FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 9
nikoniko spune:
Irip, eu iau de atunci neintrerupt coenzima q10-1/zi. La inceput am luat de la Doppel, si acum iau de la firma Solgar. Si colesterolul il am in limite normale acum.
Cat despre monitorizari, eu nu am fost de la stabilirea schemei pana cand am inceput stimularea deloc(adica vreo sapte zile). Apoi am fost in ziua a sasea de stimulare, in ziua a 8-a, ziua a 10-a, a 11-a, si apoi la punctie. Dar sunt sigura ca nu e o regula.
MTHFR C677 Homozigot
Elena1981 spune:
Draga Irip, termenul meu este 30 nov. si voi naste la Elias cu dr. Nicoleta Dumitru. Imi place mult dr., e extrem de disponibila si amabila, o pot suna oricand si are rabdare cu pacientele. Imi convine, de asemenea ca nu ma lasa sa astept cand merg la control. Oricum, nu ma lasa pana pe 30 nov, ci imi face cezariana cam pe 20. 30s
Elena1981 spune:
Irip, eu am mers la 4-5 monitorizari in timpul tratamentului si nici nu poti stii de la inceput cand te cheama pt ca e in functie de cum reactioneaza organismul tau la medicatia fiv.
irip spune:
Elena,
Mai ai foarte putin timp pana la marea intalnire cu pruncul tau. Ati pregatit camera si hainutzele?
Viitoare mamica
anaoi spune:
Am emotii mari fiind ca sunt la primul FIV. De la sfarsitul lunii iunie sunt in "priza" cu dosarul - istoric analize, investigatii etc, si de asemenea am refacut analize, ecografii, histerosalpinografie si histeroscopie.
Mai am o saptamana pana la prima injectie cu Diphereline, insa pana atunci continui cu Logest. Sunt deja la folia nunarul 4 de AC (fara nicio zi pauza). Momentan sunt in cautarea medicamentelor din protocol la un pret cat mai rezonabil (am fost la nu stiu cate farmacii).
http://tt.lilypie.com/uJdlp3.png
irip spune:
BIne ai venit printre noi! Niciuna dintre noi nu isi doreste sa fie aici, insa iata-ne. Ma bucur ca o sa am si eu o partenera de suferinta in perioada asta. Cu ce doctor faci Fiv ul? Cand incepi injectarea cu DIphareline?
Viitoare mamica
irip spune:
ELena, am cam incurcat borcanele. Voiam sa iti zic ca mai ai putin pana la intalnirea cu pruncii tai..cu cei 2 baietei.. deh, batranetea
Viitoare mamica
Elena1981 spune:
Stai linistita, Irip! Intr-adevar, mai e putin pana la marea intalnire! Acum zugravim si incercam sa ne amenajam casa pt copilutzi. Sper sa terminam in 2 sapt. Am fost in dimineata asta la dr si baietii cresc ca fat frumos de repede- au 2 kg si 1,800 greutate si sunt lungani. Partea proasta e cu colul care se tot scurteaza-2,4 asa ca am ajuns acasa si m-am varat in pat. Bafta fiv-oaselor! Sa ne tineti la curent cu nr de foliculi, cu data punctiei si cu felul in care va simtiti.
irip spune:
Elena, curaj si stai cuminitica in pat. Noi te sustinem virtual...de saptamana viitoare sper ca voi incepe si eu injectarea...am o perioada ff grea la serviciu si nu reusesc sa ma odihnesc si sunt extrem de stresata. ma framant ca situatia e stresanta tocmai in perioada asta cu Fivul si sper sa nu ma afecteze..sper sa nu fiu atat de ghinionista si stresul sa fie prea puternic si sa nu reusesc...
Viitoare mamica
Elena1981 spune:
Irip, nu iti mai face atatea griji. Cred ca pt toata lumea e stresanta perioada de tratament, punctie si apoi embriotranfer- e si teama de necunoscut, dorinta enorma de succes si teama de esec in acelasi timp, hormonii razna de la medicatie, totul amplificat de situatiile complexe de la serviciu. Eu te sfatuiesc ca dupa embriotransfer sa iti iei 1 sapt de medical pt a te deconecta de toate problemele si pt a le permite bebeilor sa se lipeasca bine. 30+