Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx sarumana pt Bendeac!!!
tricoul mulat se poarta pe un corp perfect. Stiu ca in lumea voastra perfect inseamna atat mers la sala si inghitit steroizi cu pumnu’ ca ghiolbanu cat si burta de bere si ceafa plina de slana. Noi insa ne facem datoria…

Apreciem faptul ca mergeti toti pe scutere fara casca! Ne dati sperante… Dar va atragem atentia ca atunci cand pe un motor sau pe o motoreta sau pe o bicicleta sau pe un scuter se afla un el si o ea dintre care el are casca si ea nu, se traduce prin : “Mori fa in mortii ma-tii!” MA rog… Asta nu le deranjeaza pe femeile din Romania intrucat aceasta atitudine reprezinta o normalitate in relatia dintre sexe in tara noastra.

mi-ai facut ziua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am citit pe larg...Anka la fel de independent e si Andrei, am lipsit un weeknd intreg, a fost foarte fericit cu buni, mananca de la oricine, zambeste la oricine, e fericit la oricine in brate, daca-l pup isi intoarce capul in partea opusa, vrea sa scape din brate, se bucura cand ma vede, dar daca plec nu ma cauta din priviri, se joaca cuminte, doarme singur, n-are nevoie de prezenta mea, dar eu nu-mi fac griji, sigur simte nevoia sa fie pe langa noi ca mame, doar ca vrea sa fie si pe cont propriu, sa zic asa. Fetita mea in schimb a fost si este extrem de mamoasa, n-o puteam lasa cu nimeni pt mai mult timp, numai pe mine ma voia. Ma doare un pic sufletul ca Andrei e altfel, dar pe viitor e mai bine pentru el sa fie independent.

Si ma laud, azi avem primul dintisor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

pe mine nu m-ati strigat la prezenta, dar semnez si eu.

Azi am fost la vaccin, a plans, acum doarme, sper sa nu faca febra. CA tot vb. de vaccinul din maternitate, am intrebat si eu si mi-a spus ca nu se mai masoara, pt. ca a fost inchis institutul CAntacuzino si nu se mai fac pe nicaieri acele vaccinuri, asa ca nu se mai ia in calcul. Eu zic ca sta bine cu greutatea,7 kg si 68 cm la 6 luni si jumate.

eu v-am citit, dar cum nu am avut nimic de adaugat sau spus nu m-am bagat in seama. stiu ca sunt ff multi bbi bolnavioari -am pe toti sa treaca repede perioada asta..

Raysa are 1 saptamana de cand se tot ridica in picioare de tot ce se poate tine, a inceput sa puna si pas, dar parca -i o balerina, merge pe varfuri,spune mama la toata lumea, pana si lu' tacsu. Eu ma lupt cu aceleasi 4 kg. poate pana incep treaba, adica in noiembrie , sa le dau jos, dar....mereu un dar.

Lavinia, am trimis banutii ,dar buni nu raspunde la tel asa ca trimis un sms.

CAm atat, astept acum sa vad daca face febra sau nu, deci azi nu pup sala.Piscotel, tu ai inceput munca, ai primit stimulentul sau macar ai facut dosarul pentru al primi?

Va pup sa aveti o zi racoroasa, LMA sarbatoritilor de azi.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey fetele!

Raportez ca pilaful cu legume a avut un succes monstruos. Am papat si azi a doua portie. Iar eu m-am simtit bine ca papa si ea mancare mai serioasa...Cred ca o sa incep sa gatesc mai des, asa ca sap dupa retete. pana una-alta, maine mai bagam o portie de chiftelute.

LORI, ma bucur ca ti-a placut

RALUCA, bine ai venit. Mai scrie 3 mesaje cu bla-bla sa scapi de moderare. Da, uneori si mandra mea se mai trezeste la scurt timp dupa ce adoarme. Si se pune pe miorlait, pt ca tzitzi e departe, intrucat ea doarme la ea in patut. Dar o potolesc repede. Nu ai de ce sa-ti faci pb, doar ajunge mai greu la ”deep sleep”, e normal, la fel cum e normal sa se trezeasca intre ciclurile de somn etc.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aoleu, TUNDE, www.antena3.ro/romania/harghita-a-cazut-prima-bruma-iar-temperatura-in-zori-a-fost-de-un-singur-grad-celsius-135086.html" target="_blank">a venit iarna la voi???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna!

Anka, te inteleg perfect, si Tudor e tare independent cand vrea el. Daca il iau in brate, vrea la tati, daca il ia tati in brate vrea la mine. exact asa face si Tudor!

Nu mai stiu care zicea de introducerea muraturilor la bebelusi la 8 luni. Ei bine, eu am o vecina care se lauda ca fetita ei mananca fasole si varza si "n-are nimic". Fetita are si ea spre 8 luni. Asa ca asta cu "fiecare mama stie ce-i mai bine pentru copilul ei" nu e intotdeauna valabila.

Despre noi: Tudor e bine, a avut si el muci cateva zile, acum e un pic mai bine - i-am dat numai apa de mare. De mancat nu mai are nici o problema nici cu legumele, totul e bun . Iar eu, eu, as vrea sa aiba ziua macar 2 ore in plus sa stau mai mult cu bebe...

Ma intorc la munca si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Sa va povestesc ce am patit azi.
De o vreme Alex vrea tot in barte, caruciorul nu-i mai place. Sta ce sta acolo si gata, mai ales la oboseala incepe sa planga si trebuie ridicat. Azi am facut plimbarea de dimineata si veneam spre hotel, l-a apucat plansul. L-am luat in brate, cu o mana il tineam cu alta impingeam carutul. Si e greu gogul, are 9 kg, plus hainele...e ceva...
N-am mai putut sa-l duc, trebuia sa trecem mai multe treceri de pietoni, sine de tramvai, trebuia sa ma misc repede si l-am pus iar in carucior...normal, iar plansete. La un semafor un baiat tanar incepe sa-mi explice ceva, nu intelegeam nimic in germana lui. A luat-o pe engleza daca nu a mers asa. Si mi-a explicat el ca nu e bine pentru creierul baiatului sa il las necajit in carucior, cu atatea zgomote in jus, sa-mi iau neaparat ceva sa-l port langa mine, marsupiu sau ceva ca asa se simte in siguranta, cu fata la mine. Ca doar costa numai 100-150 de euro...ma uitam la el si nu mai stiam ce sa zic...parca m-a facut idioata nu altceva....Pai 150 de euro cat zicea el e jumatate din indemnizatie...si nu e asta, doar avem marsupiu dar e greu sa-l asez acolo singura, Alex e greu, eu nu pot sa car mult timp atatea kg, plus ca plange la oboseala, nu plange de fiecare data cand iesim, ba chiar rade, chiuie si e fericit mult timp.
Zici ca mi-a dat doua palme nu alta, ce barbat de la noi te opreste sa-ti tina lectii de psihologia copilului....l-am luat in brate si intr-un minut dormea.

Nu stiu ce are ca de la o vreme nu mai doarme in carucior, trebuie luat in brate si adormit, apoi abia pus in carucior. De cand cu dintii astia e mai sacait. Doarme acasa doar daca stam fata in fata, el cu mainile pe obrajii mei, sa fie sigur ca nu plec. Plange dupa mine daca plec dar sta si cu tati. Ieri a intins mainile la o femeie din statia de metrou, a vrut la ea in brate, si s-a dus...

Ca vorbeati de castravete, ce credeti ca a primit Alex azi de la o femeie care ne serveste micul dejun...o punga de Haribo! Draga de ea credea ca el mananca ursuleti....a fost totusi buna de fosnait, ursii raman la noi.

Multumim pentru urarile de Sf. Alexandru, habar nu aveam ca e azi!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

alinushali, la prezenta am strigat pe cine n-a mai intrat de luni de zile...
Unele au anuntat ca au nascut si au disparut, altele s-au inscris in club si au disparut, altele sunt active, dar pe alte topicuri.
Oricum, nimeni nu e obligat sa dea cu subsemnatul, ca traim intr-o tara teoretic libera.
Dar sunt sigura ca ne bucuram cu toate cand primim vesti bune, si suntem in stare sa oferim un umar si incurajari cand vestile sunt mai putin bune.
Oricum, eu la toata lumea, fie prezenta sau disparuta.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ciudatica, cum e la munca? Cum te-ai acomodat? A fost greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dedicut in mod normal n-as da doi bani pe vorbe de astea d ela binevitorii trecatori; am ajuns la concuzia ca si daca urla copilul, chiar daca e lasat, mama stie ea cel mai bine de ce. Dar am ramas interzisa de ce-ai scris, e un pic haios, un barbat, strain...ce nebunie!!!

Mi-a venit leganusul, il montam si cu ocazia asta declar ca nici sa scap o geana nu mai am loc prin casa de atatea jucarii!

Mergi la inceput