FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Tebligia, multumesc. Tu cate zile ai facut stimulare cu Menopur?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Hello, am lipsit putin dar vad ca sunt multe aspirante la gradul de mamica,,,bafta fetelor,,,stiu ca inseamna pesimismul dinaintea FIV-ului dar totul este posibil,, va spune o viitoare mamica.
Salutari vechilor cumostinte, NIko, Tebligia, Elena, Mrg,,,sunteti bine?bebicii sunt ok?inca nu am aflat sexul bebicilor lui MRG si TEBLIGIA,,noi mai avem putin de asteptat ,,suntem in sapt 13.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

noi baietel facem
irip eu am facut 11 zile stimulare dintre care primele 9 au fost cu 3 de menopur iar ultimele doua zile 4
mrg are 2 bebei sau nu am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Crisa, ce mai faci? Chiar ma gandeam ca nu ai mai dat niciun semn de viata. Cum te simti?
Mrg are un singur bebe, Asteptam sa ne spuna sexul.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Fetelor, cate kilograme ati luat in sarcina pana acum?

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Salut,fetelor!Eu sunt bine,bebe asemenea!Noi inca nu stim sigur ce o sa avem ptr ca o data mi s-a zs ca e fata,iar la vreo 3 sapt dupa ca ar fi baiat...urmatoarea ecografie va fi la 22 saptamani si atunci vom afla sigur ce este.
Irip,eu pana acum(19 sapt)am luat 5 kg.A!Si eu am lucrat dupa punctie.Daca te simti bine poti lucra si tu fara probleme,numai sa eviti efortul mare...
Va pup si sarcini usoare sa avem,iar incepatoarelor multa bafta!!!

cu +19 sapt

Mergi la inceput

Mrg, Ma bucur ca sunteti bine amandoi. Dupa punctie, ati luat pastile? Ceva antiinflamatoare?
pentru toate fetele

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Irip,eu nu am luat nici un medicament ptr ca la punctie ne pun antibiotic si antiinflamator.Mi-au zs ca daca ma doare pot lua no spa dar nu a fost nevoie fiindca nici nu m-a durut si nici nu am sangerat.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Irip, referitor la punctie, am acelasi raspuns ca mrg. Nu am avut dureri dupa punctie, ci doar senzatia de abdomen umflat. Eu am luat 15 kg cu sarcina gemelara (2 baietei) si am inceput saptamana 32. Gravidutzelor, sa va traiasca bebelusii si sa vina pe lume sanatosi! Aspirantelor, astept vesti bune!

Mergi la inceput

Elena,te pup si sa fii sanatoasa sa dai nastere unor copii sanatosi si frumosi!Mai ai putin ...iti tin pumnii!

Mergi la inceput