Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Yannis de 2 zile a trecut de la "Ma!" la "Ma-a!" ptr Mara, Ma-a! are un fel de R mut cum e H-ul mut in Franceza. Mare minune! e al 4-lea cuvant al lui alaturi de "baba" (tata in greaca), giagia (bunica in greaca) si "Ba-a!" (Bala = minge in greaca) de Yannis |
Bravo Yannis!
ce vrei bai alexutza, lasa-l ushor ca baiatul tre sa invete 3 limbi deodata!
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g eu de cateva zile vreau sa cred ca stie sa spuna cum face pisica...adica eu il intreb, stefan, cum face pisica?..pisica face miau?...la care el..III-au! iiii-au! e tare simpatic, dar nu vrea tot timpul.....cam asta la capitolul cuvinte _ mama lui Stefan, pui scump |
Bravo stefanel!
in curand mami o sa iti faca capul patrat!
ai putzintica rabdare!
decenuela spune:
neatza fetele..las cafeaua facuta de JM...hai repede ca altfel o beau toata...ca sunt praf...praf
s-a trez din juma in juma....de m-a capiat...cred ca ne iese ultimul dinte....ca altfel nu-mi explic...singura mea scapare de a nu=l plimba prin casa au fost tt...le cauta..le gasea si se linistea pt o bucata de timp...
oricum pt cultura voastra generala...referitor la dinti &co....cred ca eu voi aborda acest subiect cand pe aici se va discuta despre shtoarfe...prietenii...si alteevenimente ce se petrec pe la....40
va las...a deschis deja usa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ana_g spune:
'neata!!
lorex, noi am fost la viena
sorina, mersi mult de info cu homeopate!
gata, 24 de ore fara febra, noapte excelenta...pt el cel putin, ca eu una m-am perpelit...rudele de la lacul rosu....frate, am crezut ca nasc...serios....cand am nascut eu nu prea activam pe aici, dar sa stiti ca eu am nascut expresso...la 0:46 am avut prima contractie, la 2:55 nascusem...asa ca nu prea am suferit..dar azi-noapte....cred ca vreo 3 ore m-am perpelit pana sa-mi treaca prin gand sa iau un antinevralgic, singura chestie calmanta ce-o aveam...si cum eu nu prea apelez la asa ceva, si-a facut un efect....di vis! asa fain mi-a luat durerea.....pluteam, nu alta
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
Buna dimineata,
Intru si eu pe fuga sa spun
" La multi ani Loredana"!
Cu intarziere de sigur si cu de rigoare. Dar pe wk, nu am cum sa intru. Sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de viata impreuna cu bombonica ta.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Am vazut ca ati scris ceva. Incerc sa recuperez, dar am treaba multa la servici. Poate diseara inainte de culcare ca tati e plecat cu serviciu.
Tudor s-a spuarat cand a plecat tati ieri de dimineata. A lasat botic. Era cu mama si speram ca poate dorm si eu un pic mai mult (am restante la somn ca ma scoala toate orataniile din jur dimineata; abia astept sa vina vremea mai rece sa le tina la intuneric mai mult ).
Dar ti-ai gasit! N-a vrut si pace, el care pleca una-doua cu mama la plimbare la biserica, in carut. A plans, a trans de portita de la scari, s-a vaitat, mi-a adus pantofii si i-a pus pe scara ca sa-mi accelereze pregatirea . Am coborat in pijamale ca sa ma vada si sa nu creada ca am plecat si eu. Nimic. A trebuit sa ma imbrac si sa mergem toti la plimbare. La ora 8 dimineata, desigur
Cum parcul este langa biserica, am fost intai acolo. Nu v-am spus dar are o pasiune sa mearga la biserica. Se inchina cand vede icoane, lumanari (inclusiv pe cele de tort in carticele), biserci, aude muzica. L-a obisnuit mama. Ieri cand oamenii cantau aliluia, canta si el si chiar ni s-a parut ca reusea sa zica aliluia. Am fost sa aprinda singur lumanarea ca altfel nu se poate. Voia sa intre si in biserica, dar am stat la usa, ca mama a zis ca nu se poate cu carutul (sincer nu stiu de ce) si asa pe jos sa nu i ia la fuga si sa deranjeze. Pana la urma a plecat cu o mamaie care l-a luat de mana (asta nu-mi place deloc, nu e prea safe).
V-am spus ca la mare ne-a tinut cam juma'de ora pe Trinitas cand a dat de el ?
Si toata ziua a stat lipit de mine. Daca ma duceam doar pana in bucatarie venea fuga si ma tragea de pantaloni spre living.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
ana_g spune:
citat din mesajul lui tomaca Am vazut ca ati scris ceva. Incerc sa recuperez, dar am treaba multa la servici. Poate diseara inainte de culcare ca tati e plecat cu serviciu. Tudor s-a spuarat cand a plecat tati ieri de dimineata. A lasat botic. Era cu mama si speram ca poate dorm si eu un pic mai mult (am restante la somn ca ma scoala toate orataniile din jur dimineata; abia astept sa vina vremea mai rece sa le tina la intuneric mai mult ). Dar ti-ai gasit! N-a vrut si pace, el care pleca una-doua cu mama la plimbare la biserica, in carut. A plans, a trans de portita de la scari, s-a vaitat, mi-a adus pantofii si i-a pus pe scara ca sa-mi accelereze pregatirea . Am coborat in pijamale ca sa ma vada si sa nu creada ca am plecat si eu. Nimic. A trebuit sa ma imbrac si sa mergem toti la plimbare. La ora 8 dimineata, desigur Cum parcul este langa biserica, am fost intai acolo. Nu v-am spus dar are o pasiune sa mearga la biserica. Se inchina cand vede icoane, lumanari (inclusiv pe cele de tort in carticele), biserci, aude muzica. L-a obisnuit mama. Ieri cand oamenii cantau aliluia, canta si el si chiar ni s-a parut ca reusea sa zica aliluia. Am fost sa aprinda singur lumanarea ca altfel nu se poate. Voia sa intre si in biserica, dar am stat la usa, ca mama a zis ca nu se poate cu carutul (sincer nu stiu de ce) si asa pe jos sa nu i ia la fuga si sa deranjeze. Pana la urma a plecat cu o mamaie care l-a luat de mana (asta nu-mi place deloc, nu e prea safe). V-am spus ca la mare ne-a tinut cam juma'de ora pe Trinitas cand a dat de el ? Si toata ziua a stat lipit de mine. Daca ma duceam doar pana in bucatarie venea fuga si ma tragea de pantaloni spre living. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
ce dulce trebuie sa fie...stie sa se inchine deja?1 mi se pare extraordinar....uite ca poate ar trebui sa-i arat si lui stefan cum, desi eu deocamdata ma multumesc sa ii arat ca doamne-doamne e sus
(apropo de doamne-doamne care e sus, sotul meu cand era mic avea agatat de perete un iepuras...si cum iepurasul era sus, si stia ca si doamne-doamne e sus, concluzia a fost ca iepurasul e doamne-doamne:))
_
mama lui Stefan, pui scump
miremia spune:
Hello fete!
Nyny
Ieri iar mi-am facut de cap cu tortul, azi ar fi tb sa tin post negru.
M-a intrebat tipa de la aprozar ce fac de mancare si la raspunsul meu mancare de cartofi cu pui de tara pt piciutanie, s-a intors o doamna mai in varsta la mine si mi-a spus pe un ton mai aspru ca azi se tine post. De ce nu-si vede oare lumea de treaba?
Stiti ca azi e sarbatoare da? Sa va odihniti!
Tomaca ce scump trebuie sa fie Tudorelul facandu-si cruce! O sa o invat si eu pe a mea. Eu am intrat de doua ori pana acum cu carutul in biserica, l-am parcat intr-un colt si am luat copilul in brate. Daca il las afara sigur nu-l mai gasesc.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Hello fete! Nyny Ieri iar mi-am facut de cap cu tortul, azi ar fi tb sa tin post negru. M-a intrebat tipa de la aprozar ce fac de mancare si la raspunsul meu mancare de cartofi cu pui de tara pt piciutanie, s-a intors o doamna mai in varsta la mine si mi-a spus pe un ton mai aspru ca azi se tine post. De ce nu-si vede oare lumea de treaba? Stiti ca azi e sarbatoare da? Sa va odihniti! Tomaca ce scump trebuie sa fie Tudorelul facandu-si cruce! O sa o invat si eu pe a mea. Eu am intrat de doua ori pana acum cu carutul in biserica, l-am parcat intr-un colt si am luat copilul in brate. Daca il las afara sigur nu-l mai gasesc. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, da cik azi post serios fara ulei chiar. Soacra mea si-a facut niste taitei cu un ceva din seminte de ceva...tahini se numeste, nu mi-e clar ce e, poate ne spune Ruxita.
Tomaca Foarte frumos cu Tudor. Yannis nu prea le are cu astea, doar misca mana in aer ca o musca beata cand ii zice bunica-sa de deochi (ca soacra face cruci asa in aer si ii zice nu stu ce). In rest...am fost in concediu cand am fost pe insula la biserica duminica la preotul care ne-a casatorit si l-am impartasit...cum auzea muzica de biserica incepea sa danseze si eu nu stiam unde sa ma mai ascund, iar mai trageau clopote iar mai cantau un cers, Yannis dadae din maini si din fund si pocnea din degete
de Yannis