Carucior pentru copil de 22-25 kg ?

Carucior pentru copil de 22-25 kg ? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Fiica mea de 6 ani tocmai si-a rupt piciorul.
Cand va incepe scoala pe 12 septembrie va fi inca cu piciorul in ghips, iar pana atunci avem de mers din doua in doua zile la policlinica la pansat (are si o rana).

Ne-am gandit ca ar fi mult mai simplu daca am avea un carucior ca pe vremea cand era mica.

Aici am vazut insa doar carucioare care spun ca limita maxima ar fi de 15 kg. La americani am vazut carucioare normale care spun ca limita maxima ar fi de 23 kg.

Stiti unde pot gasi un carucior solid care sa tina ca 22-24 kg? Si nu l-a un pret exagerat? (tocmai se va naste o verisoara, asa ca apoi i-l putem da ei).

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi am folosit la aprox aceeasi greutate, www.magazinonlinecopii.ro/hauckcaucior-buggys-speedsun-stars-rosu-p-896.html?osCsid=f8d43c66bed1cbef941c65174e4178e5" target="_blank">caruciorul hauck pe care il avea de mica, care cred ca avea limita 15 kg. A mers f bine si e inca intreg.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sinziana,eu nu te-as sfatui sa folosesti carucior pentru copil mic,in cazul fetitzei tale,pentru a o duce la scoala!

banuiesc ca e in clasa I,te rog eu sa te gindesti la penibilul situatziei,stii cum sunt copii,cred ca nu vrei sa-tzi pui copila sinmgura in asemenea situatzie ,totzi copii vor ride de ea!

Daca nu avetzi cum s-o transportatzi pina la scoala(ma gindesc la masina personala si apoi dusa pina in clasa,banuiesc ca va folosi cirje)incearca sa vezi de unde potzi "imprumuta"un scaun cu rotile!

Multa sanatate fetitzei !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si pe ai mei copii i-am carutat si la peste 20 de kg, si in serios la nevoie si in joaca, inca avem caruciorul Geoby si sunt extrem de rezistenta, am carat si copilul si 10 kg de greutate dedesubt in plasa in repetate randuri (pepeni, cartofi, etc), caruciorul e ieftin si fiabil

edit: nu cred ca la 6 ani stie si poate folosi carjele ca lumea...cat despre "penibilul situatiei" de a fi dusa cu carutul la scoala la 6 ani....asta nu stiu ce sa zic...nu mi se pare penibil pt fetita. La 6 ani e mica si se intelege, e vizibil de ce e dusa in carut, nu? e o problema temporara, care are nevoie de o solutie temporara.

La toaleta cine o va insoti la scoala daca are nevoie?

sanatate si recuperare rapida copilei, cum a cazut asa de rau?

Mergi la inceput

Dorsilia,eu m-am referit la ceilaltzi copii,fii sigura ca vor ride,cind o vor cedea in carutz!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa caut carucioarele de care ati pomenit.

Piciorul si l-a rupt dandu-se pe portbagajul bicicletei. L-a prins in spite in timp ce mergea bicicleta, iar apoi a cazut cu tot cu ea.

Si eu m-am gandit la faptul ca se va simti rusinata sa fie intr-un carucior de copil mic, dar totul depinde de cum pui problema.

Verisorul ei cand si-a rupt mana si a avut-o in ghips a fost foarte apreciat de colegi, devenise un fel de vedeta .

Daca mai si desenam ceva pe ghips, s-ar putea ca in loc sa rada, pana la urma sa isi doreasca si ceilalti copii sa stea in caruciorul ei .

Auzisem mai demult ca se pot inchiria de undeva carje, scaune cu rotile... Dar nu stiu de unde.

De carje nici nu se pune problema. Deja a inceput sa sara intr-un picior si trebuie sa o pazesc sa stea cuminte. Cu carje s-ar putea sa se simta valida si sa inceapa sa alerge . Cred ca riscul ar fi prea mare.

As prefera totusi in carucior de copil decat cu rotile pentru ca la scoala avem de urcat vreo 2 etaje. Deja am facut o intindere la spate tot ducand-o la toaleta sau carand-o la policlinica. Nu ma vad urcand si coborand zilnic 2 etaje cu ea in brate.

Daca o duc la scoala, va trebui sa stau cu ea in cazul in care are nevoie la toaleta. Probabil voi citi o carte pe coridor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

sanziana, eu iti pot da un site de unde am cumparat eu caruciorul nr. 2 pentru Daria, marca Chipolino, carucior extrem de rezistent, incapator, cu roti mari, asa cum mi-am dorit. Uite, eu azi am fost cu Daria in el la piata. Daria are cam 13,5 kg. In caruciorul de cumparaturi erau asa: 2 kg de cartofi, 1 kg de rosii, 1 kg de morcovi, 1 kg de banane, 1 kg de ardei, 1 kg de prune, 1 kg de dovlecei si inca vreun kg de altceva, total 9 kg. Deci caruciorul cara 22,5 kg.

De ce zic de site-ul asta: avea f. multe modele de carucioare, doamna cu care am vorbit la telefon a fost f. amabila, eu aveam o problema cu Daria de la caruciorul anterior - a urlat in permanenta cat a stat in el, niciodata nu am aflat motivul, si am stat cu inima stransa, daca urla si in asta, mai ales ca a fost scump, caruciorul, dar cu multe accesorii. Ei, i-am innebunit de cap cu masuratorile, si in depozit i-am trimis, sa imi masoare latimea sezutului...

Si uite ca n-am avut probleme...

Am beneficiat de livrare gratuita pentru Cluj, e drept ca era si ceva promotie, dar ma gandesc ca poti lua legatura cu ei si le expune problema ta, sa vezi ce te pot ei sfatui...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

sanziana noi avem un carut "umbrela" no name luat acum ceva ani intr-o situatie de urgenta. Cand avem distante mari de parcurs o mai ducem pe Nadia cu el; Ioana (care are cam aceeasi greutate cu fetita ta) s-a urcat de multe ori in el si a tinut-o. Ba s-au urcat si amandoua deodata si a tinut (in total cam 30 kg ).

Eu nu cred ca vor rade copiii de ea; isi vor da seama de ce e in carut; s-ar putea insa sa nu vrea ea sa mearga, trebuie sa o intrebi inainte de a da banii.

Refacere usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana72

Multumesc pentru raspunsuri. O sa caut carucioarele de care ati pomenit.

Piciorul si l-a rupt dandu-se pe portbagajul bicicletei. L-a prins in spite in timp ce mergea bicicleta, iar apoi a cazut cu tot cu ea.

Si eu m-am gandit la faptul ca se va simti rusinata sa fie intr-un carucior de copil mic, dar totul depinde de cum pui problema.

Verisorul ei cand si-a rupt mana si a avut-o in ghips a fost foarte apreciat de colegi, devenise un fel de vedeta .

Daca mai si desenam ceva pe ghips, s-ar putea ca in loc sa rada, pana la urma sa isi doreasca si ceilalti copii sa stea in caruciorul ei .

Auzisem mai demult ca se pot inchiria de undeva carje, scaune cu rotile... Dar nu stiu de unde.

De carje nici nu se pune problema. Deja a inceput sa sara intr-un picior si trebuie sa o pazesc sa stea cuminte. Cu carje s-ar putea sa se simta valida si sa inceapa sa alerge . Cred ca riscul ar fi prea mare.

As prefera totusi in carucior de copil decat cu rotile pentru ca la scoala avem de urcat vreo 2 etaje. Deja am facut o intindere la spate tot ducand-o la toaleta sau carand-o la policlinica. Nu ma vad urcand si coborand zilnic 2 etaje cu ea in brate.

Daca o duc la scoala, va trebui sa stau cu ea in cazul in care are nevoie la toaleta. Probabil voi citi o carte pe coridor.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Un strop de creatie

imi pare rau de ce s-a intimplat cu fetitza ta.nu gasesti sa imprumuti unul?
de ce sa stai pe coridor, nu ai voie sa stai in clasa?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Maxi cosi mura etse pt greutati pana la 20 kg. Deci merg si cateva kg peste. Are scaunul foarte confortabil.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Sinziana incearca la Crucea rosie sa inchiriezi scaun cu rotile !

Ai fost tare simpatica cu cirjele!
Sanatate fetitzei si eu stiu ca o sa ma privitzi ciudatdar repet,a duce fetitza la scoala cu carutz de bebeii va "strica imaginea"copii vor ride de ea!Nu acum.cind o duci tu la scoala,mai tirziu!

Cit timp trebuie sa stea cu piciorul in ghips?

Dana

Mergi la inceput