FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 14
mrg spune:
Irip,dc vrei iti poti lua de acasa papuci si o camasa de noapte,dc nu iti vor da ei...
Sa nu mananci cu 10 ore inainte de punctie,dar cred ca ti-au zs deja si nici apa sa nu bei.
Acolo cand ajungi te conduce intr-o camera unde ai pat,tv si fotoliu ptr insotitor.Mai intai ii recolteaza partenerului sperma ptr a o prepara.Daca sperma este buna,la un moment dat vn si iti monteaza o branula la incheietura mainii ptr anestezie si cand iti vn randul te duc in sala...unde iti fc anestezia totala (dc asa ai optat),adormi in cateva min si te mai trezesti intr-o jumatate de ora "rezolvata" si putin adormita.Te conduc pn in camera(pe picioarele tale mergi)unde mai poti sta o jumatate de ora-o ora sa iti mai treaca starea de somnolenta si poti pleca.Atat!
Bafta!Pupici fetelor!
cu +20 sapt
anaoi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip Anaoi, ce ai facut la monitorizare? Cum a fost? Fetelor, in ziua punctiei trebuie sa imi iau ceva la mine? Pijamale, papuci? Cum se desfasoara? |
Maine este ziua cea mare: monitorizare si analize. Voi vedea cand incep stimularea cu menopur.
Pana acum, eu zic ca a mers totul ca la carte: martea trecuta am oprit AC, sambata mi-a venit menstruatia si astazi sunt ca noua. Am avut un week-end de relaxare: somn,mancarica si ... schimbat tampoane la greu. Parca se declansase tsunami. Cred si eu fiind ca nu am mai avut menstruatie de 2 + 1/2 luni din cauza AC luate fara oprire.
Cu injectarea sunt deja "experta":la inceput m-a intepat soacra mea, apoi sotul, iar acum, de nevoie, am ajuns singurica. A fost greu inceputul ca acum nu ma mai opresc.
irip spune:
Anaoi, te asteptam azi cu vesti bune.
Mrg, multumesc de informatii. Pana la urma, la voi s-a pus vedictul? Fetita sau baietel?
Claris, Nikoniko, ce mai faceti? Dati-ne de stire.
Tebligia
Elena1981 spune:
Irip, imi place ca esti atat de activa pe forum si ne spui si noua noutatile. Eu la punctie nu am avut nimic si mi-au dat ei papuci si camasa de unica folosinta. Oricum, totul decurge rapid si eu am appreciat faptul ca tot personalul este foarte atent si cele 3 ore petrecute in rezerva lor au fost o experienta placuta pt mine. Asa ca, dragutza Irip everything's gonna be all right. Bafta Irip si Anaoi!. Eu am facut ieri un test de toleranta la glucoza, pt ca bebelusii sunt f mari pt varsta lor si dr ma suspecta de diabet gestational si rezultatul a fost f bun. Se pare ca, genetic fac copii mari. Astazi merg sa fac morfologia de trim 3 si am mari emotii ca ii voi vedea mai bine in imaginile 4d..... Va pup! Hellen, ce mai faci tu? 33+
hellen79 spune:
elena felicitari pt grasuni, si eu abia astept sa ma duc sa-i vad saptamana viitoare, ca poate le vad mutritele pana acuma nu am avut noroc, bebeii mei cresc si ei in ritmul lor dar eu is multumita, poate e si din cauza mea ca nu reusesc sa manac mai mult de o luna am ramas la
+10 kg burta creste dar pe cantar nu se vede, slaba nu sunt ca am plecat in sarcina cu cateva kg in puls de la stimulari
eu stau mai mult in pat ca acum 2 saptamanii am crezut ca nasc si acuma ar trebui sa iau gynipral in fiecare zi dar nu pot ca-mi ia inima la vale si iau numai cand simt ca numai pot
tie ti-a dat o data cam pe cand nasti? eu sper sa-i duc pana dupa 22 noiembrie cand fac 36 sapt ca sa nu fac niste mati
colostru ti-a venit, eu nu am nici un semn pana la 4 luni mi-au crescut sanii de credeam ca o sa fiu o laptareasa dupa nimic
sarcini usoare la burtici si bafta la cine sunt in focuri
30+si
irip spune:
Dragele de voi, ce frumos povestiti despre minunile voastre. Chiar am citit capitolele anterioare si ma intrebam ce fac fetele din vechea garda: amzulica, camelia28, flyhigher, onniex,helen, etc.
Si ele aveau aceleasi nelamuriri si framantari ca si mine. Ma regaseam in trairile lor. Se sfatuiau unele pe altele, cum faceti si voi acum cu mine.
Azi, am rasfoit niste reviste luate de pe la farmacii si am citit despre masajul bebelusilor. M-a cuprins asa o stare euforica.
Asteptam sa ne mai scrieti despre comorile voastre...
Va imbratisez virtual pe toate
vanessa80 spune:
Salutare fetelor! Nu am mai scris de mult timp pe forum. Noi suntem f bine. Pustiul are deja 1 an si 3 luni este sanatos si e lumina ochilor nostri. Ne gandi ca peste inca un an jumatate sa facem din nou FIV, ca sa mai avem un .
Va doresc multa bafta, curaj si sanatate. Pupici pt toate si pt toate viitoarele .
Vanessa de Albert (1.07.2010)
irip spune:
Ce de surprize placute! Vanessa, tu esti printre " veteranele" (daca imi permiti sa-ti spun asa) forumului. Am devorat efectiv comentariile voastre din urma in perioada asta. Reusitele voastre mi-au dat si mie speranta de a merge mai departe. in fatza voastra mame eroine si surse de inspiratie pt aspirante... ma bucur ca v-ati alaturat noua acum si ca ne-ati dat de stire. Numai bine va doresc in continuare
flyhigher77 spune:
irip noi suntem bine, bebelina creste frumos si eu nu-mi vad capul de treburi. Alaptez la san si ma bucur de copilul asta pretios obtinut cu greu! Va doresc tuturor fetelor in focuri reusite si gravidutelor sanatate multa si nastere usoara la termen! Anul trecut pe vremea asta demaram tratamentul pentru FIV, a fost un an plin de temeri, griji, emotii, dar pana la urma un an bun pentru noi!
irip bafta multa! pup toate fetele cucuiete din vechea si noua garda! Sanatate si numai ganduri bune!
anaoi spune:
Am fost astazi la monitorizare si la o prima recoltare de analize. Momentan am 3 foliculi pe ovarul drept. Chistul s-a micsorat putin; a ajuns la 2 cm. De maine incep si celelalte infectii: Menopur 225 mg si Gonal 112 ml. De asemenea acid folic si aspenter. Pe 19 merg la control. D-na Dr. mi-a spus ca spera sa ajung pe la 5 foliculi, avand in vedere ca am acel chist si ca mi-a revenit endometrioza. O fi bine, o fi rau, 'om vedea ce facem. Pana la urma sa fie putini, dar calitativi.