Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

yvy ce super sunt pozele, ce frumos este acolo...cred ca a fost foarte fain. ce dulcetaa mica, cumintica, zambareata si somnoroasa am vazut

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetele sa va intreb ceva, poate stiti si ma ajutati:
- carnita cand o pot baga tinand cont ca am inceput cu supica de o sapt?
- cum procedati cu carnita, ca presupun ca cumparati un piept, sa zicem....il portionati in bucatele cat pentru o masa si il bagati asa la congelator si scoateti la prepararea fiecarei mese?
- daca am pungi de colectare a laptelui(de la Lansinoh) cum le sterilizez dupa ce le golesc? sau doar se spala, cum se procedeaza?

Nu stiu sa iti rasp! Dar, sigur te ajuta fetele cu experienta!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

supa noastra de azi : morcov, telina, ardei, ceapa si separat cartof fiert cu dovlecel pe care il facem piure si-l servim cu branzica

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitas, bine-ai revenit

pisuc, ma tot uit la pozele voastre si nu ma pot hotara cu cine seamana Petru..cred ca e 50-50. Cand e la tine in brate , seamana cu tine iar cand e la tati in brate, seamana cu el

yvy, o fata dulce si somnoroasa.

ralukab, imi pare rau ca nu a fost asa cum te asteptati la cresa. cred ca ar tb sa vorbesti cu noua educatoare si sa vezi daca e dispusa sa se ocupe de bebe asa cum vrei tu, nu sa-i dea sa manance ce au ele chef.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

iar eu, da pe fuga mare, sa va spun ca mi-am gasit unde sa imi fac rochia!!! yupeeeeeeee , a vorbit mama cu croitoreasa ei si mi=o face cand ajung in tara atunci la urgenta de pe o zi pe alta ca oricum mai slabesc pana atunci la cat ma stresez si alerg zilele astea azi deja am 10 kg minus vai ce bine , mi-am luat un stres de pe cap cu rochia asta si modificatul ei acum am imbracat piscoata si iesim la shopping yes , we can !!

va pup, revin mai tarziu cu noutati

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

citat din mesajul lui roxy_s

fetele sa va intreb ceva, poate stiti si ma ajutati:
- carnita cand o pot baga tinand cont ca am inceput cu supica de o sapt? - teoretic oricand dupa 6 luni. Practic cand crezi tu de cuvinta, dupa ce ai introduse destule legume (morcov, cartof, dovlecel, patrunjul, telina, praz) poti baga si carnita. Sti povestea: in prima saptamana se fierbe carnea separat de legume.
- cum procedati cu carnita, ca presupun ca cumparati un piept, sa zicem....il portionati in bucatele cat pentru o masa si il bagati asa la congelator si scoateti la prepararea fiecarei mese? Eu la inceput cand se fierbea separat carnea am fiert toata carnea, am pasat-o si am bagat in pungulite la congelator pe portii. In fiecare zi la pranz scoteam carnita din congelator si amestecam cu piureul de legume. Acum ii fierb carnea impreuna cu legumele si imi pun la congelatot carne cruda cat pentru 3 portii. Dupa ce le fierb carnea si legumele , le pasez pe toate si le tin la frigider intr-o cutie cu capac etans. La pranz doar scot si incalzesc. Mi se pare mnai usor asa, sa gatesc pt ea odata la 3 zile.
- daca am pungi de colectare a laptelui(de la Lansinoh) cum le sterilizez dupa ce le golesc? sau doar se spala, cum se procedeaza? nu stiu

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

iar eu, da pe fuga mare, sa va spun ca mi-am gasit unde sa imi fac rochia!!! yupeeeeeeee , a vorbit mama cu croitoreasa ei si mi=o face cand ajung in tara atunci la urgenta de pe o zi pe alta ca oricum mai slabesc pana atunci la cat ma stresez si alerg zilele astea azi deja am 10 kg minus vai ce bine , mi-am luat un stres de pe cap cu rochia asta si modificatul ei acum am imbracat piscoata si iesim la shopping yes , we can !!

va pup, revin mai tarziu cu noutati

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Bravos, ai mai rezolvat inca ceva . Ma bucur

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

tot eu, si tot pe fuga

azi am zi de bucatareala, dar nu prea ma lasa gogoshica
stii yasmi ce fac, nu? salata orientala

delia, sigur, hai la cafeluta!

ally

strumph - ma bucur ca ai gasit croitoreasa.spor la cumparaturi!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am fost ieri la pediatru si ne-a spus ca nu am luat asa de bine in greutate si sa incepem diversificarea. 300gr in 3 saptamani. Pt inceput cereale cu lapte la ultima masa.
Am luat cereale Milupa cu lapte praf (orez+porumb). I-am dat aseara la ora 9 si pe la 4 a inceput foiala. Am luat-o si i-am dat san (ca erau beton si curgeau).
Ce parere aveti?

Va spuneam ca am terminat cu concediul? wrong! Duminica plecam pt 1 saptamana la mare la Mamaia cu mama mea. Se duce la un curs cu serviciul si mergem si noi doua
Cred ca mai aman 1 saptamana diversificarea.

Ce spuneti, sa-i dau la ultima masa lapte praf (am o cutie de lp Humana 1 de inceput) sau cerealele cu lapte praf Milupa? In conditiile in care plecam la mare sapt viitoare

Raluka, am un nod in gat de fiecare data cand citesc despre ducerea lui Vladut la cresa. Imi dau seama ce e in sufletul tau. Succes cu acomodarea lui si sa gasesti ceva pe placul tau (si al lui).

Strumphy, drum bun pana in Romania. Si spor la pregatiri pt nunta. Imi pare rau ca nu pot fi prezenta la intalnirea de pe 24. Voi fi la o nunta in Ploiesti

Off topic: Madutza si Strumpfi, aveti dreptate . Nu stiu daca la al 2-lea bb as mai face asa cu dormitul pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada merci

roxy si eu mi-am pus aceleasi intrebari ieri, culmea k am cumparat o casoleta cu piept de pui si era o gramada in ea eu am pus la congelator pe portii doar carnea de pui asa simpla. cand o sa gatesc (la noi o zi da o zi nu) o scot de la congelator de dimineata si o pregatesc direct. imi place mult si solutia lui mada, e foarte eficienta

chiar mada carnea asta de pui daca sta la congelator nu are nimic nu? adica e ok sa gatesti din ea si o luna intreaga?

ralukab imi pare nespus de rau pentru situatia cu cresa! eu cred totusi ca daca gasesti o bona de incredere ar fi o varianta mai buna, macar se ocupa exclusiv de vladut cu alta rabdare si in mai multa liniste

Mergi la inceput