Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 3
alexutzzza spune:
Miki am mai vorbit noi pe mess dar nu cu toate detaliile legate de spital. Horror nene rau! Si eu as spune sa ii faci un tratament cam ....macar 3 saptamani cu ceva homeopat de imunitate si abia dupa astea 3 sapt sa il duci la gradi ptr ca altfel mai rau tragi. Iti spun ca sunt patita cu entuziasmul ptr gradi (si orele pe care le aveam fara Yannis pe cap) si am dus copilu abia refacut (probabil nerefacut) si mi s-a intors de am tras apoi o luna...iti spun eu, nu-i o afacere...
Lorex poae? chiar ca suna de vis acolo si ii face bine Bobitzei aerul de munte. Noi din pacate nu am ajuns pana acum deloc cu Yannis la aer de munte, dar imi doresc.
Sorina tinem pumnii alor tai cu uraganul.
de Yannis
miremia spune:
Alex noi va asteptam la un munte atunci.
I-am dat Marei la micul dejun cereale cu lapte. Dupa ce s-a jucat cu lingurita prin ele, a pus castronasul la gura, a sorbit tot laptele (fara sa verse nicio picatura) iar apoi a trecut la mancat cerealele cu mana. Acum serveste cereale la un episod de Mickey.
Am intrat aseara pe site la disney.co.uk si am ramas uimita sa vad cum recunoaste toate pesonajele din Mickey (chiar si in cele mai minuscule ferestre). Apoi am descoperit ca pot sa-i printez personajele, sa le coloram imrpreuna. Eu am colorat, ea si-a asezat tacticos culorile intr-un pahar de iaurt, apoi le-a supt varfurile.
Era si Winnie pe acolo.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Mire pe 30 August stiu ca e Sf Alexandru de Yannis |
Ouch da! Noi il sarbatorim azi si m-a luat valul.
Oricum...las urarile aici pt marti.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Alex noi va asteptam la un munte atunci. I-am dat Marei la micul dejun cereale cu lapte. Dupa ce s-a jucat cu lingurita prin ele, a pus castronasul la gura, a sorbit tot laptele (fara sa verse nicio picatura) iar apoi a trecut la mancat cerealele cu mana. Acum serveste cereale la un episod de Mickey. Am intrat aseara pe site la disney.co.uk si am ramas uimita sa vad cum recunoaste toate pesonajele din Mickey (chiar si in cele mai minuscule ferestre). Apoi am descoperit ca pot sa-i printez personajele, sa le coloram imrpreuna. Eu am colorat, ea si-a asezat tacticos culorile intr-un pahar de iaurt, apoi le-a supt varfurile. Era si Winnie pe acolo. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bravo Mara! Ce fetita mare si isteat ai Mire!
Yannis de 2 zile a trecut de la "Ma!" la "Ma-a!" ptr Mara, Ma-a! are un fel de R mut cum e H-ul mut in Franceza. Mare minune! e al 4-lea cuvant al lui alaturi de "baba" (tata in greaca), giagia (bunica in greaca) si "Ba-a!" (Bala = minge in greaca)
de Yannis
ana_g spune:
...BF, daca Dani are cearcane de la 2 luni, de ce sunt puse pe seama unei alergii alimentare, ca el la 2 luni era alaptat, nu?.....sau pot reactiona, alaptati fiind, la alimentatia mamei, indirect.....musca in lapte, stiu, dar ma gandeam si eu....
simply, nu-ti mai fa inima rea pt fiecare cazatura, julitura...vor urma si altele, doamne-fereste mai rele poate....la julituri&co ma refer.....eu una sunt destul de relaxata, da, simt un arc electric in tot corpul cand il vad cum pica la 2 mm de un coltz sau de o muchie ascutita. acu vreo 2 saptamani a cazut si a dat cu dintii de marginea patului si a rupt o bucatica...serios....copilu nu a plans mai deloc, dintii sunt la locul lor....ori are dinti de fier, ori lemnul ala e de proasta calitate....
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Bravo Mara! Ce fetita mare si isteat ai Mire! Yannis de 2 zile a trecut de la "Ma!" la "Ma-a!" ptr Mara, Ma-a! are un fel de R mut cum e H-ul mut in Franceza. Mare minune! e al 4-lea cuvant al lui alaturi de "baba" (tata in greaca), giagia (bunica in greaca) si "Ba-a!" (Bala = minge in greaca) de Yannis |
bravo, yannis!
eu de cateva zile vreau sa cred ca stie sa spuna cum face pisica...adica eu il intreb, stefan, cum face pisica?..pisica face miau?...la care el..III-au! iiii-au! e tare simpatic, dar nu vrea tot timpul.....cam asta la capitolul cuvinte
_
mama lui Stefan, pui scump
dandanaG spune:
citat din mesajul lui alexutzzza La Multi si fericiti ani Loredana!!! La Multi si fericiti ani Sot de Bea si tati de Ivan si Adam!!! de Yannis |
subscriu
Sa fiti fericiti si sanatosi langa puii vostrii!
Dragos Andrei
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Loredana Sa ti se implineasca toate dorintele Mami de Ariana Motto-ul meu: "All I know is that I know nothing." |
subscriu si eu ca la mine nu se vede colorat :)
SA FII SANATOASA , SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI SI SA VA BUCURE MINUNEA PE CARE O AVETI...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
hello fetili....sarumana de coffe,sorina....merge si la amiaza...
alex , scuze...insa stiu ca tu ti-ai zis of-ul insa pe mine asa m-a amuzat:)...iti inteleg spumele..cred ca fiecare dintre noi face atunci cand plodaraia primeste alt regim decat cel agreatde tine...si nu stii cum sa protestezi politicos...
asa am fost eu ...pachet de nervi pana l-am dezvatat pe jiji de tinut in brate...ca mama numai asa l-a tinut de frica sa nu cada
bea...sa-ti traiasca sotul...si sa aveti copii sanatosi...poate pui o poza cu tortul...macar asa sa si noi
mire da progreseaza mara nu-i gluma..mi te si imaginez cum ti se umfla ranza de drag...( si eu la fel fac)
micki cum ekiti?
ana...lasa mama...macar v-ati tocit picioarele vazand ceva frumu...eu am stat sa ma gandesc ca pt concedii de genul asta as alege primavara sau toamna...dupa ce la atena care e f frumu...am zis ca mor pe acropole....
acu ce sa zic jiji e opusul lui yannis la capitolul pat...pus in patutz mic a inceput sa fie disperat...de asta ma intreb ce face la gradi????
aseara nu adormea...dat si bibe..lasat sa puna si mana pe tt ( e moratal....numa ca ma prinde rau de sfarc...si vad ca devine din ce in ce mai pasionat...)si am adormit ca in gara langa el...de m-am trez la 12 juma si cu tv deschis...si inghetzata...
de inchis /deschis lumina...si el e pe val...la mare ne-a terorizat cu asta mai ales ca erau ff multe intrerupatoare ziceai ca e muzeu nu camera de hotel...plus ca deschidea minibarul si scoatea toate sticlele si mi le aducea..le ducea si tot asa de m-a capiat...
face multe si intelege si mai multe....sunt chestii universale pe care le fac toti pufii dar care mie mi se par..supranaturale...
doarme...II TAI UNGHIILE...SPER SA REUSESC...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...