FIV 293
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
Jurnal de bord:
ziua: 5
ora: 12
locul: salon
peronaje: castelana si castelan mic mancand mar in scaunul sau
observatii: injectarea e deja o poezie, tot de...dragoste
va pup si sa fie cu ochi la toata lumea!
Doamne Ajuta!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Jurnal de bord: ziua: 5 ora: 12 locul: salon peronaje: castelana si castelan mic mancand mar in scaunul sau observatii: injectarea e deja o poezie, tot de...dragoste va pup si sa fie cu ochi la toata lumea! sa inteleg ca tu te injectezi ziua in amiaza mare? eu le-am facut seara,always,poate asta e secretul pup si tin pumnii Doamne Ajuta! castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
daniela
castelanaC spune:
citat din mesajul lui daniela74 sa inteleg ca tu te injectezi ziua in amiaza mare? eu le-am facut seara,always,poate asta e secretul pup si tin pumnii Doamne Ajuta! |
daniela
[/quote]
corect, adica ai inteles bine, am inceput cu prima "doza" la clinica la ora 12 ziua, asa ca la aceeasi ora "ma hormonez" intens.
Asa am facut si la Castelan, ora imi convine, sunt acasa pentru pranz, etc, mai ales acum ca ii pregatesc papa la copil.
Tu? cum mai esti? a mai trecut raceala? cu aspirina saracului ai incercat?
daniela74 spune:
Castelana o sa intreb si eu,de obicei eu fac injectiile noaptea dupa 12 jum. cind ajung acasa de la munci,mi-ar fi mai comod ziua.Tu miine mergi la eco,nu-i asa? Abia astept vestile bune Cit despre aspirina saracului,daca nu ma insel este vorba despre ,nici vorba,de ieri iau antibiotice,dar deja ma simt mai bine
Frumusica ce face bebelina?Sper ca e cuminte si la locul ei in burtica,hai spune doua cuvinte
a fost cam liniste azi aici sper ca sinteti bine
daniela
many_bani spune:
citat din mesajul lui daniela74 Castelana o sa intreb si eu,de obicei eu fac injectiile noaptea dupa 12 jum. cind ajung acasa de la munci,mi-ar fi mai comod ziua.Tu miine mergi la eco,nu-i asa? Abia astept vestile bune Cit despre aspirina saracului,daca nu ma insel este vorba despre ,nici vorba,de ieri iau antibiotice,dar deja ma simt mai bine Frumusica ce face bebelina?Sper ca e cuminte si la locul ei in burtica,hai spune doua cuvinte a fost cam liniste azi aici sper ca sinteti bine daniela |
aspirina saracului se poate administra si cu antibiotic , nu are treaba cu , ci cu
Castelana maine te asteptam cu vesti bune.
Frumusico, vino zilnic cu raportul, nu ne speria
Vad ca ne-au parasit gravidutele, sper sa auzim numai de bine
gashca
daniela74 spune:
citat din mesajul lui many_bani aspirina saracului se poate administra si cu antibiotic , nu are treaba cu , ci cu |
pe asta n-am stiut-o,dar recuperez eu
daniela
li_am spune:
Buna fetele,
Mai aruncai si eu un ochi pe-aici, de curiozitate, va salut, s-aveti bafta! Many, ce surpriza sa te vad pe-aici (dupa atata vreme), te pup!
many_bani spune:
citat din mesajul lui li_am Buna fetele, Mai aruncai si eu un ochi pe-aici, de curiozitate, va salut, s-aveti bafta! Many, ce surpriza sa te vad pe-aici (dupa atata vreme), te pup! _ poze |
Ohohoooooooooo, ce surpriza. Pai da si eu pe aici, am vrut sa fiu ca tine, baiat si fetita,dar DD a zis ca poate mai tarziu si la aproape 4 luni am pierdut sarcina,asa ca acum sunt iar alaturi de fete.
Ce faceti voi, cum sunteti? Si mai ales unde sunteti?
castelanaC spune:
Daniela... ma dezamagesti, pai cum faci tu copii fara aspirine ..., in fine bine ca nea-m intalnit sa te "scolim"
Oricum nu stiu daca are importanta ora de hormonare...e cred mai importanta corelarea cu injectia de maturare, apoi de colectare, asa am vazut ca au procedat astia prin tarile calde. pup si sa-ti treaca raceala, tu maine mergi nu? la analize adicalea...
Many, esti o prezicatoare sa stii, sunt o puicuta inca producatoare de babanoase, dr iar l-a chemat pe Castelan senior sa-i arate ce frumoase sunt oule, zici ca avea orgasm dr mea, asa "excitata" era, cica facem treaba buna, speram si ne rugam, ca aspirine numai Daniela baga la greu si ne-a terminat stocul ( eu vb pentru mine)
Voi ce mai faceti burtici care mai sunteti? Nu bagati nici-o poveste?
Care urmeaza sa intre-n seria urmatoare?
Frumusico nu te lasa asteptata!
Bruna-i in vacanta, baga la Paris clatite si croisante indragostite...
Cyc, te pup
va pup fetelor pe toate, sunt obo si ma duc sa ma intind, azi am alegat toata ziua, cu Castelan mic dupa mine, uf...cu oua cu tot, in fine Doamne Ajuta!