FIV Dr. Laura Dracea (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Flyhigher77, anul trecut, cam pe vremea asta, te admiram virtual pentru optimismul pe care l-ai avut pe parcursul procedurii. Iata cat de repede a trecut timpul si cum soseste cu pasii grabiti primul Craciun pe care il veti petrece alaturi de Eva. Sper ca anul acesta voi petrece ultimul Craciun in 2.
Anaoi, si eu incep in seara asta Menopurul si miercuri merg la monitorizare. Probabil ca punctia o vom avea cam in aceeasi perioada, daca nu chiar in aceeasi zi. La mine, va fi probabil duminica viitoare. Tie ti-a spus doamna doctor cand se intoarce de la Congres?
O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Buna, Hellen! Am constatat ca trecem cam prin aceleasi stari! Si eu am avut mari probleme la 28 s. si iau Gynypral de atunci. Pana saptamana trecuta, imi dadea palpitatii cumplite si imi tremura tot corpul de la acest medicament, insa cred ca m-am obisnuit cu el si nu mai am nimic. Eu am luat cam 15kg si vad ca in ultimele sapt nu am mai pus pe mine, desi copiii tot cresc. Nu prea pot manca, vars destul de des si am stomacul extrem de sensibil. Tb sa mananc mese mici cantitativ si chestii mai light. Sper sa rezist pana la 37 de sapt, desi am senzatia ca burta e uriasa de acum si nu vad cum mai poate creste foarte mult. Fly, sa iti traiasca fetita si sa creasca frumos si armonios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna,fetelor!Noi o sa avem un baietel!
Vineri seara am ajuns la Municipal pt ca m-am sperit rau cand am vazut pe hartia igienica 2 pete mici roze...dr de garda a zs ca suntem bine amandoi dar ca tre sa stau in pat cateva zile si sa iau no spa fiindca am avut contractii nedureroase(doar ca imi simteam burta cam tare si cand mergeam se intarea m tare).Posibil sa fi exagerat si eu cam tare cu efortul fizic...
Apropo.voi stiti ceva de un dr pe nume Branescu de la Polizu?
Va pup si sarcini usoare si la termen!
Bafta incepatoarelor!

Mergi la inceput

Mrg, mamica de ! Ai grija de tine si stai sub paturica...si asa e vremea asta friguroasa...
Eu m-am apucat sa intorc casa cu fundul in sus de ceva vreme: spal perdele, draperii, ridic patul, etc. Zici ca vine Pastele sau Craciunul. Dar m-am gandit ca trebuie sa imi primesc copilul (inca neconceput intr-un mediu curat, aproape steril ).
De trei zile, am inceput menopurul. La prima injectie, m-am lasat coplesita de emotie si de privirile "admirative" ale sotului si mi-au dat lacrimile. A fost un sentiment de neputinta, dar m-am scuturat si mi-am revenit. Beau lichide intruna si mananc proteine la greu..Ce aveam eu colesterolul la risc maxim, dupa cura asta de proteine (in mare proportie, animala), o sa mi se dubleze .
O zi buna sa aveti!
Anaoi, tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Ma injectez in continuare de la 19.30 pana pe la 20.00 cu aproximatie cu Diphereline 0.05 mg, Menopur 225 mg si Gonal 112 mg. Am cam inceput sa cam sangerez si invinetesc in zonele intepaturilor. La inceputul stimularii ma cam durut burta in primele ore dupa injectare, insa acum ma doare mijlocul (spatele) cam toata ziua. Umblu cam imbracata grosut, inclusiv pe cap mi-am pus gluga fiind ca vantul bate destul de tare, iar eu sunt cam sensibila cu gatul. Pe langa injectii iau si Aspenter (1 pe zi) si Femibion I (1 pe zi). Mai sangerez ocazional, cand si cand, cate o picatura, cu toate ca d-na dr. Dracea mi-a spus ca nu o sa mai sangerez cand incep stimularea. In rest nimic deosebit. Astept ziua de maine sa vedem cum stau. Data trecuta am avut 3 foliculi pe ovarul drept iar d-na dr. mi-a spus sa nu-mi fac iluzii cu o cantitate mare de foliculi si ca vom merge pe calitatea lor.

Mergi la inceput

Da, vremea asta isi face de cap. Si eu mai sangerez, uneori, la locul intepaturii de Menopur. M-am si invinetit un pic de la intepturi. Menopurul mi se pare mai greu de suportat. Dar mai avem putin si terminam cu ele.
Fetelor, cochetelor, voi Ovitrellul l-ati facut inainte de punctie cu 36 de ore? Dupa ce se face Ovitrellul, se mai fac Menopurulul si Gonapeptylul?
Crisia, Elena, Nikoniko, Mrg,Tebligia ce mai faceti?

Mergi la inceput

Anaoi, Femibionul ti l-a recomandat dna doctor? De ce il iei?

Mergi la inceput

Irip,noi suntem bine.Azi am fost la dr si mi-a zs ca s-a mai scurtat colul si sa nu fac efort fizic si sa iau no-spa in continuare...mai merg miercurea urmatoare pt eco de trim 2 si atunci ne zc m multe si despre bebe,care azi ii tot arata pumnul .
In leg cu ovitrelle,da,si eu tot la 36 ore inainte de punctie l-am fc(cred ca toate fetele) si pe urma nu mai faci nici o alta injectie cu vreun medicament.Ovitrelle inchide tratamentul.
Bafta iti doresc si lui Anaoi la fel!

Mergi la inceput

Mrg, sa intelegem ca esti in concediu medical? Stai cumintica? Ai reusit sa afli vreo informatie despre dr. Branescu de la Polizu?

Mergi la inceput

Stau mai mult pe acasa saptamana asta...sper sa imi reiau activitatea cat de curand.
Despre dr Branescu am aflat cate cv dar nu de pe acest forum,ci de la niste cunostinte...dc?ai aflat tu cv?
Apropo,mi se pare mie sau acest forum a devenit cam inactiv...Vad ca mai suntem vreo 3 pe aici care postam

Mergi la inceput