Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Nu stiu cate mesaje mai am pana la 10, sper sa nu devin enervanta :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde pupam Sonicul, si Ana mai pica pe spate..si cum locul ei preferat e pe covor...

Mayane un singur cuvant - chilotel.
Nici Ana nu sta la pus si am vrut sa-i iau, dar la nr. 4 nu sunt, dar voi puteti lua chilotel nr. 5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rmbbc

Nu stiu cate mesaje mai am pana la 10, sper sa nu devin enervanta :D

inca 5
poti sa povesteti la mamici despre Carmenutza ta!

Mergi la inceput

Hhmmm, cam greu asta cu povestitul Lori... si nici nu este cine stie ce povesti. Las ca pana de sarbatori ne revenim noi si sper sa sarbatorim impinirea anisorului departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Chilotei sunt si nr.4 - la Libero si la BabyLove

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Apropo de copii; daca i s-a mai intamplat vreunei mamici treaba asta: adoarme copilul bine mersi, doarme frumos vreo jumatate de ora dupa care incepe sa se tot fataie prin somn de pe o parte pe alta si tot da sa se trezeasca si intr-un final daca nu gaseste sanul in dreptul gurii ca si cuma ar fi un biberon se enerveaza si incepe sa "miorlaie". adica vreau sa zic e ceva care se intampla si altora; nu are vreo cauza comportamentul asta, nu?

Mergi la inceput

Mersi Mimo Notat!

Pt Tunde, De ea si cine o mai fi cu copil nemancacios www.kellymom.com/nutrition/solids/delay-solids.html" target="_blank">un articolas interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Carmen, parca ziceai ca ai scris un mail la dir muncii. Trebuie sa ne intoarcem inainte cu 30 de zile ca sa primim aia 500 de lei?
Fetelor care v-ati intors ati primit vre-un ban?
Ce pasi avem de facut? Stie cineva?

Tot felul de stresuri am azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

multumim Lori
Problema ca nici solide nici lichide nu vrea..tzatza ii dau cat pot de mult..stiu ca ii face bine..de azi am inceput cu joaca..cand deschide gurita ii dau ,cand nu..nu..Nu vreau sa se simta fortata sa manance..aici am gresit si cu fra-su..care si in ziua de azi se pune cu scarba la masa...
Ma intreaba "cat trebuie sa mananc de pe farfurie?",..
-Cat iti trebuie sa te saturi..cica"mai bine mananc ami tarziu daca nu te superi"
ce sa-i zici..nu ma supar..sa manance cand ii este foame.E un sclepci..are 25 de kile..dar nici tac-su,nici Eu na-m fost mai grasi in copilarie
Sanatatea nu sta in grasime

Mergi la inceput

Tunde exact, exact!! Asta vreau si eu sa nu fac! Sa nu o fortez, s anu insist pana la nervi (ai ei); asa zic si eu ca am gresit cu Robert, el mai nou a invatat sa zica "nu vei deloc". Deci, decat sa-i indes cu 100 g mai mult pe gat mai bine ca sa o fac sa descopere ca fructele sunt ceva bun, ca sa pape nu e vreun chin, intelegi tu. De asta deocamdata folosesc borcanele, ca nu ma oftic ca arunc, din alea ii pot da 3 zile din 100 g. Aaaa..azi i-am dat "aripa fericita" si a mancat singura, tot musca, sugea, avea gura plina si nu inghitea, inm fine, s-a vazt ca a gustat si i-a palcut carnita.
Asta a mea suge de zici ca se termina zilele. Si mi se pare ca se rotunjeste.

zumzu arata-ne si noua prima poza vanduta, sa te serbam aici!

Mergi la inceput