Fetita mea nu mananca aproape deloc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Flow nu te ingrijora va trece perioada asta.
Iata cateva sfaturi:
1. Polen...polen cu miere...polen cu miere si laptisor.
2. VIUSID sunt niste vitamine eu i-am luat la recomadarea doctoritei din Ro cand a fost cu mama mea la ea.

Incearca astea 2 si mai vorbim. Cel putin de cand am inceput viusidul ma dispera toata ziua mi-e foaaaaaaaaame mama mi-e foameeeee el care te rugai de el sa manance ...aseara de ex a mancat un castron de carne de pui cu ketchup...geeeeeeeeeeeezzz,...carne

Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am fost la dr. si ne-a spus sa repetam anliza pentru Helicobacter Pylori si la un alt laborator pentru a fi siguri ca este aceasta infectie. Iar apoi sa ne testam toti cei din familie, dar si alte persoane gen menajera sau bona pentru ca unii adulti pot fi asimptomatici.

Pana la rezultate, ne-a dat LIV 52 si BIO-CIN (care e oribil la gust). Nici nu stiu cum sa i-l dau. Daca se verifica rezultatul la analiza, atunci ii da antibiotic si niste antiacide.

Alexia avea acum o luna 96 cm si 14,1 kg. Ieri avea 13.5 kg, deci a slabit ceva si de la enteroviroza, dar si de la nemancat.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

pentru inceput poti incerca sa o infometezi..si vorbesc foarte serios..adica daca nu mananca nimic o zi nu pateste nimic, cum e atunci cand e racit..important e sa iti bea apa..si apoi incearca sa ii dai ceva ce stii ca cumva i-ar placea..adica nu ii dai nici ce uraste ea cel mai mult..dar oricum pe la mijloc, adica de cand se trezeste o lasi o lasi si o incerci spre dupa masa sau chiar seara..si daca si atunci refuza...deja presupun ca e alta problema..oricum sa ii scoti DE TOT ciocolata si ce dulce ai zis ca ii dai..e foarte important..sunt copii care prefera sa se infometeze daca nu primesc ceea ce vor si varsta asta e chair momentul cand incep mofturile..
daca poti sa faci deosebirea intre incapatanare si refuzul din cauza lipsei poftei de mancare ar fi perfect,nu toate mamicile se confrunta cu asa ceva, dar eu m-am lovit de la un an jumatate cand afara era vara si am prespus ca e prea cald, ca nustiu ce..si acum imi refuza borsul sau orice cu legume..ii place piureul de cartofi si incerc sa ii combin cu brocoli, cu peste...
incearca sa fii mai stricta..si inainte sa incerci vitaminele, scoate-o la aer, sa alerge ..sau du-o la o balaceala..asta ar trebui sa ii faca foame

Mergi la inceput