Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Vai, fetelor - proaspetele mamici, ce va invidiez! Aveti niste ingerasi supeeerbi ! Sa va traiasca si sa va bucurati la maxim de ei!

Acuma, pe mine, din ce va aud/citesc, ma cam deprima partea cu alaptatul, nu stiu daca eu sunt capabila sa ma chinui ca voi. Sunteti niste mamici ambitioase! Dar ce nu facem noi pt binele bebe-ilor nostri?

Felicitari inca o data proaspetelor mamici!

35+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore .. eu daca strang de san nu tasneste, insa cand m-a strans asistenta tasnea... insa cand ma mulg cu pompa tasneste efectiv...
Eu alaptez la un san si curg din ambii... sa nu zic ca tampoanele sunt obligatorii...

FETELE HELP... cred ca mi-i se desface taietura.... am vazut ca parca numai 2 fire sunt intregi si parca curge putin sange..ma dezinfectez cu rivanol..oare propolisul ar ajuta? ce sa fac sa merg la dr sa ma recoase? sa mai astept? offf... nu ma doare.. parca ma pisca putin la pisu... asta de cand am avut scaunul si m-am pus pt prima data pe Wc.. in spital faceam din pozitia pup..

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Apropo de kg... m-a dus la nascut cu 72 , a doua zi 66. azi 64... dar nu mai am burta delos, am si talie, si silicoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felictari JADA, RAMMY, MATZA !!!.

LALI, LOREDANA
, foarte frumoase povestile voastre

SEI, ma bucur mult pentru tine

Lore, Sei aveti niste comori

Pupici la toate burticile si mamicile.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Buna Seidana!
Nu stiu daca propolisul e bun pentru epiziotomie, dar mie mi-a fost recomandat dupa operatia de mastita la san. La prima nastere am avut foarte mult lapte si, ramas in san, s-a infectat. Nu mi- pus copci dupa operatie, dar ma dezinfectam cu rivanol si ma dadeam cu propolis. Propolisul ajuta, dar nu in toate cazurile si lasa cicatrici cam uratele. Mai bine sa intrebi doctorul.

36 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Apropo de kg... m-a dus la nascut cu 72 , a doua zi 66. azi 64... dar nu mai am burta delos, am si talie, si silicoane...

Maamaaaa miaaaa...sexy mama
Aveti mila de noi,cele care inca crestem zilnic

De taietura nu stiu ce sa zic, stiu ca n-ai voie sa ridici nimic cateva zile bune,nici macar bebelina ,incearca sa te pazesti mai tare si daca maine e naspa,fugi la doctor

35+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Da lali asa este la gemeni exista riscul de nastere prematura Ramona a avut noroc k baietetii sunt destul de marisori...
Sei frumoasa foc bebelina, dulcik

Si eu sunt de acord cu voi in legatura cu vizitele rudelor imediat dupa ce te intorci din spital... Si oricum copii, in cazul meu, nu trebuie sa sa intre in contact cu toata lumea...

32+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Sexi mama

Lena - 33+

Mergi la inceput

CAMADY.. felicitari pt bebita Sa creasca Eva mare si sanatoasa si frumoasa...

LALIC.. BRAVOO....Bine ai venit MARIA SOFIA

RACHEL.. ce surpriza.. Felcitari pt nastere ... sa fie Anastasia Sanatoasa.. si bun venit in lume

Merg sa dorm putin ... continui dupa somnic cu recuperatul

Mergi la inceput

Schimbare semnatura

si +9.80 kg

Am pus aproape 2 kg intr-o saptamana... ar trebui sa ma ingrijorez???

PS: Am sfintit azi apartamentul

Lena - 34+

Mergi la inceput