FIV 293
Raspunsuri - Pagina 17
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 6
ora: 11 am am avut scan: 2 oua babane, unul stanga, altul de dreapta. ma trimite la analiza sangelui sa vedem nivelul de hormon in sange,
ora: 16 din nou la clinica, in urma analizei s-a hotarat ca mergem cu doza minima de Puregon adica 50iu, si in paralel 0,25 Orgalutran
locul: clinica
peronaje: castelana si castelanii sai
observatii: injectarea e deja o poezie, cu doua strofe!
Ma simt ca o gaina in calduri, a se citi nervoasa, sindromul NF se acutizeaza, tropaie hormonul ca nebunul, in trafic ma "consum" verbal, ce noroc pe baietii astia locali ca nu inteleg o iota
din ce le transmit...imi promit sa nu-i bat prea curand...
terminat raportul de zi
semnatura:
daniela74 spune:
Castelana esti tare haioasa,bietii asiatici,la cum ii stiu eu de naivi,cred ca iti si multumesc pt.ceea ce le zici tu Daca imi aduc eu aminte,ca de,sint tot mai ramolita,si la Castelan cel mic ai avut tot 2 ousoare babane si 2 embrioni.Iti doresc ca frumoasa aventura sa se repete,cu o singura exceptie:fara cuc,sa fie cu codite
cit despre `` aspirina`` la cita am bagat,de voie,de nevoie,trebuia sa fiu mama eroina
chiar asa,pe unde sinteti fetelor ?
daniela
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 7
ora: 12 poezia in doua strofe:Puregon 50iu, si Orgalutran0,25 continua.
locul: acasa in salon/living
peronaje: castelana si castelan mic pus in scaun cu fata la acvariu
observatii: ca si ieri sunt o gainusa (valabila) in calduri, a se citi si mai NF-nervoasa, si azi m-am "reprodus" verbal in trafic, se pare ca imi imbunatatesc repertoriul, cuvintele curg mai lin
terminat raportul de zi
semnatura:
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Castelana esti tare haioasa,bietii asiatici,la cum ii stiu eu de naivi,cred ca iti si multumesc pt.ceea ce le zici tu Daca imi aduc eu aminte,ca de,sint tot mai ramolita,si la Castelan cel mic ai avut tot 2 ousoare babane si 2 embrioni.Iti doresc ca frumoasa aventura sa se repete,cu o singura exceptie:fara cuc,sa fie cu codite cit despre `` aspirina`` la cita am bagat,de voie,de nevoie,trebuia sa fiu mama eroina chiar asa,pe unde sinteti fetelor ? daniela |
merci, trebuie sa mai radem un pic, chiar daca acum e haz de necaz, altfel o iau pe campii.
Da iti amintesti bine si la Castelan am avut 2 oua( de stanga) si apoi 2 embrioni de calite' superior de 4 celule, transferati in ziua 2.
Luni ducem "smecherii" la hotel ( outele si gigeii) vedem daca se plac si de data asta in deplasare, ca de fata cu noi nu le-a convenit pana acum .
baga aspirina, nu te lasa, te inteleg cu bagatul la greu, nu mai comentez ca pana la urma s-a dovedit ba mult si prost, ba putin si fata rost, vezi ce "pasionali" am fost.
mai esti racita? sau esti cracita? azi parca mergeai la dr pentru analize?
pup
uratica spune:
buna fetele!
nu am mai intrat ptr ca iarasi nu ne-a mers netul!imi vine sa ii strang de gat pe idiotii astia de la rds-rcs!dar in fine..
noi suntem bine..am stat numai si numai in pat si nu am mai avut contractii-asa ca am renuntat la nospa,scobutil si gynepril..din pacate mai iau augmentin si polyginax ovule ptr infectia urinara si calciu sandoz,elevit si tardiferon..sper ca saptamana viitoare sa imi iasa bine rezultatele la infectia urinara..in rest pitica ma loveste in partea de jos cateodata de zic ca acu acu iese afara!are mai multa putere..si desi se zice ca bebelusii nu mai misca asa des in perioada asta-la mine e exceptie!pitica e la fel de vioaie ca intotdeauna!insa............vreau sa zic ca mereu mi-e foame!!sunt in aceeasi faza ca atunci cand aveam amandoi bebelusii!nu imi pot stapani nicicum foamea!chiar si dupa ce mananc imi e foame!oare e normal??mai am putin si ajung ca o balena!cu greu mai misun prin casa cat sa ies la baie si sa pap-m-am facut cat casa poporului dar mergem inainte!mai avem minim 5 saptamani!azi am implinit 32 de saptamani!abia asteptam sa mergem la eco sa vedem cat am crescut avand in vedere ca nu am mai avut contractii!bag fructe la greu..ptr ca daca nu mananc ceva din 5 in 5 minute simt ca mor de foame-si imi chioraie matele!
sper sa continuam in ritmul asta si sa treaca mai repejor astea 5 saptamani!
in rest..va pupacesc pe toate cu mic cu mare si va imbratisez cu drag!bafta castellana!sa fie cu codite!
Doamne ajuta pana la capat!
+32 fetita
monaramona spune:
daniela despre nume ce sa iti spun..sotul vrea stefan iar eu gabriel..si cum nu ne puteam lamuri unul pe altul ii vom pune stefan gabriel..da, a trecut repede timpul , ne apropiem cu viteza sa iesim la lumina va tin la curent cu noutatile
ma bucur uratico ca sunteti bine si ca bebelina e activa ..e bine cand misca ..bucura-te de clipele astea cat mai poti ca nu le vei iuta repede , eu imi amintesc si acum dupa 14 ani miscarile baiatului cel mare
34+
many_bani spune:
Frumusico, daca imi permiti un sfat, acum ca esti sub antibiotic si nu numai, este bine ca la dusul de seara sa ai langa tine un lighean cu apa calduta in care este dizolvat bicarbonat alimentar si toaletezi, duamna. Sterilizeaza foarte bine si te fereste de candida. Eu am primit sfatul asta si de la dr. de fam. si de la dr. ginecolog.
daniela74 spune:
fost la clinica,primit si raspuns: mi-au facut progesteronul si se pare ca nu am ovulat inca(azi-ziua 12 cm),mai merg si luni dimineata si daca ovulez pina atunci,intram in actiune
Uratica ma bucur ca sinteti bine,stai in patut,profita si nu-ti face griji de kg, la cit e de agitata micuta ta,daca o sa fie la fel si dupa nastere o sa le dai rapid jos si oricum nu mai conteaza,sanatoase sa fiti
Castelana luni ai punctia ?
Mona sint doua nume frumoase. si sa ne tii la curent.
va pup fetelor,sa aveti un week-end frumos
daniela
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 7
ora: 12 poezia cu prima sa starofa continua cu strofe: Orgalutran0,25
locul: acasa in salon/living
peronaje: castelana si castelanii sai
observatii: sunt bine, poate mai linistita
terminat raportul de zi, fug la mall sa-mi fac de cap, revin mai pe seara dupa strofa 2 ( ora locala 20) sa va citesc si sa mai "barfim!
semnatura:
amy25 spune:
Buna fetelor! eu am cam lipsit de pe aici,, mai dau cateodata pe la odisee repejor asa ca am inceput scoala, gata si am o groaza de facut datorita minunii noastre de ministru.
Eu raportez o stare relativ buna, cu mici dureri pe la burta, ca deh! n-o fi sarcina perfecta! dar nu mai conteaza, uit de tot cand il vad pe buburuz cum misca in burtica. Sp[er sa fie ok, sa dispara si hematomul ala, sangerari am avut rar, dr mea zica ca in sapt 13 art trebui sa dispara de tot.
In rest mi-e foame destul de mult dar nu mananc enorm, insa nefacand multa miscare se cam depune (2.5 kg in 10 sapt). Nu am greturi si probabil de aceea sunt asa pofticioasa.
P.S.:aseara am fost foarte inccantata caci fiind ziua sotului , colegii i-au cumparat o gentuta de gradi in forma de catelus imbracat in verde, in care am gasit si o perechiuta de sosetele tare dragalase,.;
vA pe toate, Uratico iti doresc multa bafta in continuare, Castelana sa fii la fel ca si pana acum de optimista, Daniela, , Bruna .
Multumesc Bunului Dumnezeu!
10+