Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI LOREDANA !!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. .

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am citit in hopuri, dar n-am putere sa raspund... las pe maine. Am fost la o nunta azi-noapte, n-am apucat sa dorm decat vreo 2 ore... si nici nu cred ca o sa reusesc dar macar sa stau in pat cat or mai dormi copiii. Imi coace un deget de la picior si ma cam doare, nu mai zic de basicile din talpa...

Va pup. Sa aveti o duminica frumoasa... cat a mai ramas din ea.

Mire petrecere frumoasa. Sa-ti traiasca nepotelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

sunt zdrentze......mi-a facut asta mic niste istericale...ceva de groaza.....n-am mai vazut asa ceva...abia isi mai tinea ochii deschisi, dar nu se dadea batut.....nici in brate, nici pe jos....mi-era si frica sa-l las, sa nu dea cu capul de ceva....nici nu vreau sa stiu cum se auzea de afara (totul se petrecea la parter..)...tipete, urlete....ca un porc la taiere, nu stiu daca ati asistat la asa ceva, dar e perfecta comparatia......bon, era praf de oboseala, sa zicem ca il inteleg pe de o parte.....nici nu mananca de cateva zile, ceai...putina fructa....ceva lapte poate...biscuiti la greu daca s-ar putea.....acum m-am mai linistit, dar imi venea sa-mi smulg parul din cap si sa ies pe usa urland, potopul dupa mine.....noroc ca o am pe soacra-mea, tragem impreuna la jug......plus ca-s cam nedormita (noaptea trecuta am facut maraton neveste disperate pana la 3 dimi)....ceva remedii homeopate pt asa ceva stiti? la copil ma refer

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

sunt zdrentze......mi-a facut asta mic niste istericale...ceva de groaza.....n-am mai vazut asa ceva...abia isi mai tinea ochii deschisi, dar nu se dadea batut.....nici in brate, nici pe jos....mi-era si frica sa-l las, sa nu dea cu capul de ceva....nici nu vreau sa stiu cum se auzea de afara (totul se petrecea la parter..)...tipete, urlete....ca un porc la taiere, nu stiu daca ati asistat la asa ceva, dar e perfecta comparatia......bon, era praf de oboseala, sa zicem ca il inteleg pe de o parte.....nici nu mananca de cateva zile, ceai...putina fructa....ceva lapte poate...biscuiti la greu daca s-ar putea.....acum m-am mai linistit, dar imi venea sa-mi smulg parul din cap si sa ies pe usa urland, potopul dupa mine.....noroc ca o am pe soacra-mea, tragem impreuna la jug......plus ca-s cam nedormita (noaptea trecuta am facut maraton neveste disperate pana la 3 dimi)....ceva remedii homeopate pt asa ceva stiti? la copil ma refer

_

si noi avem pase de istericale cu trantit pe jos... si le face cand nu-i convine ceva si de regula e clar ce vrea... (ultima data nu vroia afara si se trantea pe jos si urla nu coopera de nicio culoare)... dar pana la urma ne-am inteles, il iau cu vorba, il conving eu cumva... dar, ca se lega cu ce ziceai tu imi face istericale cand e flamand... in ziua respectiva nu prea a mancat... cand e satul e un dulcic de intins pe paine...

l-am scos afara cu carut, n-a vrut in carut, am luat-o pe jos, la nici 10 m s-a razgandit si vroia inapoi spre casa... si avem de traversat o strada, imi urla ca vroia s-o ia singur inainte... l-am oprit i-am explicat, i-am aratat masini, am asteptat-o sa treaca, i-am aratat cum trebuie sa ne uitam in stanga si in dreapta... uimitor la noi functioneaza explicatia! nu stiu ce intelege dar e receptiv la explicatie... si taica-su era atat de iritat de istericalele lui ca daca ar fi fost mai mare (cum zice el il asteapta sa vorbeasca si sa se inteleaga in vorba cu el) sigur i-ar fi dat o palma la fund... mi-am promis ca nu-l voi bate niciodata... pe Ela am mai tras-o de par si i-am dat la fund si imi pare tare rau... si taica-su imi zice ca regreta cand mai ridica vocea la el...

la noi mai sunt si caniniii de iesit, deci nemancat, dinti... deci noua ne trebuie rabdacol...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI LOREDANA !!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. .

subscriu si asteptam cu interes tortul!!!
Multa sanatate!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani Loredana

Sa ti se implineasca toate dorintele

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

SUBSCRIU CU DRAG!

Am intrat sa urez Loredanei La multi ani.
Am vazut ca am ce citi.
Intru mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

seara buna...

ruxi, da, cu siguranta ca era nu obosit, ci extenuat! se trezise la 7, ma asteptam sa adoarma pana in 2, la 3 si ceva a cedat, dupa un lapte cald cu miere....a fost groaznic oricum....si tot cu kuru in sus s-a trezit, nici in brate nu era bine, nici pe jos...isi arcuia fundul in spate, m-am gandit ca-l doare ceva la putza, dar totul era ok...uf...maine ma duc cu el la doc, febra nu a mai facut, dar vreau sa il vada cineva...a si slabit.....nu era el cine stie ce pufos, dar eram multumita, acum e ascutit...costeliv....serios.....

uneori mi-e dor de el ca nou nascut, nu stiu de ce....atunci era mai simplu.....acum s-a complicat sitatia...si am senzatia ca ma depaseste, ca nu pot tine fraiele.....

_

Mergi la inceput

of micki prin ce-ati trecut...cand ma gandesc ca va trebui la un momemntdat sa trecem si prin asta cu pufuletii nostri...
imi amintesti de momentele in care sor-mea statea in spital cu mihaitza "vampirashul" si ce imi povestea de acolo ma cruceam...groaznic, conditii mizere (sper sa se mai fi renovat intre timp)..medici limitati...toti copiii primesc antibiotic inca de la triaj...ce sa mai zic..stiti si voi..

ana, tu unde ai fost? k n-am fo' pe faza..

alexutza, ce viatza agitata ai, obosesc numai cat vizualizez cand iti citesc postarile
deci yannis e un smecherel, face haz de crizele bunicii :)))).
eu o culc asa pe bobitza de cand s-a nascut, stau langa ea ca tre sa se joace cu parul meu ca sa adoarma, uneori ii cant, ne pupacim, ne tinem in bratze. e alintata dar si mie imi place!

sorina, sunt bine ai tai?

istericale? bobitza de regula e cuminte dar cand vrea cu adevarat ceva am pus-o. mai nou e disperata s-o lasam sa se joace la volanul masinii si prin masina in general, sa sara de pe o bancheta pe alta, sa umble prin toate locushoarele. am lasat-o o data si de atunci e disperata. nici nu intram bine in parcare si incepe sa spuna "pa" de zeci de ori. adica sa plecam. si asa face mai nou cand nu vrea sa plece de undeva ne spune "pa, bye-bye", imi da tot ce-i cer, face orice numai s-o las in pace. intr-o zi am lasat-o in masina si m-am facut ca plec sa vad ce face si n-avea nici o treaba. era fericita!!!si de regula e o mamoasa, nu se dezlipeste de mine decat..pt volanul masinii .
daca o iau cu fortza incepe sa tzipe "nuuuuuuu, nuuuu" si apoi urmeaza istericalele de n-o pot tine in bratze. imaginati-va ca asta se intampla mai nou de fiecare data cand ne dam jos din masina. adica in fiecare zi.

la mare incepuse sa raspunda cu da si nu la intrebari dar de ceva timp nu mai spune decat daca, tot asa, isi doreste cu adevarat ceva.

Apropo de ce spune Ruxita si mie mi se pare ca intelege de cele mai multe ori ce-i explic. Dar ca sa fiu sigura am invatat-o sa fuga spre mine cand aude vreo masina. nush daca-i bine dar..pana una alta sta lipita de mine cand suntem pietoni.

Tomaca? Danasor?

Nyny, petrecareatz-o! ti-a trecut buba?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

seara buna...

ruxi, da, cu siguranta ca era nu obosit, ci extenuat! se trezise la 7, ma asteptam sa adoarma pana in 2, la 3 si ceva a cedat, dupa un lapte cald cu miere....a fost groaznic oricum....si tot cu kuru in sus s-a trezit, nici in brate nu era bine, nici pe jos...isi arcuia fundul in spate, m-am gandit ca-l doare ceva la putza, dar totul era ok...uf...maine ma duc cu el la doc, febra nu a mai facut, dar vreau sa il vada cineva...a si slabit.....nu era el cine stie ce pufos, dar eram multumita, acum e ascutit...costeliv....serios.....

uneori mi-e dor de el ca nou nascut, nu stiu de ce....atunci era mai simplu.....acum s-a complicat sitatia...si am senzatia ca ma depaseste, ca nu pot tine fraiele.....

_

mai sunt masele de iesit? poate are dureri..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alex noi va asteptam la un munte atunci.

I-am dat Marei la micul dejun cereale cu lapte. Dupa ce s-a jucat cu lingurita prin ele, a pus castronasul la gura, a sorbit tot laptele (fara sa verse nicio picatura) iar apoi a trecut la mancat cerealele cu mana. Acum serveste cereale la un episod de Mickey.

f tare!

Citat:

Am intrat aseara pe site la disney.co.uk si am ramas uimita sa vad cum recunoaste toate pesonajele din Mickey (chiar si in cele mai minuscule ferestre). Apoi am descoperit ca pot sa-i printez personajele, sa le coloram imrpreuna. Eu am colorat, ea si-a asezat tacticos culorile intr-un pahar de iaurt, apoi le-a supt varfurile.

Era si Winnie pe acolo.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput