Strugurasi S-O11 - HAI Theea, Nati! (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna dimineatza!!!

Lena lasa-le incolo de kg,eu am pus 20 de la inceputul sarcinii pana cu o saptamana inainte sa nasc ,si sunt convinsa ca voi da jos repede ce a ramas dupa nastere.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Lali, eu imi fac griji pentru bebe sa nu fie ceva rau... ca eu ma descurc la dat kg jos... cel putin sper :). Bebe sa fie sanatos. Asta e cel mai important.

Fug la o plimbare de dimineata

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Stie cineva de aceste tichete http://www.mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=207 ?

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Eu sunt bine, noi suntem bine si cuminti inca. Sper eu sa fim asa pana dupa 37 sapt.
Creola, chiar nu imi dau seama ce ai putea duce la spital pentru durerile de uter. Dupa cum stii ele sunt normale si insotesc revenirea uterului la forma initiala, ceea ce e foarte bine, ca toate vrem talia noastra inapoi. Sincer in afara de rabdare si multa iubire pentru bebe nu stiu ce altceva ar functiona. Cand se contracta incerci sa respiri adanc si sa te relaxezi sa usurezi senzatia
Sei, eu sunt adepta ideii de a lasa copilul sa doarma daca doarme, dar... daca mai are icter e bine sa o hranesti macar la 4 ore ca e somnoroasa de la icter si se trezeste cu intarziere chiar daca ii e fomica
Buricutul supureaza si dupa cadere. Respecti exact aceeasi toaleta ca inainte sa cada. Noua ne recomandasera betadine, altora li s-a recomandat alcool alb. Fa cum ai facut pana acum pana nu mai supureaza deloc
Cum a facut dupa 4 zile caca? Ce culoare? Negru? Verde inchis? Adica abia acum a eliminat meconiu? ( nu intelege ca e grav, intreb doar, ca stiu ca ala se elimina imediat deobicei)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! Am numarat eu oile in locul lui May...pana la 6, dar apoi am dormit pana pe la 9.30 si a fost tare bine.

Sei - eu am pus spirt in continuare. Daca nu sangereaza e totul ok. In cazul in care vezi ca ramane mai multe zile gelatinos ( mai mult de 4-5) si nu se cicatrizeaza pata aia alba, ar putea sa fie nevoie sa mergi cu ea inapoi la maternitate sa-i cauterizeze putin bontul cu nitrat de Ag. Eu asa am patit la Ana, dar s-a inchis bine dupa aceea.

Fetele mi-s la inot, eu le fac niste fasole batuta pentru pranz, dupa care merg la coafor ,mani, pedi si cumparat materiale pentru spital.

Pup!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata mamici si burtici,

felicitari tuturor proaspetelor mamici! multa sanatate si putere va doresc!
lali, nu ai zis cum a reactionat Paul cand a vazut-o pe bebelina.
de bujo nu stie nimeni cat a avut bb la nastere?

noi suntem bine, ne-am intors cu bine acasa, am pus suc de rosii si am stat afara non stop, ce fain e sa stai la casa!

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei,te-ai intors..m-ai cam speriat putin asa cu experienta ta,dar dupa ce totul s-a terminat cu bine si ai asa o frumusete de papusa ce mai conteaza restul?
Foarte frumoase toate fetitele,si dulci,cred ca le-as papa toata ziua

eu azi noapte am crezut ca gata,incepe si la mine,si ma vaitam toata ca io nuc red ca pot suporta asa dureri...mi se intarise si tuguiase burtica,si ma luau niste dureri,ma lasau,iar ma luau...dar de fapt, eram constipata doar:(..astept din zi in zi

Zubi, mami39+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Neata burticute :P ce faceti?
Eu azi am intrat in 37 de sapt , deci am liber la nascut de acum in colo. Vreau sa va intreb daac voi va confruntati cu urmatoare problema: in partea dreapat a buricului am o durere cand stranut, rad, sau cand ma pun in pat..etc, o durere de parac am impresia ca in orice moment burta va plesni in dreptul buricului! Voi ati patit ceva de genul asta??Tin sa mentionez ca buricul "nu mi-a iesit" adik este normal.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Felicitari Matza! Bun venit Kate Rina!

Felicitari rammo79! Bun venit baieneti dragi!

Bravooo JADE!!!!!!!!!!!!! Felicitari!!! Cata bucurie!

Felicitari Sei!!! Emotionanta poveste, am lacrimat si m-am bucurat pentru fericirea pe care o traiesti!

Loredana
este superba pitica, pare atat de fericita!

Doamne ce superba este bibi de Sei.

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Ieri am incheiat 38 de saptamani, am intrat in 39, nu-mi vine sa cred...este atat de aproape momentul intalnirii.

Declar + 16,5 kg.

Azi noapte si eu am crezut ca o sa nasc, am avut contractii destul de dureroase si bebe foarte miscacios, dar spre dimineata s-a linistit totul.

Am mari emotii, abia astept sa-mi intalnesc comoara, dar imi este si teama, vreau doar sa fie el sanatos si sa nu avem probleme.

Ieri am vizitat putin butoiul, probabil datorita expereintei din trecut mi-e teama sa nu pateasca ceva comoara mea.

Va si va doresc o saptamana minunata!

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salutare si de la noi

bine ai revenit acasa seidana, mamica curajoasa imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta neplacuta la spital, dar priveste la chipul adorabil a fetitei tale sa vezi ca totul sa meritat, pina la urma ai o fetita duuuulce de tot si frumoasa foc, sa dea dumnezeu sa va fie sanatoasa, papacioasa si norocoasa in viata

Lali pup mamica fericita, am vazut pozicele teodorei, este adorabila, iti seamana leit tie, are o fatuca de gogoasa sa va traiasca, sa va fie sanatoasa, si cu mult noroc in viata.

Lore felicitati si tie mamico pu comoara frumoasa, ai fetita adorabil de frumoasa, simt ca baietii de la odiseea aceasta vor sta la rind la fetele noastre, sa va fie sanatoasa, papacioasa, neplingacioasa.

Felicitari lui Racheel pentru comoara, la fel si lui Jade, Ramo, sa va fie puiutii sanatosi, linistiti, sa nu aveti nopti nedormite, sa pape bine sa creasca mari mari

Noi de citeva zile plingem impreuna, ne doare burtica si am incercat deja 2 preparate nui ajuta nimika, simt ca ma sufoc de suferinta cind o vad asa cum sa stringe micuta pina ii iese un gazut lore si noi avem puchinuti la ochi deja avem 2 saptamini aproape si parca se mai amelioreaza, eu iam sters cu apa fiarta calduta, apoi din cind in cind cu lapte de la sin, sper sa se faca bine puiutu mamei.
Eu nustiu ce sa manink, am slabit 14 kg deja nu mamai cintaresc, evident ca le dau jos din cauza stresului, si simt ca ameetsc intruna, nu amdormit de cind ma nascut, stau si o veghez, papa lacom lapte si regurgiteaza, mii teama sa o las fara supraveghere, sotul meu deja devine nervos ca nu se odihneste, si asta se resfringe si asupra mea, la voi bebeii cind papa sin tot se ineaca, eu am creat o fobie din cauza asta, mii frica cind se inceaca cu laptic, si nu o pot hrani cind sunt singura acasa, mereu trebuie sa mi fie cineva in preajma, soacra sau sotul nustiu cum sa scap de asta HELP!

Lali multumesc de sunet, scuze ca nu am raspuns, eu am vazut tirziu un apel nepreluat din Ro, si mam gindint ca cineva de pe forum ma sunat, dar eu eram mereu la proceduri si perfuzii cred ca asta sa rasfrint si asupra fetitei mele la cite preparate mi au introdus

Vorbeati de oaspeti, eu chiar o nesimtita imi place sa fiu, nu las pe nimeni sa vina in vizita ca nu sunt odihnita si nici nu sunt pregatita pentru musafiri. Doar socrii vin ca ei sunt alaturi de noi si ma mai "ajuta" soacra cite o 1 ora si apoi spune ca a obosit.

Off mam plins prea mult e destul.

Mamicilor care urmati sa nasteti, va doresc din suflet nasteri usoare si copilasi sanatosi si papacios nu dau nume ca sa nu se supere cineva dar ma refer la toate mamicile care inca nu au nascut.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput