, voi aici cu forumul, unde ne mai "descarcam" ne mai "racorim", pentru asta fetelor un mare MULTUMESC!!!!
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 8 ( scuze si mai sus tot ziua 8 trebuia sa fie)
ora: 20, poezia cu a doua sa strofa continua : Pregnyl 10.000IU
locul: acasa in salon/living
peronaje: castelana si castelanii sai
observatii: sunt bine...
terminat raportul de zi, cu asta basta asteptam ziua de luni... si atat, in rest Doamne Ajuta si ne rugam!
semnatura:
amiruta spune:
Buna fetele.Daca printre voi se afla si fete care au mai ramas cu medicamente /injectii dupa fiv, va rog da-ti-mi si mie un pm.Multummesc din suflet, eu incerc un fiv in oct, dar banutii nu ajung de medicamente.O zi faina tuturor
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 9
peronaje: castelana si castelanii sai
observatii: duminica, zii libera, fara poezii injectoase, lasam hormonii un pic sa aiba repaos.
terminat raportul de zi, cu asta basta asteptam ziua de maine... si atat, in rest Doamne Ajuta si ne rugam!
am emotii... atat, va pup
semnatura:
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiruta Buna fetele.Daca printre voi se afla si fete care au mai ramas cu medicamente /injectii dupa fiv, va rog da-ti-mi si mie un pm.Multummesc din suflet, eu incerc un fiv in oct, dar banutii nu ajung de medicamente.O zi faina tuturor |
bun venit, sedere scurta, si sa fie cu ochi din prima!
vezi ca era pe prima pagina o lista cu fetele care donau!
eu nu te pot ajuta, distanta apoi aici mi se da medicatie exact pana data viitoare la control cand se stabileste ce si cum.
mahaui spune:
Buna seara mamici si viitoare mamici
Vreau s a va adresez o intrebare , o buna prietena a facut ieri un ET , iar de astazi acuza vagi dureri de burtica...intrebarea mea este urmatoarea..sunt normale aceste dureri?Eu sincera sa fiu am uitat senzatiile pe care le aveam dupa ET au trecut 4 ani de la ultima fertilizare
subhanAllah
daniela74 spune:
Castelana bafta multa,multa
Mahaui eu cred ca sint normale durerile de burta,disconfortul s.a. Tu ce mai faci,vad ca te plimbi prin strainataturi?
daniela