FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Irip, imi pare rau ca esti suparata. Trebuie sa incerci sa fi optimista avand in vedere ca te afli pe un drum atat de dur. Nici una din noi nu ar vrea un FIV cu peripetii, insa nu se stie niciodata.
De-a lungul ultimilor luni am aflat atatea lucruri rele ca nu ma mai mira nimic, ca de exemplu: ca am trompa dreapta infundata, iar cea stanga partial infundata; ca analizele mele hormonale nu corespund cu starea ovarelor, care par mult mai imbatranite decat cei 32 de ani ai mei; ca am o sinechie cervicala situata la intrarea in cavitatea uterina; ca mi s-a refacut endometrioza (in 2009 am fost operata laparoscopic de endometrioza de care nici nu aveam habar) si ca am un chist de aproape 3 cm pe ovarul drept s.a.m.d.
Dupa cum am mai spus sunt deja la a 4-a folie de AC pentru a odihni ovarele, iar pe 30 septembrie incep inhibarea cu Diphereline 0.1. Pana pe 13 octombrie am de facut o 1/2 din cantitatea din fiola, zilnic, iar atunci ma duc la monitorizare ecografica si la recoltare de analize.
FIV-ul il fac sub indrumarea d-nei Dracea care, dupa parerea mea, este o persoana extraordinara atat profesional, cat si ca om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Ioana, si eu incep inhibarea tot pe 30 septembrie. PE 11 octombrie merg la prima monitorizare. E minunat ca atunci cand te confrunti cu o problema cineva sa iti fie alaturi, chiar si cu cateva randuri scrise. Multumesc fetelor

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Anaoi, multa bafta
E primul fiv?

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Anaoi, multa bafta
E primul fiv?

MTHFR C677 Homozigot

Te asteptam pe la FIV sa ne mai spui cum esti, dar te intreb si aici, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna fetelor!e cineva pe aici cu ovare micropolichistice care a facut si a si reusit fiv?am inceput si eu stimularea pt fiv si sunt dupa 2 IA nereusite si nenumarate stimulari tot nereusite si sunt cu moralul la pamantva rog sa imi spuneti si mie povestile voastre daca puteti.
va pup si muuulta bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Anaoi, multa bafta
E primul fiv?

MTHFR C677 Homozigot

Merci, sunt la primul FIV si la fel ca si voi, fetelor, am mari emotii. De-a lungul celor 7 ani de infertilitate primara am facut zeci de analize, numerose ecografii, 2 histerosalpinografii si 2 histeroscopii, o laparoscopie la cerere, o inseminare etc.
Am o situatie mai ciudata: trebuie sa incept inhibarea cu Diphereline pe 30 septembrie si momentan nu mi s-a oprit sangerarea dupa histeroscopia din 20 septembrie (cu toate ca d-na Dr. Dracea mi-a spus ca o sa mai sangerez 2-3 zile). I-am trimis un mesaj la clinica si m-au sunat sa mi spuna ca este normal si ca exista posibilitatea sa sangerez si dupa ce incep injectiile, dar ca se va opri in momentul stimularii. Mentionez ca si pana in histeroscopie am sangerat, mai precis de la inceputul lunii septembrie dupa ce, in urma unei ecografii transvaginale, s-a incercat introducerea cateterului catre uter avand in vedere ca mi s-a descoperit o sinechie cervicala. Sangerarea nu este abundenta si este de culoare maronie.
S-a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie? Mi-a revenit endometrioza, am un chist de 3 cm pe ovarul drept, iar trompa dreapta este infundata, cea stanga fiind partial infundata. Cam asta este stadiul actual de investigatii.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Ce e cu linistea asta pe aici? In seara asta fac prima injectie de gonapeptyl. Sper sa treaca repede timpul..Nu mai am stare...Am nevoie de ceva pozitiv in viata mea.. astfel incat la finalul anului sa pot spune ca a fost un an bun si roditor pentru familia mea
In rest, ce fac frumoasele noastre mamici?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

irip succes cu tratamentul si asteptam punctia si transferul
tinem pumnii
de 22+

Mergi la inceput

Tebligia, ! Anaoi, ai inceput injectarea. Cum te descurci?
Fetelor, dupa punctie se recomanda repaus la pat? Si daca da, se recomanda pana la embriotransfer? Sau dupa punctie poti sa iti reiei activitatile obisnuite? Eu ma gandeam sa imi iau concediu abia dupa embriotransfer. Voi cum ati facut?

O duminica placuta!

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

irip eu dupa punctie am mers la serv nu am sangerat ff mult , mie mi-a transferat embrionii in ziua 3 de la punctie si mi-am #537;luat 2 sapt concediu de odihna , nu am facut efort asa am considerat eu. dr o sa-ti spuna k te poti duce la servk este k orice sarcina normala dar eu am preferat sa stau acasa. tinem pumnii
cu 22+

Mergi la inceput