FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 13
anaoi spune:
Am inceput inhibarea cu Dephereline 0.1 mg (jumatate de fiola pe zi) din 30 septembrie. Marti am luat si ultima pastiluta de AC. Mi s-au rarit sangerarile vaginale (maronii) pe care le-am avut pe tot parcursul lunii septembrie. Acum astept sa-mi vina menstruatia si prima zi de monitorizare din 13 octombrie. Sunt cam obosita dearece traversez Bucurestiul dintr-o parte n alta pentru a ma injecta soacra mea, deoarece mie cam teama sa ma intep singura. Prababil ca pe viitor o sa-l las pe sotul meu sa mi faca injectia, deoarece am vazut ca nu e prea greu. Oricum fata de cum eram eu in urma cu ani de zile cand mi era teama de ac, deja am progresat foarte mult avand in vedere ca in decembrie 2010 si in februarie 2011 am facut cateva sedinte de acupunctura. Astept weeknd-ul ploios pentru a ma odihni deoarece de vreo 3 saptamani incoace am fost ba la cules de struguri, ba la un botez.
irip spune:
Buna dimineata,
Anaoi, eu imi fac singura injectiile. Sunt f mandra de mine
Eu am o nelamurire. Am inceput Gonapeptylul din a 24-a zi a ciclului. Sunt in a 29-a zi a ciclului si inca nu mi-a venit. E posibil sa mai intarzie? E adevarat ca fiind racita am mai luat cate o pastila, doua, trei..La voi cum a fost. Eu marti ma duc la prima monitorizare.
Si eu astept weekend-ul pentru a ma odihni. Vreau sa lenevesc. Oare cand ne-o da drumul la caldura? Vreau sa ma duc sa imi iau un calorifer electric caci cine stie ce va fi si vreau ca dupa ET sa stau acasa la caldurica.
Niko, ce face fata? Cum te simti?
Viitoare mamica
mrg spune:
Irip,eu una nu imi aduc aminte cum a fost cu Gonapeptylul...ce mi-a venit,cand mi-a venit...si asta pt ca nu i-am dat importanta.Mi-a zs dr cand,cum si cat sa ma intep,aia am facut si gata.Sau dc nu poti sta linistita suna la clinica sa ti se spuna o parere de catre cv avizat sa o faca.Si ce legatura sa aiba pastilele de raceala cu tratamenul tau???
A!Si intepativa fratilor singure ca nu-i mare bai!Infigi acusorul ala intr-un pliu al pielii si gata!
Daca va faceti probleme din nimicuri de genul asta ce faceti de-a lungul sarcinii si mai ales la nastere(indiferent ptr ca tip a-ti opta!)?!
Bafta si curaj!
nikoniko spune:
ALL THE LADYES ARROUND
Ioana, incearca sa-ti faci curaj, si, la inceput,sub supravegherea soacrei, fa-ti singurica injectiile. Prima e grea, apoi te vei obisnui.
Irip, eu am inceput gonapeptylul in z 21, mi se pare ciudat in z24. Sa ne tii la curent
Mrg, Elena, Crisa, burticile optimiste
Eu am fost ieri la clinica, just like that, sa vedem daca totul e in ordine. Bb e mai mare cu o saptamana, e bine si ne-a aratat ceea ce vedeti la poza de profil
Eu am luat deja vreo 3-4 kg...dar asta e...bb sa fie bine
MTHFR C677 Homozigot
irip spune:
Oau, ce tare! Cred ca e un sentiment incredibil!
Referitor la gonapeptylul, de fapt, l-am inceput din ziua a 23-a si asta pt ca la ultima ecografie dna doctor a vizualizat 2 chisturi. Inca astept sa imi vina ciclul. Sunt in a 30-a zi si el tot nu a aparut.
Niko, sa-ti pui semnatura cu numarul saptamanilor din sarcina
Viitoare mamica
CRISA1980 spune:
Salutare burticilor si viitoarelor aspirante...intru din ce in ce mai rar , la birou nu mai pot accesa si seara nici nu mai deschid calculatorul..in wk se gaseste cate ceva de facut si uite asa ma fac uitata .Si noi suntem bine,,am intrat in 14 saptamani, nu stiu sa ma semnez .Kg am cam luat, nu sunt o silfida asa ca 2-3 kg in primul trimestru sper sa nu se vada , incep sa scap de raul de dimineata si s-ar putea sa scap si in mancarea mai mult decat e cazul, o sa imi dau silinta sa imi fac un meniu echilibrat, promit.
Irip, fii increzatoare si razultatul va fi cel scontat.
Mrg, Tebligia, Nikooo, Elena va pup si aveti grija de voi si de burtici.
O saptamana insorita va doresc!
irip spune:
Fetelor, ce ziceti de vremea asta? Parca am trecut prea brusc la frig. Eu sunt cocotata in varf de pat caci am gripa. Am mai citit una alta si cred ca nu mi-a venit ciclul din cauza chisturilor. Probabil ca vom amana cu cateva zile inceperea stimularii. Nu mi-am dorit niciodata, atat de mult ca acum, sa imi vina.
Crisa, ne bucuram ca sunteti bine. Asteptam sa ne spui daca e fetita sau baietel.
Viitoare mamica
irip spune:
Hello,
Ce e linistea asta pe aici?
Azi am fost la prima monitorizare. Intre timp mi-a venit si ciclul. Chisturile sunt pe duca. De vineri incep menopurul. In paralel, voi continua si cu gonapeptylul.
La voi cum a fost?
Tebligia stiu ca si tu ai facut in paralel Gonapeptylul cu Menopurul. Ai facut Gonapeptylul pana in ultima zi de Menopur?
Miercurea viitoare merg la monitorizare la doamna Codreanu, pt ca dna doctor Dracea va fi plecata la un Congres.
Ce fac gravidutzele noastre si aspirantele?
tebligia spune:
irip da am facut gomapeptyl paralel cu menopur, nu te speria e o intepatura in plus
:))
astept vesti cum este cu menopurul
irip spune:
Anaoi, ce ai facut la monitorizare? Cum a fost?
Fetelor, in ziua punctiei trebuie sa imi iau ceva la mine? Pijamale, papuci? Cum se desfasoara?