Carucior pentru copil de 22-25 kg ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

stiti ceva, la copii toata minunea tine 3 zile. De mine au ras la inceput ca eram singura din clasa cu ochelari, in clasa I. Ei si? am plans, m-am suparat, eu radeam de ei cand luau note proaste si-i pedepsea invatatoarea, si tot asa, apoi s-au obisnuit cu mine asa si au incetat.

copiii sunt rautaciosi majoritatea la varsta asta, unii fac misto de orice detaliu gasesc, atunci cand le pica pata pe careva. Nu e cazul sa fie bagati in seama decat cand sar calul.

baietelul meu de ex poarta zilnic vara pe antebrat o chestie din aia de bbc alba pt ca transpira abundent pe fata si se stergea cu tricoul, care uneori era si prafuit, mi s-a parut nepotrivit, asa ca i-am luat o banderola de mana cum au tenismanii. Toti copiii la joaca il intreaba daca si-a rupt cumva mana...si e vb doar de o banderola obisnuita de bumbac cumparata de la articole sportive, nu e ceva deosebit. i-am explicat copilului ca poate ceilalti copii nu stiu ca e o banderola pe care o poarta toti tenismanii, ca sa se stearga pe frunte cand transpira, si gata, sa nu-i ia in seama....

stiu ca acu incepe scoala si o sa dam peste tot felul de copii, unii mai rai, altii mai linistiti, trebuie sa ne descurcam

on topic: daca poti imprumuta un carut sau sa iei second unul ar fi cel mai bine...nu stiu cat de comod e sa mergi cu carucior cu rotile de la crucea rosie pe scari, scolile nu au prevazute rampe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Azi am scapat de ghips!

Pana la urma la deschiderea scolii am mers fara carucior, doar cu carje si un scaunel. Carjele erau prea mari si a trebuit sa le taiem ca sa i se potriveasca, dar ne-am descurcat.

A doua zi am cumparat un carucior sport no-name (cred ca era chinezesc - dar m-am uitat cum arata si parea solid). L-am folosit doar cand nu aveam incotro, dar tot ne-a fost de ajutor sa ajungem de cateva ori la scoala. Iar fiica-mi chiar incepuse sa ii placa.

Colegii de clasa au fost foarte draguti, o ajutau cu carjele si cu caruciorul. Ne-am descurcat.

Multumesc tuturor de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sinzi,multa sanatate micutzei si mult succes a scoala!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput