FIV Dr. Laura Dracea (13)
Raspunsuri - Pagina 16
flyhigher77 spune:
irip ai dreptate, anul trecut pe vremea asta eram in focuri! Iti tin pumnii sa iasa totul cum iti doresti! Raman in zona sa te urmaresc si asa cum stii deja, optimism pana la capat!
mrg felicitari pentru flacau!
tebligia spune:
mrg felicitari pt bebe boy subscriu ce ai zis despre ovitrell
eu nu am mai intrat k am avut niste contractii destul de nasoale si mi s-a recomandat repaos la pat
pupam felele si tinem pumnii
irip spune:
Sunteti niste dragutze toate!
Tocmai m-am intors de la monitorizarea pe care am facut-o cu dna Codreanu, pt ca d-na Dracea e la un Congres. Azi ar fi a sasea zi de cand ma injectez, insa am un endometru de 4 si ceva. 5 foliculi pe stanga si 6 pe dreapta, dar rahitici. Si din cauza asta mi-a dat Gonal 150 in seara asta si maine, cu o fiola de Menopur. Se pare ca nu raspund bine. Chisturile mi-au disparut, dar ce ma fac cu foliculii astia si endometru asta rusinos? Sunt ff trista si inlacrimata.
mrg spune:
Tebligia multumesc!
Sper sa scapi cat mai repede de contractii!
Irip ai rabdare cu tratamentul....foliculii nu cresc asa,dintr-o data.Eventual o sa iti mai lungeasca tratamentul cu cateva zile.Tu nu gandi negativ.Fa-ti injectiile alea si nu te mai gandi la nimic si o sa vz ca o sa ai rezultate bune...cauta sa iti ocupi mintea cu alte lucruri.Fa-ti de lucru,plimba-te,citeste,intalneste-te cu prieteni,etc.Eu tot tratamentul nu m-am gandit deloc cat cresc foliculii si cati sunt...a fost ca si cand mergeam la stomatolog.A!...si mai poti sa bei si cate un paharel mic de vin rosu seara.Sa vz ce te mai relaxeaza si e bun pt sanatate,circulatie!Incearca...eu stiu!
Bafta!
irip spune:
Tebligia, bebe isi face de cap. Cum te simti acum? ESti mai bine? Mrg, sa stii ca i-am dat comanda sotului sa ia vin. Si-o inchipui ca am de gand sa ma revansez pt ultima perioada in care am fost doar buni prieteni. Flyhigher,
anaoi spune:
Am venit de la monitorizare si am urmatoarele valorii: endometru 7.5 mm, ovar drept - 3 foliculi (in jur de 8-9 mm), ovar stang - 3 foliculi (10.5 mm; 10 mm; 9 mm). D-na Dr. Codreanu mi-a spus ca raspund destul de bine la tratament avand in vedere endometrioza si chistul de pe ovarul drept). Mi-a marit si mie doza de Gonal de la 112 mg la 150 mg. Ma voi vedea cu d-na Dr. Dracea vineri pentru o noua monitorizare si recoltare de analize. Sper sa fie totul ok.
mrg spune:
Irip,foarte bine ai facut...si dc iti foloseste ptr 2 cauze e si mai bine!
Anaoi,vad ca stai f bine cu foliculii mai ales pt inceput de tratament.Tine-o tot asa!
Bafta tuturor!
21+ cu in marsupiu
irip spune:
Hello fetelor,
Am venit de la monitorizare. Aseara, m-au sunat sa maresc doza de Menopur. Au mai crescut si endometrul si foliculii. Mai prelungim tratamentul.
Astfel ca punctia nu va mai fi duminica asta, ci probabil joi sau vineri.
mrg spune:
Irip,ai vazut?!Ti-am zs sa nu disperi ca o sa creasca...sa vz ce "flacai"o sa faci acum!
Pup!