FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 10
irip spune:
Elena, mai mult ca sigur imi voi lua o saptamana libera dupa ET. O sa fac tot ce tine de mine ca sa fie bine. Poate ma mai lamuriti si pe mine cum e cu plata Fiv-ului. Mi-a tot zis Tebligia dar eu tot nu am inteles.
Eu maine merg sa imi stabileasca schema, urmand cel mai probabil ca spre finalul lunii octombrie sa fac ET. Cand treb sa achit? Maine? Sau pot sa achit mai aproape de ET? Luminati-ma, va rog!
Viitoare mamica
nikoniko spune:
Irip, cred ca cel mai bine vorbesti cu Claudia Francu (o gasesti in biroul din spatele receptiei, si stabilesti cu ea "schema de plata". Eu asa am facut si am platit in 3 rate pana in et.
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Abia m-am intors de la Clinica. Nu incep deloc bine. Am 3 chistuletze. Nu stiu cum naiba le-am capatat, caci pe 5 septembrie si pana atunci nu s-a vizualizat nimic. Ma tot intreba dna doctor daca am facut luna asta stimulare, daca am luat ceva naturist, daca am gemeni in familie, daca sunt gravida. Mie imi picase fatza. Eram muta de uimire. O fi zis ca ii ascund ceva. I-am zis ca nici nu as stii ce sa iau naturist ca sa imi creasca nr. foliculilor. Gemeni nu avem in familie, iar de sarcina nici nu poate fi vorba ca nu am prestat nimic. Nu mai incep azi injectarea cu Gonapeptyl, ci abia de pe 30. Pe 11 merg la monitorizare sa vedem daca am scapat de chisturi. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Viitoare mamica
nikoniko spune:
Irip, ce-s gandurile astea negre?
Fii increzatoare in sansele tale si totul va fii bine!
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Niko, sunt asa pentru ca nu ma asteptam...Ma pregatisem pentru altele, dar nu pentru chisturi... De aia am fost si atat de surprinsa. Iar cand a zis ca poate e vb de o sarcina, mi s-a parut si mai si..Nu vreau sa am un fiv cu peripetii, chiar daca eu sunt genul care trebuia sa treaca prin multe ca sa reuseasca..
Viitoare mamica
nikoniko spune:
Irip, trebuie sa te innarmezi cu rabdare, sa te gandesti ca la capatul acestei lupte cu infertilitatea, te asteapta bebelusul mult-visat. Si mai gandeste-te ca nici un razboi nu este usor, dar tu trebuie sa fii optimista si sa nu te abati de la drumul tau si ca vei deveni mamica. Hai, capul sus si cred ca in noiembrie ne vei anunta ca esti .
Pup si te asteptam cu noutati
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Da, ai dreptate! Ce naiba ma panichez atat..Am cam luat-o razna pt de treaba asta nu stim decat noi 2 (eu si sotul) si voi..Nu am spus nimanui ce urmeaza sa facem, iar barbatii sunt mai reticenti in a discutat despre asta
Viitoare mamica
Elena1981 spune:
Irip, imi pare rau ca esti necajita. Eu cred ca sunt chisturi hematice care se formeaza dupa ovulatie si astea in general se resorb. Si eu am avut unul si m- a amanat vreo 10 zile cu tratamentul. Cu plata, noi am achitat fiv standard inainte de prima monitorizare si inainte de punctie costul de anestezie si imediat dupa embriotransfer inghetarea si stocarea embrionilor ramasi. Capul sus, ca va fi foarte bine. Poate Dumnezeu a vrut asa, sa iti mai rezolvi problemele de la serviciu si sa fii mai linistita.. 30+
irip spune:
Elena, cred ca e asa cum zici tu cu chisturile. Se intampla sa credem ca unele lucruri ni se intampla numai noua, dar in realitate fiecare trece prin diverse intamplari. IN legatura cu plata fiv urmeaza sa mi se trimita factura pe mail. Am mai achitat azi 100 de euro desi nu ma asteptam. CIca pt intocmire dosar, desi la ultima intalnire mi s a spus ca nu o voi plati pt ca sunt pacienta veche a clinicii si am si toate analizele deja facute. NU aveam cu cine sa ma contrazic acolo ca nu trebuie sa platesc banii aia, asa ca am fost buna de plata..
Viitoare mamica